Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
DAYANARA nu or avea unde sa il duca,pe baiatul nashilor .poate nu ii primesc in alta parte.
da,daca tu le ai aproape ,poti sa il duci si sa il aduci cum fac multi.
mi se pare ca e obligatoriu de la 6 ani,adica din anul in care implinesc 6 ani.Cum ai vostri sunt nascuti in decembrie,vor incepe cei mai mici din clasa,cu un an inaintea Sofiei ,adica la 5 ani si 9 luni .Sofia daca e nascuta in ianuarie,va incepe in septembrie anul urmator,la 6 ani si 8 luni.
MAYAIONE si pe mine m-a chinuit talentul si am facut aseara un cremshnit dar nu am fost in stare sa stau in picioare sa fac crema in casa,si m-a scarmat sa fac din aia la plic,sa incerc si eu sa vad cum e,si e nasoalaaaa,nu imi place deloc,gretoasa..am mancat asa ca le vad frumoase!
IULIA asa cum zici,cu atat mai mult cu cat e un cadru didactic,pt ca e mult mai grav,pt ca e vorba si de puterea pe care o exercita asupra copilului,prin pozitia sa.si psihologic,impactul e mai mare.
DBUNNY iti dai seama ca eu daca vad ceva in neregula cu masa si cu orice,o scot in secunda doi ! ca nu ma obliga nimeni sa o duc.
eu consider ca are nevoie de educatie scolara,consider ca eu acasa nu ii ofer suficient pt varsta ei.daca am sa ma insel,o retrag.
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.... si daca reusesc sa-mi amintesc poezia cu veverita v-o scriu, ca aseara a repetat-o de ma inebunit.... si eu dupa ea.... "Ca doamna a zis sa repeti poezia cu mine"..... dar ea ma punea sa repet dupa ea....
Veverita sprinteoara
Da de veste iar in tara
Ca-n poiana cu izvoare
Azi e mare sarbatoare
Flori, gandaci si licurici
Pasarele si pitici
Toti se preagtesc de zor
Ca-i ziua copiilor.....
Iar la culcare zice alta poaezie
O broscuta mititica
Urca sus pe-o pietricica
Si striga in gura mare
Toti copiii la culcare.....
Ieri copilul de care va scriam, a fost lovit iar de doaman.... cu aratatorul peste maini si pe fata si pe dos... ca mama i-a spus acasa sa nu se mai teama de aratator, sa se gandeasca la el ca la un purcelus mare si roz si aia a zis ca o i-a copilul in ras si la batut iar.... ca are tupeu si ii raspunde.... Un copil de varsta asta nu poti spune ca are tupeu daca nu gandeste la fel cu tine.... Sper sa nu am de-a face cu ea....
Dodo-pui spune:
Multam' de cafa
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Ieri copilul de care va scriam, a fost lovit iar de doaman.... cu aratatorul peste maini si pe fata si pe dos... ca mama i-a spus acasa sa nu se mai teama de aratator, sa se gandeasca la el ca la un purcelus mare si roz si aia a zis ca o i-a copilul in ras si la batut iar.... ca are tupeu si ii raspunde.... Un copil de varsta asta nu poti spune ca are tupeu daca nu gandeste la fel cu tine.... Sper sa nu am de-a face cu ea.... |
May parintii nu fac nimic???Caci imi vine sa mor nu alta...eu nu-i permit educatoarei nici sa tipe la copil..aiurea..sa-i explice,sa-mi spuna....nu sa tipe...iar sa dea doar daca vrea sa moara de mana mea...si nu glumesc.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dbunny spune:
aratatorul e o bata sau un liniar ?? ce mai conteaza, eu as sterge-o de pe fata pamantului. Sa mor daca n-as intra in ea pana as zapacio de cap. Sa se puna naibii cu cineva pe masura ei nu cu copilasii. Si chiar nimeni nu-i in stare sa faca o plangere la inspectorat??
Acum vedeti de ce pomenesc Somalia??
Iulia daca nu vrei sa duci fata la psiholog cand o fii mare din cauza traumelor culese la gradinita respectiva, eu as cauta alta...nu sta pe ganduri. ori o dau pe aia afara, ori te indepartezi tu.
Ieri am primit instiintare ca 'elevii' merg in excursie pe data de 17 la un parc natural. Dani abia asteapta sa mearga in 'excursion' cu autobuzul. Mie mi-e cam frica ca se pierde pe-acolo. Da-l las. La cat is de iluzionati...
dodo mult succes cu hartiile si cu obtinerea gradului de dizabilitate cat mai curand. stiu din proprie experienta ca e mult de umblat pt asa ceva, chiar si aici. Zambesc cand citesc de 'copilul bionic' de unde-ai scos-o ?
azi si maine trag dublu la sala(roxana cu eclerele-i de vina). am slabit 2,5 kile in 2 luni jumate. La cat gatesc eu consider ca-s pe drum bun. Eclerele le fac sambata dimineata ca am musafiri la masa.
iulia stii ceva de dastefa?
pup gras
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Lacramioara nasol de baietel, ce tampita e educatoarea aia si eu as bate intruna la ele, tot cu "purcelusul roz".
