Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
Miruna, chiar trebuie sa sun maine sa imi fac o programare ca stiu ca mai prind peste o luna. Altfel, nu m-as grabi ca abia m-au vazut medicii.
11+
mami de baiat
celesta spune:
Neatza fetele
vin cu vesti bune!!!! m-a sunat dr.ginecolog sa-mi spuna ca mi-a venit rezultatul la test, riscul de trisomie 18 si 21 este extrem de mic, de 1:30 000, respectiv 1:40 000.
Am pus cateva poze pe Picasa, de la nunta nu am pe calcu asta, dar cand le gasesc, o sa mai pun
Limonada la toata lumea!!!!!
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”
12+
misticgirl spune:
Burtici,
eu va citesc, dar nu am timp sa postez mesaje foarte des! Acum sunt la serviciu, m-am gandit sa va salut si sa va spun ca suntem bine :)
Tot fara greata, dar foarte somnoroasaaaaa toata ziuaaaaa!!!!! Si mananc mult in comparatie cu cat mancam eu. Cred ca sunt cea mai slabanoaga de aici, dar in luna a 9-a....mai vedem...Am avut inainte de sarcina 44 kg, iar acum am deja 46 kg.
Nu cred ca mai apuc sa va scriu astazi si maine. De la serviciu plec la cumparaturi, iar maine mergem la un gratar in aer liber (nu stricam padurile, mergem la soacra mea
Bun-venit noilor burtici, multa sanatate si o sarcina fara probleme!
Va pup si va doresc un week-end minunat tuturor!
Claudia 11+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
crisuletzul vei fi pedepsita pt k nu dai nici un semn de viata..pe oriunde au net asa k poti sa dai si tu un msg de pe tel..hmmmmmmm..te asteptam
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
camrynna spune:
Buna , ma treceti si pe mine pe lista ? Ieri i-am auzit la eco prima bataie de inima ...
Daca totul decurge normal ( avem ceva probleme , mai multe detalii gasiti la topicul creat de mine mai sus , Iminenta de avort.... ) DPN este 20 Decembrie 2010 ..
Joia viitoare facem ecografie din nou ...Inima imi spune ca este baietel ...
O zi frumoasa la toate gravidutele ..
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna , ma treceti si pe mine pe lista ? Ieri i-am auzit la eco prima bataie de inima ... Daca totul decurge normal ( avem ceva probleme , mai multe detalii gasiti la topicul creat de mine mai sus , Iminenta de avort.... ) DPN este 20 Decembrie 2010 .. Joia viitoare facem ecografie din nou ...Inima imi spune ca este baietel ... O zi frumoasa la toate gravidutele .. |
bine ai venit!sanatate si bb la termen
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna , ma treceti si pe mine pe lista ? Ieri i-am auzit la eco prima bataie de inima ... Daca totul decurge normal ( avem ceva probleme , mai multe detalii gasiti la topicul creat de mine mai sus , Iminenta de avort.... ) DPN este 20 Decembrie 2010 .. Joia viitoare facem ecografie din nou ...Inima imi spune ca este baietel ... O zi frumoasa la toate gravidutele .. |
bine ai venit
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
pissi78ro spune:
[[
Si eu ma inscriu in clubul asta, am 68.1 kg si 1,70 m
Care club??? Eu l-am deschis, eu dau confirmare de primire. Nu prea te inscrii. Mi-ar placea mie sa am 60 kg la 1,62, dar nu am
5+