Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 7
mayaione spune:
Buna dimineata! Fetelor ce le mai dati dimineata sa pape, am nevoie de idei noi ca mi s-a luat. Ana cum se trezeste viseaza imediat mancare. Ba ii dau ou fiert, ba unt, pateu pe paine, un crenvusti din cand in cand, dar vad ca i s-a luat, vrea altceva si nu mai stiu ce sa-i cumpar sa-i dau.
ank999 spune:
pe toata lumea.
Maya a mea nici nu vrea sa auda de mancare dimineata. Ce mai ia ea este laptele cu cereale sau senvis la toaster cu unt si cascaval.
Alte idei: salata de legume, ceai cu unt si miere, suc de fructe cu ceva pandispan sau paine prajita...habar nu am . Daca copchilul din dotare ar manca as avea si eu grija asta...
Mai fetelor eu nu pot sa-mi revin deloc...Erica acum e bine, dar la cat am tras...Saptamana viitoare o sa incerc sa mergem la gradi, dar ma tem, iar copilul din dotare care nu a mai fost la gradi de la 1 aprilie nici nu mai vrea sa auda. In plus mai e si stresata dupa branule si pastle, injectii si toate cele si se mai apuca sa planga in somn...
A avut o amigdalita pultacee, puroiul din gat s-a acoperit cu membrane false, gatul tot plin, trei-patru zile temperatura nu scadea sub 38.5, noi in spital, dr nu mai stia ce sa zica, 3 antibiotice pe branula, tipete, mancare nu voia, spitalul din p=Pitesti super infect...asa am stat 7 zile, dupa care am continuat cu antibiotic pe gura inca 5. A doua zi dupa ce am terminat antibioticul durere de urechi= a facut otita, dr a dat alt antibiotic, inca 5 zile si lupte sa-l ia cate 1-2h la fiecare priz, altfel solutia fiind injectiile
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Nacho Vidal ?? la ala i-a dat Paco ore...de buna purtare
dayanara tu vrei sa ma vezi 'groasa' sau de ce-mi recomanzi filme d'alea mai? alea-s pt cand te doare maseaua imediat uiti de toate durerile de fapt
maya fa-i clatite. dulci sau sarate. dulci le umplii cu mere razalite si scortisoara, sau cu branza de vaci. sarate le umplii cu branza stil philadelphia. paine prajita cu ou?(french toasts) apoi unsa cu marmeladaaaa
Dani bea laptic la 8.30 cu cereale si nu mai mananca nimic pana la 10.30-11 and papa sandwich la gradi.
ooof prin cate ati trecut ank cand zice o bacterie sa-si fca de cap, face ravagii cu micutii.
iulia tu sa intrebi la cei 20 sau 30 cate persoane vor fi cu ei? educatoarea e aceasi care da si engleza sau vine alta? gimnastica?(daca fac) tot cu aceasi? daca unul merge la wc si-i pica manusa in buda...la cine apeleaza? la aceasi care sta la catedra?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
ivan dimineata bea un pahar cu lapte cu nessquic si o felie mare de paine prajita sau doua felii cu unt si cascaval, unt si branza, sau unt si sunca fina de curcan
alteori lapte si biscuiti
dupa masa ii las biscuiti si suc de portocale
ce ma enerveaza ca mananca incet...casca ochii etc, de.mi ies din pepeni
aelita, diana, am intrebat la pediatru despre vaccinul pt tbc ce se face in romania si aici nu, dar totusi calatorim...a zis ca doar in pais vasco se mai face, dar ca se contagiaza f greu si in caz ca vine copilul in contact cu cineva bolnav ,cand ma intorc aici ii face testul nu stiu care...
da pai cum tot vorbeam de batator si aratator mi.am adus si eu aminte de nacho vidal, care are ditamai batatorul :)))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
aelita spune:
ANCA,ce ai mai tras cu Erica !!
