Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
dia_tm spune:
camrynna, bie-ai venit! si speram sa ramai cu noi pana la sfarsitul anului, si sa continuam impreuna la sectia bebe dupa aceea...
fetelor, nu fa faceti griji de sefi ... eu la prima sarcina am ocazia sa le vad adevarata fata...si nu era deloc cea pe care o cunsocusem in anii anteriori; inclusiv concediul medical pt nastere li se parea ca mi-l iau ca sa nu lucrez si sa le fac lor probleme cu organizarea activitatii
am pus si eu cateva poze ... si mi-a facut mare placere sa privesc pozele pe care le-ati adaugat voi...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
esti datoare cu cateva poze...ne-ai amagit doar cu 1 Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 11+ |
is babette si nu vreau nasteri premature !
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
gabriella era sa ma innec cu migdale acum cand ti-am citit replica..dar hai nu mai exagera...sau iti place sa te rugam???plzzzzz plzzzzzzzzzzz mai multe poze
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
gabriella1 spune:
shazi ghinisor c-am o pofta de la 12.deci daca ma maritam c-un gradinar, acum mancam salata verde cu ridichi.
asa ca stau lata pe pat si astept sa-si termine treaba
Gabriela
8+
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sa declansez o pofta/?/..am facut comanda sa ne aduca la 8 (atunci vine sotl), 1kg de sardinutze mici prajite si super crocante Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 11+ |
eu zic ca sunt musai niste poze (ca tot sunt cerute pe aici) pe la 8 si 2 minute
nu fetelor? ce ziceti?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor
ioanast spune:
Eu de azi mi-am propus sa incerc sa nu mai mananc ca porcul ca am avut asa la sarcina asta o chestie: mi-e pofta de aia, da, o merit, repede sa mi-o iau si tot asa....Nu frate, trebuie sa incerc sa mananc normal, ceea ce e bine si frumos sa mananci. De cateva zile fac asa: mananc ceva sarat seara apoi bag apa si fructe la greu si apoi juma de noapte simt ca ma sparg de balonata ce sunt si nu mai vreaaaauuuuu! Asa ca stop. Azi am mancat dim fulgi cu iaurt la pranz peste cu sos de iaurt si 1 felie de paine si inghetata si diseara sper sa ma mentin in limite normale.
Apropos de aqua gym, eu merg la idm, langa statia de metrou semanatoarea la inot ca profa de aqua gym nu mai imi place, dar de facut se face si acolo.
10+ mami de Irina (10.02.2007)
douradoudou spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
eu zic ca sunt musai niste poze (ca tot sunt cerute pe aici) pe la 8 si 2 minute nu fetelor? ce ziceti? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor |
sunteti sigure ca vreti sa vedeti sardinutzele ????wooow sunteti puternice..eu nu as rezista ..va dati seama ca daca pun poza trimit si niste miros de crocant..sa nu aud de lesinuri si smulgeri de "peruci"(traducere-par...dar imi place cum suna:)))
si 11+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 13+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
buna..amiaza ..ia uite cine a aparut??si tu astepti sardinele?
si 11+
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui douradoudou
sunteti sigure ca vreti sa vedeti sardinutzele ????wooow sunteti puternice..eu nu as rezista ..va dati seama ca daca pun poza trimit si niste miros de crocant..sa nu aud de lesinuri si smulgeri de "peruci"(traducere-par...dar imi place cum suna:))) Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri si 11+ |
pune-le ,io am damblaua cu salata.dupa ce-mi trece,incep cu sardinele tale !
Gabriela
8+