INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Multumesc mult VISS esti o dulce sa te auda Dumnezeu si sa fie cum zici tu.Vreau sa te mai intreb daca luna asta am ovulat pe stanga unde am trompa mai bunisoara e obligatoriu ca luna urmatoare sa ovulez pe dreapta?sau ar trebui sa urmaresc ecografic pt daca e asa as face si luna viitoare o inseminare.Pt PIOLICA am facut inseminarea la Gynera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

havin, sper ca luna viitoare sa nu mai fie nevoie de inseminare si sa fie asa cum ti-a spus viss! Mult succes!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Cristina draga , nu m-ai indus tu in eroare absolut nici un pic, eu sunt oarecum vinovata ca mereu imi doresc temperaturi mari, si pe ce am temperaturile ridicate pe atat imi cresc si sperantzele . Si azi sunt tot peste 37 deci cum zicea deeva pe undeva de ciclu venit la 37.5 cred ca experimentez si eu . Nu esti indiscreta, sunt la a doua inseminare, urmeaza a 3-a , dar am istorie groasa de tratamente , histero, operatie .... au trecut 5 luni de la operatie si aderentele alea cica se refac dupa 6 luni, sper ca nu o iau de la capat cu histero , nici nu vreau sa ma gandesc .
Deeva te imbratisez cu foc , multam de galerie , cand o fi , daca o fi, sa fiu gravida bem o bere , tu cum stai, cand mai faci tratament?
Pio n-am facut analiza de sange ca ma stiu alea la laborator ca pe un cal breaz , si deja mi-e rusine, eu in timpul tratamentului fac si anticoagulante si-s tot timpul la laborator, ma deranjeaza compasiunea si intrebarile daca mai pot, cat mai pot, urarile ...Stiu ca-s sucita , dar ma irita orice deja. Tu ai reinceput ?
Vrmoana si eu am calculat z1 ca fiind ziua urmatoare inseminarii.
Uca daca nu sunt indiscreta , zic si eu ca si cristina, cati ani ai ? 8 luni nu-i mult, nu-i nici putin, dar eu as face o monitorizare a ovulatiei doua trei luni, si daca detectezi probleme incepi cu stimulari . A si o histerosalpingografie e utila in cazul tau pt ca uite , eu am avut niste aderente intre trompa si ovar, deci chiar daca ovulam trompa nu putea sa absoarba ovulul pt ca era impiedicata de niste "chestii " pe acolo. Asta am descoperit in urma la histero .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

nu, havin, nu e obligatoriu. cu toate ca eu as fi vrutptr ca am o trompa scoasa, dreapta, si ovarul mai potent e dreptul..eu am monitorizat timp de 2 ani,si dreptul ovuleaza 3 luni, o data stangul, apoi 2 luni, o data stangul, s-a intamplat o singura data- sa fie 2 luni la rand pe stangatotul e haotic.asa ca dupa 1 an, cand am vazut ca mai mult stau- si nu pot face IA, ca ovulatia pe stga e din an in paste, a inceput sa-mi dea hormoni ca sa-l miste si pe asta.
asa ca, ai la sanse din plin, si lunile viitoare.eu zic ca dc te linistesti si te gandesti mai mult ca nu au intrat zilele in sac,ca mai e timp,lucrurile vor evolua frumos..trebuie niste rabdare ce-i drept.si eu am momente cand zic ca,nu mai pot.dar e o minciuna.ca doar n-o sa mor de nervi, sau de nerabdaresi nici nu pot s arevunt. asa ca ma vait in gandul meu,si merg la o noua IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

danubia- si alte fete- lasati temperaturile. sunt o bataie de cap inutila. sa va povestesc cum a fost la mine. eu am aflat in ianuarie, destul de devreme ca sunt insarcinata, adica ziua 9 de la IA. inainte de asta, am corelat eu dup-aia,dupa ovulatie a inceput sa-mi fie frig.initial mi-am pus sosete, apoi am mai pus o patura peste plapuma, apoi am facut chiar frisoane.deci in loc sa-mi fie cald, imi era frig.am vb pe net, la gravidute, si mai erau cateva care aveau frisoane si friguri, in loc de calduri..asa ca nici asta nu e un semn cert. dar testul de sarcina, cel mai prost si ieftin, barza, a avut a 2-a liniuta pala, in ziua 9,dupa IA..restul sunt semne indirecte, care nu sunt specifice tuturor, variaza de la organism la organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sensibila ti am trimis pm.

