Bravo ANAMARIA, ANDRADAP! Liliac mai-iun'10 (78)
Raspunsuri - Pagina 18
Onana spune:

FELICITARI ANAMARIA

BINE AI VENIT BEBE MELISSA

Refacere usoara mamicii, sanatate si sa va bucurati de aceste clipe unice!
Noi suntem tot zombi, Tudor a facut iar noapte alba, e rept ca ieri fiind mai cumintel nu i-am mai dat Infacol si s-a chinuit mititelul aproape toata noaptea. Azi incercam alta strategie..
Rocsy, nu stiu nici eu cum am facut cu kg, la ce avant am avut la inceput nu mi-a venit a crede ca am luat doar 12 in sarcina, cum nu mi-a venit sa cred marti cand am venit acasa si m-am cantarit ca deja dadusem jos 8 si pana ieri inca 2. Cred ca nervii de la CMU au ajutat, plus problemele cu alptatul..
Acum vreau sa incep lupta cu celelalte kg, mai ales ca ne gandim sa facem botezul lui Tudor la sfarsit de iunie, plus ca apoi avem si nunta la care o sa fim nasi..
Fug la datorie, dragelor, dar mai intru in pauze sa vad ce faceti..
Sorana, mami de Matei si Tudor
aleesicoo spune:
Onana se pare ca fara Infacol nu se poate....offf mititelul si tu saracuta
pana la urma cum este cu alaptatul?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

maribell spune:

FELICITARI ANISHKA !!!!
RECUPERARE USOARA SI MULTA SANATATE !!!!

BINE AI VENIT BEBIKA MELISSA !!!!
SA-TI DE-A DOAMNE DOAMNE SANATATE, POFTA DE MANCARE SI LIPSA DE
COLICI !!!!

MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

aleesicoo spune:
fetelor am vaz ca aniska avea 36 d sapt....d c a programat o asa de devreme la cezariana? avea pr ceva ?
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in34 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! 

bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor am vaz ca aniska avea 36 d sapt....d c a programat o asa de devreme la cezariana? avea pr ceva ? asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in34 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:5 SAPTAMANI SI VINE PRINTESA!! ![]() ![]() |
La postarile de ieri apare 37 +.
Ea zicea ca dr i-a zis ca bb e mai mare cu o sapt si ceva si fiind asa mare poate sa ii faca cezariana mai repede.
Ruxi
36 + cu 

AMR ... cine stie ?

maribell spune:
MAI RASPUND UN PIK SI FUG SA MA SPAL PE CAP...AM O GRAMADA DE FACUT AZI...ASA MI-AM PROPUS....
LAURA ce tonus ai
...cred ca de la cafeluta servita la pat ![]()
ii doresc lui RADUCU sa se faca bine repede...uite
sa treaca
ONANA ce dulci sunt piciorusele lui TUDOR , este super frumos, sa-ti fie papacios, sanatos si ne''urlacios''
esti o norocoasa cu asa flacai frumosi ....
ARTU foarte tare articolul gasit de tine...mi se pare logic ce scrie acolo...
vai OANA ce ma-i impresionat pana la lacrimi ...ce frumos ai scris...mult succes in noul drum !!!! 

wow CRISTINA ce burticuta inflorata si finuta ai...eu o am asa acum la 36 s, sper sa nu se faca o enormitate...ca am incurcat-o
ANCA nastere usoara si sa-ti de-a doamne doamne o EVA sanatoasa, papacioasa si necolicoasa !!!! 

RUXI 
TIGRUTA FELICITARI PT CELE 33 SAPT. 
CRISTINA FELICITARI SI TIE PT CELE 39 SAPT. cat de putin mai ai....nastere usoara si petrecere frumoasa la offroad..
asa ma bucur pt voi SABINA in sf va-ti mobilizat, iar bebelusele nu mai ''urla''...dragele de ele...uite multi 

pt ele
ALINA ai grija cu atata curatenie...
MARIA
SUPER FERICITA
36
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: CAT SE POATE DE MULT!!!

ania_ania spune:
Felicitari, mamica Anamaria!!! 

Bine ai venit, bebe Melissa! Sa ai o viata frumoasa, si fiecare zi sa-ti fie frumoasa ca o floare de liliac! 

Fetelor, multumesc de incurajari - eu azi nu ma pot opri...Am chemat si fata la curatenie (nesting syndrome in toata regula)si eu ma tot fatai prin casa si prin curte si gasesc chestii de facut..... desi am facut pana acum de vreo 3-4 ori curatenie si tot gasesc ceva de facut / spalat / aranjat / cumparat! Parca mi-e mai bine cand am treaba, desi mi se umfla picioarele tare-tare si ma dor. Cand ma asez, domnisoara Eva incepe dansul / sughitul / miscarea. Saracutza, cred ca nu-i e bine asa transversal cum s-a pus si tot incearca ea ceva...
Daria se invarte si ea prin jurul meu - simte si ea ca mai e putin si se schimba "tonul" in casa sima solicita pentru toate minunile - de la jocurletele ei, pana la a-mi da cu parerea care printesa din revista e mai frumoasa sau mai frumos imbracata ![]()
Anca,
mami de
si
cu
37 +
rosanne spune:
Buna burtici si mamici
Felicitari mamica Andrada si mamica Ana 
refacere rapida si mult laptic
Bebe Dominik si Melissa
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti in viata
Si noi ne incadram la grupul celor cu perioade de colici....ne tratam cu sab simplex si trece....dar noaptea face figuri si nu vrea sa doarma decat mufata la sursa de hrana
Am ajuns sa dorm pe mine. Lapte am zic eu de ajuns, dar luni mergem la control la pediatru si vedem cat a luat in greutate. Tot luni mergem si la ortoped ca are picioarele strambe(din cauza ca a fost prea lunga) dar asta sper sa treaca doar cu masaj.
Mai vroiam sa va spun ca trebuie sa fiti optimiste si sa nu va afecteze ceea ce se intampla in jur. Nu de alta dar bbii simt tot si ei au nevoie de mame puternice. Si dormiti, rasfatati-va acum, ca pe urma o perioada veti vrea o pauza si poate nu o puteti lua...![]()
Roxy
mamica fericita de
Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
dana81 spune:
FELICITARI ANISKA,BINE AI VENIT PE LUME MELISSA!!!!
R_ocsy luni aflu sigur ce DPN are doamna dr., ca pana acum nu a scos un cuvant despre sarcina ei, am aflat de la cunostinte
Oana multumim pentru predarea stafetei,asa frumos ai povestit
Sorana m-am topit cand l-am vazut pe Tudor
, asa reusit e, dragul de el.
Cris ai o burtica frumoasa si normala.Eu ce sa mai zic ca toata lumea ma compatimeste cand ma vede si imi zice "mai ai putin nu"? de am ajuns nici sa le mai raspund ca mai am 8 saptamani ca vad fetze,fetze![]()
31+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08