Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (58)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

miercuri, varianta oficiala a indemnizatiei.
mai ar fi o speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

plec la eco in 15 min.am emotii fff mari.
trebuie sa imi scot branula.am facut reactie de respingere.
nu mai am prietene medic sau asistente la care sa merg, ca le e mila de mine si nici vene nu mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

plec la eco in 15 min.am emotii fff mari.
trebuie sa imi scot branula.am facut reactie de respingere.
nu mai am prietene medic sau asistente la care sa merg, ca le e mila de mine si nici vene nu mai am.
Nike,succes la eco,sa fie bine

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Nike.. multe rugaciuni pentru tine,jumatate de drum ai parcurs, mai ai inca pe atat, multa forta si Domnul sa fie cu tine.

Intru si eu sa dau o veste, nu pt a-mi fi spre lauda ci pentru a da fortza celor care nu mai au, Domnul Bun m-a binecuvantat cu o mica viata pantecul, ma rog din suflet sa fie bine sa-mi tin puiul in brate sa va rugati pentru mine pacatoasa, si sa stiti ca tarai piciorul tare sa primiti cat mai multe aceasta binecuvantare.
M-am rugat cum am putut dupa masura credintei mele si Maicuta Sfanta si Sf Nectarie nu m-au lasat, ma rog sa merit acest dar si sa-l duc cu bine pana la capat.
Doamne ajuta tuturor!

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Mada, , Maica Domnului sa te vegheze pe parcursul celor 9 luni. ma bucur din tot sufletul pentru minunea ta.

Victorita, ma bucur ca mi-ai raspuns la apel. foarte frumoasa marturisirea minunii prietenei tale. ii doresc sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Nike, multumim de vestile despre idnemnizatie.Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu la eco de azi si in toate zilele.

Ioanact, f frumoase printesele tale . Multa sanatate mamicii tale.

Pogonici, sa- ti ajute Maica Domnului la operatie

Maria sa se lipeasca . cum a fost la ET?

Livsy , spor in toate si te asteptam cand poti tu, draguta.

Cami_antonia, multa sanatate mamei, felicitari pt finalizarea tezei si succes in continuare. si sa o urmezi pe Mada

Numai bine tuturor

Mada, felicitari inca o data,din tot sufletul

Mara

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Doamne Madutz drag , ma bucur din suflet pentru tine.
Maicuta Sfanta sa va ocroteasca si peste noua luni sa-ti ti pruncul sanatos in brate. Te pup tare fata draga.
Livsy , Georgic drag , Magditza , Mara ,nike974 si toate celelalte fete , va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mara, Luca.. mersic, Doamne ajuta sa va molipsesc si pe voi

Madutz
sufletul meu
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Mada23, Dumnezeu sa aiba grija de tine si de copilasul tau sa se nasca sanatos si la termen.......felicitari pt BB!.....ma bucur enorm pt tine.....sa urmezi tratamentele doctorilor si de Sarbatori o sa fii o mamica fericita!
Te imbratisez cu drag si sarcina usoara!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Cami te asteptam cu buburuza numarul 2

Felicitari pt teza

Mergi la inceput

Nike mai fa un efort si aduna-ti si ultimele puteri pt Bebicul tau.....hai, ca nu mai e mult si o sa iti tii in brate pretiosul dar!

Mergi la inceput