Dbunny poate Kongo altceva, in Somalia doar mor de foame, pe cand la noi e invers, ne indoapa copii pana vomita. Chiar ma uitam zilele trecute la un loc de joaca, am ramas socata sa vad ca 10 copii de acolo erau obezi, si erau asa frumusei la fata. Eu chiar am fost stresata cu Ana cand era mica parea ca o ia pe caile obezitatii, era f f mare. Si am tinut-o pe regim mult timp, de pe la 2 ani a inceput sa creasca in inaltime, a stagnat in greutate si vad ca se mentine ideal. Chiar nu inteleg nevoia de a-i indopa, le e teama ca ce? Ca pica din picioare de foame sau?
Dodo individul care e invatatorul vecinului meu stii cate reclamatii are depuse??? Si vad ca tot activeaza, comunist nenorocit. In mod normal trebuia sa iasa la pensie dar ii place sa traga de post, i se pare ca el stie ce educatie sa le dea copiilor.
Aelita depinde ce crema ai cumparat, eu luam inainte una de portocale, o bateam cu mixerul si puneam la cremsnit, mama ce bun iesea.
Lacramioara eu m-apucasem s-o invat "catelusul schiop", dar e cam lunga si m-am plictisit. Nu mai am rabdare ca inainte sa lucrez cu ea, sper sa ne facem timp s-o ducem mai repede la gradinita, sa recupereze.
Azi am facut si tortulet cu capsuni, m-a pus fii-mea sa pun lumanare sa suflam in ea desi nu era ziua nimanui.
Acum pe seara ma apuc de Quiche Lorraine, m-a apucat o vrednicie saptamana asta, gatesc intruna.
Roxana, Angi, Dolores, pupic, voi ce mai ziceti?
dayanara spune:
dar de ce cu aratatorul, cand romania detine patentul pentru batatorul de covoare, bun la batut tot ce e in casa :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
Dbunny spune:
asa-i maya, saracii aia din Somalia nici 'aratator' n-au.
mai fetelor, eu v-am povestit ca din cauza reclamatiei mamei mele unui prof de engleza i s-a desfacut contractul in 2 pasi si 3 miscari? (stiu, am mama tare).Mai avea tipul vreo 2 ani pana la pensionare. Si pana sa incerce mama mea au mai incercat si alti parinti, doar ca reclamatiile facute la nivelul liceului au ramas arhivate in sertarul directorului. Mama a facut direct la Inspectorat la Bucuresti. N-am sa uit niciodata cum a pus scrisoarea in data de 19 iar in data de 22 i s-a desfiintat contractul(dar directorul tinea bine de profu' ala ca era singurul de engleza prin orasul ala)
dayanara hai ma, ca batatorul de covoare e foarte 'light'. E de plastic moale, si se indoaie, nu? sau incurc eu instrumentele??
eu imi aduc aminte cand am primit cu liniarul.nu la palma, la unghii. si nu din cauza ca n-am invatat, ci din cauza ca am lasat in urma niste struguri putrezi. pe vremuri, primele 2 saptamani din Septembrie ne duceau la cules de struguri
maya a dat bucataritu si-n tine? vezi ca-i boala grea si lasa consecinte! da' tie-ti permite incadrarea, ca da-i vina pe bebe daca papi prea mult.
oare miro cand mai intra??
Am fost la film in dupamasa asta. Iron man2. o gramada de fiare(pardon, roboti) luptandu-se. de baieti. Voi ati mai vazut ceva film interesant in ultimul timp? nou sau vechi...mi-e dor de filme bune bune...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
citat din mesajul lui Dbunny Voi ati mai vazut ceva film interesant in ultimul timp? nou sau vechi...mi-e dor de filme bune bune... Dbunny si Daniel www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
da am vazut unul bun de tot, se numeste
NACHO VIDAL DE CAZA EN BRASIL
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
aelita spune:
dayanara hai ma, ca batatorul de covoare e foarte 'light'. E de plastic moale, si se indoaie, nu? sau incurc eu instrumentele?? |
nu,nu am probat,din fericire Dar am vazut pe spinarile altora...daca dadeau cu setea aia ca la covoare,le lasa urma aia de paleta cu model cu tot !
da am vazut unul bun de tot, se numeste NACHO VIDAL DE CAZA EN BRASIL |
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte...
Cu baietelul in cauza, nu va ramane asa... deja mamica a deschis ancheta... e un scandalau.... ca nu e chiar una din aia care nu-i pasa.... Aseara a avut sedinta cu parintii si a zis ca va ridica si acolo problema, vrea sa o faca sa recunoasca in public.... si apoi la inspectorat. Acum regreta ca nu a dus copilul la medic sa ii scoata certificat medico-legal. Bataia in scoli e interzisa... prin lege, doar ca noi trebuie sa stim unde sa mergem si ce sa facem.... Eu consider ca persoana respectiv, ca altfel nu pot spune nu are ce cauta printre copii.... Stefy nu va merge la ea.... dar nu vreau sa cred ca acolo e la moda asta.... ca altfel.... plecam in alta parte.... nu imi las copilul sa mi-l maltrateze o persoana care nu e in stare sa se controleze pe ea, dar sa mai controleze si inca 30 de copii.... Nu eu am acceptat ca grupa sa fie de 30 in loc de 20 de copiii. Ele nu stiu ce inseaman inca 10 copii in plus?
Maya, nici eu nu mai am rabdare, noroc ca invata acolo, dar eu trebuie sa repet dupa ea acasa.... Si asa ma distreaza cum vine cu o carte linga mine si se face ca citeste si urmareste un rand cu degetelul si eu trebuie sa repet dupa ea. Ea e doaman si eu sunt copilul....