IULIE important e ca nu va ramane asa cu baietelul batut.ca asa sunt peste tot abuzuri,important e sa nu se mai inchida ochii ca pe vremuri.
tare ma tem ca daca una foloseste metoda asta,o cam folosesc toate...in general merg cu valu,una dupa alta...Intreaba acasa daca ea a vazut asa ceva..poate afli ceva.
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Laura13 spune:
dbunny eu am fost cu dani la "cum sa-ti imblanzesti dragonul". a stat si el cuminte si s-a uitat la film, dar eu am fost cam stresata. dar, din cat am prins, mi s-a parut super fain. asa ca am fost si cu florin ... e demential. e film animat, dar mie mi-a placut fff mult.
ank off, ce ati avut de tras! bine ca si-a revenit, multa sanatate. incearca sa ii dai ceva pentru stimularea imunitatii, dupa atatea antibiotice cred ca ar avea nevoie.
maya noi avem "noroc", dani in fiecare dimineata vrea lapte cu cereale sau paine cu unt si miere si o canita de lapte. nu mananca, niciodata, altceva dimineata. asa ca prea multe idei ... n-am. poti sa mai incerci omleta, "soldatei, adica almette cu carnita si salata.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mayaione spune:
Ank ati trecut prin destule, sper sa e bine acum Erika! Baietelul unei prietene a trecut prin asa ceva si f greu i-a fost, am stat si eu cu emotii ca Ana se pupase cu el, dar ea a fost ok, nu a luat.
De-abia acum am apucat sa bag la cuptor mancarica, fac ardei umpluti, am fost la cumparaturi, apoi m-a apucat spalatul frigiderului si mi-a luat 2 ore, am zis ca turbez. Are atatea cutiute si sertarele de iti vine sa-ti iei campii, noroc ca-l spal mai rar, avem grija sa nu se murdareasca chiar asa repede.
Vad ca majoritatea copilasilor nu sunt pretentiosi dimineata. Ana vrea mereu altceva, cand aude ca-i dau iar cascaval sau unt sau orice "iaaar, mami vreau ceva si mai bun". Pana la urma de foame mananca si ce avem in momentul respectiv. Lapte cu cereale a mancat o perioada, cerea intruna, apoi i s-a luat, acum nu prea mai vrea, poate asa separate.
mayaione spune:
O sambata frumoasa sa aveti!. Eu m-am trezit cu o mare preocupare, ce fac in caz de cutremur mare. Ma tot gandesc ca la cate cutremure au fost in lume e imposibil sa scapam, e o reactie fireasca la ce a fost. Eu stau si la etajul 7, la ultimul etaj, blocul e facut prin 81 parca, dar oricum, e vechi. Imi vine sa ma mut la tara vreo 2-3 ani asa sa astept cutremurul .
iulia-stefy spune:
Am intrat sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti.... Si am apucat sa intru pentru ca a inceput o plloaie.... torentiala... si ne tine in casa.....
Maya, incearca oul ochi in apa, cu ceva colorat pe lamga el, sau o mini pizza (pe o felie de paine unsa cu suc de rosii pun bucatele de carnita de maslina si deasupra cascaval ras sau felie subtire si le dau la cuptor. Stefy e tare incantata... mai ales cand o las pe ea sa le pregateasca...)Sau branza cu smantana..... cu ardei, rosii... eu am trimis pe mail-ul comun niste poze cu desene cu sandvish-uri facute sub diverse forme.... ca sa ii faca placere sa le manance... si ea mai zice uneori.... "dar altceva n-ai?"
Dbuunny, engleza, dansuri, desen, fac cu profesori din afara.... astea sunt cursuri optionale. La baie merg cu infirmiera de ep schimb.... Asta e regula, dar daca se respecta... vom vedea.... Deocamdata sunt in cautare sa vad ce se mai intampla acolo....
aelita, Stefy abia la toamna va intra la gradinita in cauza, despre care pana saptamana asta auzisem numai lucruri bune...
Ma duc, ca vrea la plimbare prin ploaie... vad ca s-a mai potolit, nu mai ploua asa de tare.....