Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
douradoudou spune:
aveti grija cu dintii in timpul sarcinii..daca aveti ceva probleme inrebati ginecologul ce e ok sa faceti dar nu stati asa..oricum in timpul sarcinii mai pierdem din calciu...gingiile s-ar putea sa sangereze..eu ma gandesc ca anestezia locala nu are cum sa ajunga la b..dar e doar parerea mea..oricum in trim 2 cred cred ca e ok si cu anestestezia...ganditi-va la cele care fac cerclaj in sapt 13-14 si ala se face cu anestezie generala....anaaaaaaaaaaaa noi vrem sa te vedem
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+
beatrice75 spune:
Miruna, si eu am dureri de ovare, l-am intrebat pe Badea si a zis ca e ok, nu-i motiv de panica si ingrijorare. Dar inainte mi-a facut eco
11+
mami de baiat
ancadragoman spune:
Miruna si contractiile nedureroase sunt periculoase,deschid colul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Sper sa am si eu timp odata sa ma uit la poze, sa pun poze. Desi eu sunt mai timida, as vrea sa nu mai fie vazute decat de voi, atat! 11+ mami de baiat |
ca sa te vedem doar noi, atunci cand creezi folder nou, o sa se deschida o pagina unde trebuie sa pui numele folderului si pe ultimul rand alegi "sign-in required to view "
sper ca ai intels ce am vrut sa spun, asa pozele tale nu sunt publice si te vedem doar noi
9+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Sper sa am si eu timp odata sa ma uit la poze, sa pun poze. Desi eu sunt mai timida, as vrea sa nu mai fie vazute decat de voi, atat! 11+ mami de baiat |
hai bea cu poze sa te cunoastem..stai linistita ca numai noi vedem pozele..cine altcineva???doar nu o sa-i arat sotului femei frumoase..haaaa eu sunt super posesiva si geloasa..
si 11+
allexxia_m spune:
mirunam multam mult
dar sa va spun un secret ....
am avut noroc de un fotograf si de o prietena care mi-a facut macheajul super de nici eu nu ma recunosteam ...
dar nu sunt chiar asa reusita ca in pozele de la nunta
eu oricum port ochelari, permanent, acolo eram cu lentilele de contact ca am zis ca la nunta mea sa nu fiu cu ochelarii.
Am pus si eu cele mai reusite poze ale mele, ca de' pe langa atatea frumuseti de pe acolo am zis sa nu ma fac de ras ...
13+
douradoudou spune:
citat din mesajul lui cata2309 helloooo |
si 11+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui cata2309 helloooo |
bine ai venit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
sunset_zuzi spune:
anca, miruna multumesc de sfaturi ...slava Domnului ca au trecut ...ca erau dureroase...si m-am cam speriat
Doamne ai grija si de noi 10+