Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana_Mami spune:
Hellooo, baga repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa vedem ce scrii in timp real
Fericita 12+
douradoudou spune:
BH- braxton-hicks-contractile alea nedureroase..apar normal in al 3lea trim de sarcina..pregatesc uterul pt nastere...
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
douradoudou spune:
btw of braxton-hicks..am citit ca deshidratarea poate provoca contractii..la mine e chiar problem pt ca eu beau f f f putin..daca sunteti ca mine fortati-va sa beti cat mai mult posibil..asa fac si eu..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 si dupa ce nastem, gata, ne despatim?Nu vreauuuu!!! 11+ mami de baiat |
Mai! Cum sa ne despartim??? Ne mutam la sectiunea de bebei
Eu deja ma gandesc, daca ar sti x ce fac ar muri de ras sau am ajuns ca y... (asta cand cumpar hartie igienica alba desi luam portocalie ca se asorta cu baia).
Cand mai mergi la Badea?
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
ral_eli spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Mai! Cum sa ne despartim??? Ne mutam la sectiunea de bebei Eu deja ma gandesc, daca ar sti x ce fac ar muri de ras sau am ajuns ca y... (asta cand cumpar hartie igienica alba desi luam portocalie ca se asorta cu baia). |
y sunt eu
9+
mirunam spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ral_eli
y sunt eu 9+ |
Nu tineam minte cine a fost!! Pai, stiindu-mi piticii sotul a luat hartie portocalie si taman la doua zile de la inagurare am gasit un firicel de sange. Iti dai seama ce expertiza a trebuit sa fac, daca era alba nu aveam probleme si atunci m-am gandit... vai ce dreptate a avut cine a zis ca hartia trebuie sa fie obligatoriu alba
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+