Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli felicitari celesta! asa sa fie pana la final, numai cu vesti bune! 9+ |
Doamne ajuta! Multumesc
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
sunset_zuzi spune:
anca pe 12 mai ma duc la bitest si atunci cred ca ii zic medicului gineco sa-mi dea
Doamne ai grija si de noi 10+
ancadragoman spune:
ii spui sa iti treaca pe aia ca recomanda reducerea programului pentru contractii ,col scurtat ,etc ...astea nu se prea pot verifica si oricum nu o face nimeni iar cu asta mergi la med de fam sa iti dea ptr serviciu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
misticgirl spune:
Si pe mine ma doare spatele de la statul pe scaun, dar noroc ca eu mai am si drumuri de facut prin institutie, asa ca imi dezmortesc oasele. Drumul dus-intors la cantina ma dezmorteste de tot ( e lung, dar imi place sa merg la cantina ).
Fetelor, urati-mi succes! E 16:45 si eu plec de la servciu la cumparaturi. Va dati seama ce trafic este si ce aglomeratie o fi in hypermarket?
Dar nu am de ales, frigiderul este aproape gol si maine mergem la gratar .
Distractie placuta de 1 MAI
Claudia 11+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui ancadragoman ii spui sa iti treaca pe aia ca recomanda reducerea programului pentru contractii ,col scurtat ,etc ...astea nu se prea pot verifica si oricum nu o face nimeni iar cu asta mergi la med de fam sa iti dea ptr serviciu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
saru`mana
gabriella1 spune:
slab cu voi, azi, tare slab
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Gianina34 spune:
am citit (cam cu intarziere) de problema lui sunset_suzi si vreau sa va spun ca pe langa traditionalele no-spa ajuta ff mult supozitoarele uscosin (in general 1 la nevoie, dar eu am folosit si 3 /zi in perioadele critice) asta pana sa se ajunga la ceva tratamente specifice pentru contractii si alte-alea
uscosin se poate folosi pe toata perioada sarcinii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Gianina34 am citit (cam cu intarziere) de problema lui sunset_suzi si vreau sa va spun ca pe langa traditionalele no-spa ajuta ff mult supozitoarele uscosin (in general 1 la nevoie, dar eu am folosit si 3 /zi in perioadele critice) asta pana sa se ajunga la ceva tratamente specifice pentru contractii si alte-alea uscosin se poate folosi pe toata perioada sarcinii Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
multumesc
douradoudou spune:
sa declansez o pofta/?/..am facut comanda sa ne aduca la 8 (atunci vine sotl), 1kg de sardinutze mici prajite si super crocante
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui gabriella1 slab cu voi, azi, tare slab Gabriela 8+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
esti datoare cu cateva poze...ne-ai amagit doar cu 1
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+