INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
fetelor va multumesc pt sustinere. sper ca maine sa fie bine la eco.
viss, eu, personal, fara sa judec alegerea ta, nu cred ca este o bataie de cap inutila luarea temperaturii. Asa macar stii cam cind ovulezi, in linii mari, ca niciodata nu o sa stii sigur.
Acum fiecare face cum vrea, este alegerea fiecareia. Eu nu mi-am luat temperatura in ultimele luni, ca nu am avut chef, insa luna asta mi-o iau. Asa macar stiu daca ovulatia va fi la 1 zi / 2 dupa injectia de ovitrelle. Sint curioasa daca inseminarea se va face 'cind trebuie'. Plus ca o sa fiu curioasa daca temperatura va ramine sus cit mai mult timp posibil. Pt ca mie nu-mi vine sa fac teste si sa vad o liniuta, nu am vazut niciodata o liniuta pina acum. si nici nu vreau sa vad![]()
Danubia, cum esti? 
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina3343 Piolica iti tinem pumnii pe maine sa fie foarte bine la toate |
saru'mina mult! pupicei
havin spune:
Buna fetelor!Am intrat sa va salut.Eu m am simtit cam rau astazi am avut toata ziua o usoara jena la nivelul uterului si o stare de moleseala dar eram la munca si n am avut ce face a trebuit sa fac fata.DANUBIA hai cu vesti bune.VISS cum te simti?ALINA sa inteleg ca nu ai mai facut inseminarea?va
si va doresc numai bine
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui havin PIOLICA iti tin pumnii pentru maine ![]() |
merci frumos!
alinutahu spune:
havin...da nu am facut insemanare pt ca ,,doctorasul meu iubit,, a zis ca totus hai sa ii mai dam o sansa natural ,dar pt ca deja luase de trei luni consecutiv closty luna asta nu am luat si am fost la eco in z3 si in z13 cand am avut 3 foliculi marisori 15,18 respectiv 21 cand a vazut ca asa de bine sau dezvoltat natural a zic ca sa fac injectia de choragon pt spargere si sa asteptam in z 15 am mers din nou la eco si deja ovulasem ....in concluzie daca nu se intampla minunea atunci cand imi vine cm, cam prin 16 incep trat de insemanare
sper ca nu mam lungit prea mult
buburneak
sensibila spune:
piolica - 

Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

alinutahu spune:
sensibila ...am incercat tot ce am putut pt a face rost de vaccin dar in farmaci fara reteta nu se da si am incercat sa scriu cu medicul meu o reteta dar a spus ca nu poate ,,,daca aveam un bebelu atunci imi scria dar numai asa nu poate ...mai incerc unde vad farmacie intru si intre dar peste tot cer reteta....imi pare foarte rau 
buburneak