Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 18
iulia-stefy spune:
La multi ani, Andres!
La multi ai, sarbatoritilor de Constantin si Elena! Scuze pentru intarziere....
Va ofer o fierbinte....
Am avut o saptamana.... sambata cu Stefy dupa mine la job.... mi-a facut.... numai hartii, creioane colorate, magneti... prin birou, dar s-a jucat in legea ei si m-a lasat sa-mi fac treaba....
dastefa, vestile nu sunt imbucuratoare, dar ma bucur ca ai scris. Eu tot mai cred ca MIruna e ok.... asa simt.
Maya, ai dat tu o reteta de cozonac inainte de Paste. A iesit moale, asa cum spune Roxana, dar dupa o ora de framantat, am renuntat. Insa a crescut.... de doua ori cat tava.... si tot fasi se desfacea... A fost super, dar spre rusinea mea nu am mai apucat sa-ti multumesc pentru reteta.... parca ai zis ca e de la mama ta.... daca am retinut bine.... si ai zis ca mereu iti iese.... si mi-a iesit....super.
mayaione spune:
Dayanara uite www.jellytotskids.co.uk/catimini-summer-baby-girl-018mths-c-120_210.html?wizid=c0geuiskb5ueskeffhn72uss07" target="_blank">aici au reduceri acum 50% la hainute catimini. Eu am mai cumparat de la ei acum un an, mi-a venit destul de repede coletul, insa la ei nu e fix tariful in ceea ce priveste transportul, variaza in functie de greutatea coletului cred. Oricum iti apare la checkout cat este.
Mi-a iesit super cozonacul, nu am facut inca poze, aseara chiar cand l-am scos au venit niste prieteni in vizita si au mancat deja unul, ma intreb ce mai impart azi, l-am inceput si pe al doilea. As face mai multi dar e obositor pt mine, de-abia framant 2 10 minute si deja ma apuca durerile de burta, picioare etc. La soacra insa tot o sa trimit 2 feliute, e placerea mea s-o oftic. Mi-a cerut si ea reteta, dar nu are curaj inca sa se apuce ii e teama ca nu-i ies iar si o apuca plansul.
Iulia ma bucur ca ti-au iesit, sa incerci si tu pe ultima, e beton si asta, chiar mai buna, este usor de facut. Prima reteta o am de la fina mea, asta ultima e de pe un blog. Am avut rabdare aseara si i-am lasat mult la crescut, o ora in lighean si o juma de ora in forma, apoi i-am bagat la cuptorul incins la 200 gr timp de 30 mins si gata.
Roxana ti-a iesit faramicios ca ai pus faina in plus, asa cred. Trebuie respectat intocmai la gramaj.
roxana c. spune:
Dayanara, da, e supa pe care am mai facut-o, doar ca nu am pasat-o atunci. Cred ca o voi incerca sa vad daca pot manca.
Maya, nu puteam sa nu-i mai pun faina ptr ca era foarte moale si nu-l puteam intinde sa pun rahatul( am facut unul simplu, doar cu stafide, si celalalt cu rahat). Am mai pus cam 1-2 maini, nu mult, si asa de-abia l-am intins ca sa pun rahatul, era tot moale. Eu la cozonaci nu ma bag din cauza de framantat, ca nu-mi place. Voi mai incerca o data si reteta aia , a 2-a sa vad cum iese, dar deja am vazut ca scrie acolo ca se framanta juma de ora sau o ora, nu mai stiu, si mi se cam ia cheful Dar voi incerca, sa vedem.
Nu lucrez azi, asa ca plecam la padure, sper sa nu vina iar ploaia. Gata, am fugit ca deja butoneaza si Calin pe langa mine si ma si mir ca nu mi-a pierdut ce-am scris.
mayaione spune:
Roxana eu mai mult de 10 minute nu framant ca nu pot, asa e ideal juma de ora, o ora chiar, dar eu nu pot. Tocmai de aceea coca mea nu e tocmai elastica, se lipeste ca naiba dar o las asa la dospit si creste f frumos, apoi cand intind foaia presar putina faina sa nu se lipeasca si pur umpluturile si ii mai las in forme.
Vroiam sa-ti mai zic, am uitat sa trec in email, nu ai voie niciun fruct, nici suc de fructe, doar cola, pepsi light, apa plata, o cafea pe zi cam atat. Si eu zic ca e rezonabila dieta, adik nu faci chiar foamea.
dayanara spune:
roxana da paseaza supa dar nu groasa ca iese piure si chiar e scarbos, pune sare si poti pune si un cub de knorr, eu n.am pus pt ca imi place asa, cica dupa vreo cateva luni de supa ajungi sa plangi doar daca o vezi:)))
maya merci, sunt mai ieftine intr.adevar, dar le gasesc aici in magazine la reduceri, eu cumpar acum de kiabi online pt ca nu ma pot deplasa si ma plictisesc:))
aelita zau ca nu stiu cum poti sta singura, leo a zis ca mai sta o zi si i.am zis nu, daca nu vine imi fac bagajele si plec pe jos
nu e vb de copii, ca n.au treaba, silvana doarme, ivan se joaca, dar eu nu pot nene singura in casa, in primul rand dorm cu toate luminile aprinse, in toate camere si bucatarie! ma culc asa spre dimineata cand incepe lumea sa plece la munca , asa ma simt linistita, dar alea cateva ore de pe la 12 noaptea la 4-5 sunt criminale, zic merci sa nu doarma silvana sa.mi dea de munca...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Dbunny spune:
roxana si eu fac supa exact ca si dayanara numai ca mai adaug si 3-4 felioare de bacon afumat. D'aia dau jos cu miligramu'. Merg la sala de 4 ori pe saptamana trag tare, spining + abdominale. odata pe saptamana mai bag si exercitii pt umeri si fundoc. In 4 luni am dau jos cam 3,5 kile. dar na, eu gatesc ca proasta si mai si cumpar ce nu trebe(a se citi dulciuri ciocolatoase). insa s-a miscorat muuuult celulita de pe coapse, funduletul e mai sus si mai strans. mai tare. ceea ce ma face sa continui cu sportul. Cand intreb monitorul de ce nu dau mai mult jos imi spune ca pierd grasime nu greutate, la sport, ceea ce mi se pare mult mai bine. ca el ne cam spune cate calorii se pierd la o sedinta de-a lui. de obicei 5-600.(feliile mele de bacon)
distractie mare la padure!
maya baga dieta aia cu calorii reduse sa veda si ochiul meu ce poate
cu framantatul - mixerul meu are 2 ustensile pt framantat. fac pariu ca si voi aveti da va e lene sa cautati in dulap
aelita si la mine e balay totul cu exceptia frigiderului si-a miscroundelor care-i LG. Frigiderul casunat e Whirpool, si toata lumea vb bine de el...si inca mai functioneaza, dar nu cum trebuie. Nu indraznesc sa trec vara cu el. apro-pos de vara...ati gustat inghetatile de la ALDI? sunt excelente! calitate-pret!
iulia deci asa cu pitica la birou...bine ca ti-ai facut treaba, restul se strange cu matura
sambata am fost la plaja!! apa rece, nisipul cald, dar Dani numa-n apa s-a preumblat. s-a udat din cap pana-n picioare sa se lipeasca mai bine nisipul pe el. e super. deja se joaca singur pe malul marii nu mai tre sa stau lipita tot timpul de el, sa plimba, se tavaleste, topaie-n nisip, distractie curata. la 7.45 seara l-am urcat in masina spre casa si-a dormit pana a 2-a zi la 7.45 dimineata. Trebuie repetat cat de curand.
Ma duc sa fac papa bun ca acusi imi vine odrasla si eu n-am nimic in oaleeee
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
roxana nu te lua dupa dbunny, ea si cu leo al meu sunt fani bacon :))))) sunt foarte atasati de el
nu pune bacon ca nu mai e supa de regim :))
eu n.am dar parerea mea e ca balay sunt unele din cele mai bune
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
aelita spune:
ROXANA
IULIA_STEFY
DAYANARA pai nu mai sunt singura de mult,nu mai stiu cand fuse ultima oara.acum nu mai pleaca,se compenseaza pt ca acum ca e aici se ocupa mult de noi,de copii,simt si eu ca ma odihnesc.
acum suntem in zugraveli ca vine juniorul.si iar facem toata casa...e balamuc !
DBUNNY whirpool-cred ca ai avut tu ghinion cu el,nu e normal sa se strice asa repede,e marca buna .si chiar de nu era,tot ar fi trebuit sa reziste mai mult .
ai nimerit tu unul caruia i s-a intamplat ceva.
eu am facut usa praf ,de nou,i-am dat cu solutie KH si nu am spalat imediat,am lasat asa si s-a stricat toata vopseaua(e alb),apoi nu am gasit sa schimb usa,am vopsit noi cu o vopsea cica speciala ,dar se ingalbeneste,ce mai,l-am distrus cand avea doar 3 luni !!!!
nu stiu ce inghetata,nu prea ma omor cu inghetata defapt.
oaaaau la plaja !!!super !!!
ne uitam si noi pe hoteluri sa vedem cand ne ducem,si unde..nici idei nu am ...
dar trebuie sa ne ducem cel tarziu in iulie,ca in august nasc !!!!!!! si sa nu nasc sub apa
27+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Noi pe langa casa.... Noua pasiune a Stefaniei e sa megrem la gara sa vedem trenurile... si sa stam pe banca sa mancam o inghetata..... Ieri dimineata a fost cu tati in Copou.... ca eu eram la job.... Aseara a fost cu mine la plimbare...
Maya, am salvat si reteta de ieri.... si cum am o sambata libera.... o execut.... ca trebuie sa fiu de dimineata cat doarme printesa, ca apoi vine si se baga si ea in aluat.... si nu mai termin.... la prajituri o primesc cu drag, dar la cozonac.... mi se pare mie ca e mai complicat si ca e mai bine solo.... Ei dorm si eu framant.... Vreau si eu dieta.... ca simt ca am inceput sa gafai.... deci trebuie sa fac ceva... Vointa nu prea am, dar daca tot m-ati starnit.... CIocolata nu ma lasa.... sunt fan inrait.... renunt la multe, dar la "alimentul fericirii".... nu prea ma lasa inima sa renunt....
Deci ma duc sa copii reteta de supa de varza.... O zi usoara va doresc.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Aseara ne-am plimbat amandoua... si ne-am jucat cu frunze si diverse ierburi.... de pe marginea trotuarului..... ne-am impuscat cu fire de patlagina.... am plimbat pe maini spice de la nu stiu ce alta buruiana.... si se pare ca i s-au parut mai interesante decat multe alte jucarii.... Ne-am plimbat printr-o zona mai putin circulata si asa radea de tare.... Iar pe seara si-a scos cartile de joc cu Stefania si am inceput sa invatam cifrele.... ca stim sa numaram dar cifrele.... nu prea... Nici nu i-am aratat.....