INSEMINARE 65
Raspunsuri - Pagina 8
alinutahu spune:
buna dimineata cucuietelor
danubia hai mama ca inca nu e totul pierdut...in ce zi esti?
havin ...ce fel de medic ai? care spune totul ca o poezie si adio? fi tu cu initiativa daca el nu isi deschide gurita...hai ca poate o sa ne faci o surpeiza cu II liniute
uca82 bine ai venit si sa nu ramai mult timp pe postul de aspiranta cristina3343
restul fetelor

buburneak
edennoa spune:
cristina, ma voi programa la cabinet la dr micu si o sa incercam o insem si aici in Cluj; vreau sa te intreb ca tu ai trecut prin asta la tarifele care le platesti pe bon la cabinet mai dai ceva la medic, asistenta, biolog? sau pur si simplu doar platest tarirul si atit.
multumesc.
cristina3343 spune:
Eu edennoa,nu am mai dat nimic in afara de taxa de inseminare 100 euro,poate de-aia ca eu prefer sa ma duc la cabinetul particular,stau cam rau cu timpul liber,nu prea pot sa ma cer de la servici ca nu are cine sa ma inlocuiasca si atunci ma duc dupa programul de servici la consultatii;
E luni,miercuri,vineri dupa-masa la cabinet intre 15-18;
Iti doresc mult succes;si mie mi-a placut mult de Stela bioloaga cand am facut testul postcoital,mi-a explicat ca la carte ce mi-a iesit la testul postcoital.
Sper si eu ca la urmatoarea IA sa fie ea pe acolo,cand am facut eu IA parca era plecata din tara.
cristina3343 spune:
Edennoa,oricum ei asa fac ca nici nu prea poti sa-i prinzi singuri sa le dai ceva si daca ai vrea
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutahu buna dimineata cucuietelor ati scris nu gluma ...vam citit din urma si as avea si eu ceva de adaugat pe ici pe colopiolica suntem cu tine sa dea DD sa ai cat mai mari si frumosi foliculi danubia hai mama ca inca nu e totul pierdut...in ce zi esti? havin ...ce fel de medic ai? care spune totul ca o poezie si adio? fi tu cu initiativa daca el nu isi deschide gurita...hai ca poate o sa ne faci o surpeiza cu II liniute uca82 bine ai venit si sa nu ramai mult timp pe postul de aspiranta cristina3343 restul fetelor![]() ![]() ![]() buburneak |
Atunci o consider Z1 dar nu o pun la numaratoare.
Bafta la inseminare. Sa fie cu ochisori.

oana
"Where there's a will, there's a way."
cristina3343 spune:
Edennoa,oricum eu am mare incredere in Micu,mi se pare un doctor foarte hotarat,sigur pe el care ia deciziile cele mai bune pt. pacient;mie impresia asta mi-a facut-o;
viss spune:
ma bucur ca s-a mai inviat atmosfera. eu temperatura bazala nu am luat-o, si nici nu am de gand s-o iau
nu -i vad sensul.si dc creste un pic,ma va face sa dorm fericita in seara respectiva?indoieli vor exista oricum..testul de urina, dar mai ales beta sunt sfinte.mai bine fac 3 teste de sarcina, dc vreau sa aflu mai devreme.sunt destul de comoda recunosc.