INSEMINARE 65

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danubia spune:

Prezent!

Pe aici sunt dar nu-s cu toti boii acasa , azi am mai tras un test , normal ca era negativ , nu-mi mai iau temperatura veac, JUR!
Nu ma las pana la 40 de ani o sa tot incerc .
Viss , Havin, ramaneti aproape , avem nevoie de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Pai hai sa va zic.Am intrat am facut inseminarea si apoi am zis dr ca am mari dureri inpartea stg.mi a facut eco dupa inseminare si dupa ce am intrebat care i treaba a zis ca foliculii nu sau spart sunt ''deformati''asa s a exprimat ce o fi insemnand nu stiu de endometru nici vorba ,in concluzie dupa faciesul ei am inteles ca n ar fi tocmai OK.ASTA e.Mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danubia

Prezent!

Pe aici sunt dar nu-s cu toti boii acasa , azi am mai tras un test , normal ca era negativ , nu-mi mai iau temperatura veac, JUR!
Nu ma las pana la 40 de ani o sa tot incerc .
Viss , Havin, ramaneti aproape , avem nevoie de vesti bune!

Danubia
FVL heterozigot , factor II heterozigot

ai fost sa faci beta HCG? Ca daca nu vin uritii mai bine te duci la test de singe! Mult succes! Hai ca te eu te vedeam graviduta!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Havin, cum adica deformati? Hai ca nu am mai auzit de asta pina acum. Si nu ai cerut mai multe detalii? Cum se pot hazarda doctorii astia sa emita astfel de chestii fara sa explice? Chiar ca mi se pare aiurea rau de tot. Unde ai facut inseminarea? E un doctor bun? Iti tin pumnii sa fie bine si chiar cu foliculii 'deformati' sa iasa cele 2 liniute peste 2 saptamini.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Danubia,imi pare rau daca te-am indus in eroare cu temperatura,dar fata de care-ti spuneam chiar a avut simptomele tale si are acuma o fetita;no,sa stiu si eu faza cu temperatura,ca poate fi inselatoare;
normal ca incercam Danubia pana ne tin baierele,e pacat sa nu fie la casa omului macar un copil;tu la a cata inseminare esti,daca nu-s indiscreta;scuze ,n-am mai citit din spate;la mine urmeaza a 3 a,sper sa fie cu succes
Danubia,piolica,viss,anna,alinuta,havin si toate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna fetelor,

Am si eu o intrebare daca nu va e cu suparare.

Voi considerati Z1 chiar ziua cu inseminarea, sau incepeti numaratoarea din ziua imediat urmatoare ? Eu am facut inseminarea pe 23 aprilie la ora 18, deci cam tarziu ca sa o pot pune la numaratoare.

Merci

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uca_82 spune:

buna

eu sunt noua pe aici. as vrea sa ma ajutati cu niste informatii. incerc sa raman insarcinata de vreo 8 luni. nu am facut multe analize pana acum, doar progesteron, ecografie transvaginala, analiza secretie. Sotul a facut spermograma: astenospermie moderata, in rest totul ok, doctorul a spus ca la el nu sunt probleme.
Doar ca nu inteleg de ce nu raman si nu mai am rabdare. Chiar imi doresc un copil si mi-e teama ca o sa treaca timpul si tot nu se va intampla nimic..
As vrea sa fac direct inseminare artificiala.
Ce ma sfatuiti? Pot sa procedez asa, o fi ok?

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Buna sara fete dragi,

danubia nu fi trista eu iti fac galerie si luna asta... poate, poate te-o vizita obraznica aia de barza.

vrmoana referitor la intrebarea ta, mie mi-o recomandat medicul sa calculez z1 din ziua imediat urmatoare IA, respectiv la tine ar fi z1=24 aprilie. Doamne ajuta sa vezi dublu la test

Pentru toate celelalte fete care au avut sau urmeaza sa faca inseminare, sa fie cu rezultat pozitiv!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

Buna sara fete dragi,

danubia nu fi trista eu iti fac galerie si luna asta... poate, poate te-o vizita obraznica aia de barza.

vrmoana referitor la intrebarea ta, mie mi-o recomandat medicul sa calculez z1 din ziua imediat urmatoare IA, respectiv la tine ar fi z1=24 aprilie. Doamne ajuta sa vezi dublu la test

Pentru toate celelalte fete care au avut sau urmeaza sa faca inseminare, sa fie cu rezultat pozitiv!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mercic.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

havin - faptul ca erau deformati inseamna ca a inceput procesul de ovulatie.sunt rotunzi inainte de ovulatie,si apoi cand incep sa expulzeze ovocitele,aspectul ecografic nu mai e complet regulat,apare "deformat" ptr ca ovocitele trec spre peretele foliculului.stiu asta ptr ca mi s-a intamplat odata sa am acest aspect, am intrebat-o pe dr ce inseamna si mi-a raspuns. poate ca dc dr. nu e larg la gura, ar trebui sa-l intrebati voi mai mult,adica la orice replica a lui,sa-l intrebati-dar asta ce inseamna..
eu in timp am invatat ca durerile in lateral pot sugera niste foliculi foarte mari,sau ovulatia.asa ca, ptr a afla dc s-a declansat ovulatia- sau dc e aproape, tin acasa teste de ovulatie, pe care le fac din curiozitate mai mult.am vazut ca natural ovulatia mi se declanseaza in jur de ziua 14+ /-1 zi si dc fac puregon in ziua 10/ 12.
eu sper sa ai noroc.este un mare joc de noroc , sa stii. eu data trecuta, cand s-a prins sarcina, cu o zi inainte am simtit dureri, seara am facut test de ovulatie, era pozitiv(ceea ce insemna ca ovulatia se produce atunci, sau in urmatoarele 24-48h, asa scrie pe teste),am oscilat dc sa fac sau nu pregnylul, l-am facut, a 2-a zi am facut IA, nu fac niciodata eco inainte(ptr ca nu as refuza nici o IA, indiferent ce s-ar vedea la eco) si ..a fost cu noroc. eu zic ca s-a prins bine momentul intre ovulatie si IA.

Mergi la inceput