Viss, temperatura bazala, luata in fiecare dimineata, la aceeasi ora, crezi ca este identica cu temperatura corpului luata in orice moment al zilei? Eu stiu ca la temperatura bazala o poti considera sarcina in momentul in care sunt multe multe zile la rand, cand temp e peste 37, indiferent de valoare, si constanta, nu urca nici nu coboara.
Acu cine stie unde i adevarul? N am experimentat pe pielea mea prea mult timp asa ca va rog sa ma contraziceti daca nu i asa.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Danubia, de ce nu te duci la alt laborator? Eu cred ca le-as fi luat pe toate la rind:)
Cit priveste temperatura, daca e luata la aceeasi ora in fiecare dimineata, fara sa te ridici din pat, apai e foarte 'accurate'. Eu mi-am luat temp ani de zile si stiu ce spun. Iar cind am ramas cu Elsa gravida am stiut ca e de bine, insa si atunci mi-am facut testul tirziu ca tot ma asteptam ca o sa scada temperatura. Nu trebuie sa fie neaparat peste 37 de grade ca sa fii gravida, totul depinde de temperaturile anterioare, iar curba sa fie constanta sau cu tendinta de urcare dupa ovulatie. Plus ca poate sa fie implantation dip la o saptamina de la ovulatie, dar nu neaparat, adica temp sa scada brusc si dupa aceea sa creasca si sa ramina undeva sus. Uitati-va pe fertility friend daca vreti mai multe detalii.

Mergi la inceput

Danubia, da, am reinceput tratamentul. Ma duc miercuri la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Danubia ca nu esti suparata pe mine
Piolica tinem pumnii sa fie bine !
La fel si pentru celelalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

Cristina draga , nu m-ai indus tu in eroare absolut nici un pic, eu sunt oarecum vinovata ca mereu imi doresc temperaturi mari, si pe ce am temperaturile ridicate pe atat imi cresc si sperantzele . Si azi sunt tot peste 37 deci cum zicea deeva pe undeva de ciclu venit la 37.5 cred ca experimentez si eu . Nu esti indiscreta, sunt la a doua inseminare, urmeaza a 3-a , dar am istorie groasa de tratamente , histero, operatie .... au trecut 5 luni de la operatie si aderentele alea cica se refac dupa 6 luni, sper ca nu o iau de la capat cu histero , nici nu vreau sa ma gandesc .
Deeva te imbratisez cu foc , multam de galerie , cand o fi , daca o fi, sa fiu gravida bem o bere , tu cum stai, cand mai faci tratament?
Pio n-am facut analiza de sange ca ma stiu alea la laborator ca pe un cal breaz , si deja mi-e rusine, eu in timpul tratamentului fac si anticoagulante si-s tot timpul la laborator, ma deranjeaza compasiunea si intrebarile daca mai pot, cat mai pot, urarile ...Stiu ca-s sucita , dar ma irita orice deja. Tu ai reinceput ?
Vrmoana si eu am calculat z1 ca fiind ziua urmatoare inseminarii.
Uca daca nu sunt indiscreta , zic si eu ca si cristina, cati ani ai ? 8 luni nu-i mult, nu-i nici putin, dar eu as face o monitorizare a ovulatiei doua trei luni, si daca detectezi probleme incepi cu stimulari . A si o histerosalpingografie e utila in cazul tau pt ca uite , eu am avut niste aderente intre trompa si ovar, deci chiar daca ovulam trompa nu putea sa absoarba ovulul pt ca era impiedicata de niste "chestii " pe acolo. Asta am descoperit in urma la histero .

Danubia
FVL heterozigot , factor II heterozigot

Merci Danubia. Eu am facut si Pregnylul in aceeasi zi cu inseminarea, deci sigur s-a spart foliculul abia a doua zi, deci incep numaratoarea de pe 24, nu cum mi-a zis asistenta.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput