Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sunset sper k iti trece repede...esti sigura ca se intareste burta???...nu aveti pe acolo o canapea un fotoliu ceva/.???pe vreun hol sau nu stiu...

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

nu-mi dau seama daca voi puteti vedea mesajele pe le postez eu...
citesc de mult tare forumul, dar nu am scris pana acum.
daca fac vreo tampenia sa-mi ziceti si mie, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ana_o da, da, inghetata da
sigur vom manca inghetata

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Doura, eu n-am timp sa pun poze. plus ca ieri toate fetele au pus si am zis sa nu mai "aglomerez" lista cu intreabri, cu parola, adresa etc. si eu o sa fiu singura, fara barbat langa mine... niciun "kil" de comentat, niciun profil de barbat, nimic. mai astept putin, poate se "remediaza" din probleme... si atunci o sa pun si eu poze de "cuplu".
sunt nebuna si bat campii in mod gratios. deh, bagaje, stres, alea, alea...
cine pleaca la Paris? care mamica??? vreau si eu acolo!!!!!!! drum bune si distractie placuta...
mama, ce burtici plimbaretze suntem, hihi!

13

Buna burtici!

ANO (Ana_O), te bat, asta e motivul pt care nu pui poze? Fiecare din noi a pus poze in care suntem si impreuna cu sotul dar si separat. Fiecare a pus ce a considerat important sa arate! TU esti importanta pt noi, pe tine vrem sa te cunoastem...asa ca pls lasa paranoia in seama Gabriellei 1, ea e masterul (e pt gluma Gabriella, nu te supara te rog, stii ca te iubim) si ajuta-ne sa te si cunoastem fizic! Iti inteleg supararea, dar nu trebuie sa te limiteze ci trebuie sa accepti viata ta asa cum e, pt ca e ta, si nimeni nu stie cum iti merge mai bine! Oricum suntem alaturi de tine!

Eu plec la Paris, si de abia astept...inca nu e bagajul gata...mai e timp Sunt cu gandul numai la cumparaturi...deja m-am ingrasat...de la 57 de kg am ajuns la 59 si.. si simt ca ma strang pantalonii, sper sa gasesc ceva dragut pt gravidutze pe acolo. E a doua oara cand merg, deci imi permit sa pierd mai mult timp la shopping!

Fetelor, iar sunt cu greata in gat, am vomat deja azi dimineata, sunt in picioare de la 4 am.

Pt fetele care intrebau de dentist...chiar azi dim am fost la un dr ft bun la Sanador,care mi-a zis ca nu este recomandat sa facem interventii la carii sau alte probleme...caci pt o curatare profunda este nevoie de anestezie sau obturatie...si nu avem voie anestezic...a zis ca dc vreau neaparat dupa trim I, dar pe riscul meu si ea chiar nu recomanda...Mi-a recomandat sa folosesc variante de incetinire a proceselor de avansare a cariilor, sa curat bine, cu ata dentare, apa de gura, periaj corect si indelung...in rest...vai de noi! Eu am stat si am pus in balanta...si din pacate nu am ajuns la o decizie...am vreo 2 carii, nu profunde...dar o sa mai cer o parere si ginecologului meu.

Va las, ca am avut limbaritza,si ma roade stomacul...uuf,nu stiu ce sa pap...

Puuuuup

Madalina9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Am pus si eu poze. Multumesc fetelor care mi-au trimis parola. Copiii nu sunt amandoi ai mei, doar fetita, celalalt e verisorul.

10+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

parca sunt la prima sarcina... mai are cineva vaga senzatie ca la ciclu pe acolo pe la ovare?...

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

eu mai simt asa cateodata dar e ok..e normal

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexxia si Ral_Eli, aveti drepatate doua urate Acum va simtiti mai bine? Aratati foarte bine pana la balene aveti cale lunga, imi pare rau pentru voi Alexxia tie ti-am scris si comentariu... nu ai voie sa incluzi in niciun club, esti una dintre cele mai frumoase din odisee...

Nu am putut sa pun poze cu bebe, scannerul imi da direct format Adobbe, sunt la birou, nu pot sa modific scannerul si nici file-ul nu am reusit

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

SI EU M-AM INGRASAT. De la 49,5 la 51,8.E normal. Unele dintre voi sunteti la al doilea bebe, abia gangureste. Oricum din trim 2 de sarcina vom lua pe sapt cate 0,5

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sper sa am si eu timp odata sa ma uit la poze, sa pun poze. Desi eu sunt mai timida, as vrea sa nu mai fie vazute decat de voi, atat!

11+
mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sunset, incearca macar sa stai linistita si sa nu faci niciun efort pana trece. Te si doare? Daca nu doare nu ar trebui sa te sperii.

Alinushca si eu am aceste dureri. Se mai si muta de la un ovar la altul . Avand in vedere ca este bebele bine cred ca e normal. Oricum eu la prima sarcina nu am avut nicio durere, nu ma ajuta la nimic experienta

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput