Regasiri (44)
Raspunsuri - Pagina 16
mayaione spune:
Dbunny nici chiar asa..agatha ruiz de la prada si costa de la 25 lire pana la 50 cred, depinde de model.
M-am lecuit totusi de hainute de lux de cand i-am cumparat Anei un costumas Cacharel pe care nu l-a purtat decat fix o singura data, pur si simplu il detesta, plangea numai cand il scoteam sa i-l dau. Pe incaltaminte nici atat nu as da 180 euro cand stiu ca le poarta putin si le mai face si praf, dar un maxim 50 euro da.
In Spania cred ca sunt mai ieftine hainutele si incaltarile aghata ruiz de la prada, nu? Daca stiti site-uri online, dati-mi si mie, va rog. Eu ii iau din Anglia ca e mai ieftin transportul, adik dau 5-6 lire pe colet cand ii cumpar hainute. Si-mi iau si eu si toata familia si e tarif fix.
aelita spune:
La multi ani de sf Constantin si Elena !!!!
DBUNNY-eu separ rufele albe si le pun mult detergent plus VANISH din ala alb,dar si ala pun cateva capace,nu cum scrie acolo.si dau la temperatura 50-60º si ies albe . dar eu umplu ambele casute de detergent.suavizant la fel,umplu cutia acolo,nu masor cu capacelul .
pantofi nu am ceva preferat,iau de oriunde ,unde imi plac.Sofiei ii gasesc mereu in Carrefour,la 20,dar de fete imi plac de acolo,de baieti am gasit doar de panza,de parc pt Andres.si prin centrele comerciale,cand ma duc,pe unde vad incaltaminte intru si daca vad ceva sa ma atraga..
Acum pt parc te scoti bine cu cei de panza,gen tenesi,cu arici ,etc..
doar 5-6 ani frigiderul??al meu are 9 ani si tot functioneaza ! ai avut ghinion..nu e normal sa se strice asa repede.
DAYANARA gata eu nu mai sunt singura
ba chiar am si santierul in casa,ca sta omu' acasa si s-a apucat de renovari,zugraveli,ca ii vine copilul nr 3 !
sunt super pantofii,din astia am avut pt Andres,am gasit redusi anul trecut si am luat 2 perechi.acum sunt mici.astia nu se julesc in bot ,ca au si forma rotunjita si au si bucata aia protectoare de piele intoarsa sau nu stiu exact ce e.
ANGI vai ce s-a chinuit Iulia !haha ce tare e cu culorile si asocierea fericirii
BAMBOLETTA,Sofia nu vrea nici fetita nici baietel,vrea BEBE !si neaparat e al ei!
DBUNNY-a,nu mai avem de mult probleme cu mancarea,de nici nu mai tin minte..
ea a fost rau pana in 2 ani,cand i-am dat vitamine,si acum mananca f bine cam orice.
Acum a inceput Andres sa manance putin,cred ca au perioade pana in 2 ani si ceva dupa..Oricum ,nu sar mesele.
26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
dayanara spune:
aelita bine ca nu mai esti singura, de fapt mai ai putin pana se naste leusorul, va fi leu nu?
ca mine si ca dbunny:)))
mayaione aghata ruiz de la prada are rochii dragute de fetita intr,.adevar, f colorate, destul de scumpe....30-50 de euro
la reducere in outlet gasesti si la 10 euro
o sa.i iau si eu silvanei cand implineste 18 ani una:))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Dbunny spune:
aelita ce marca e frigiderul tau? cam tarziu intreb, fiindca am dat comanda la un Balay deja, si cum restul sunt otel antiamprente, si frigiderul tre' sa fie la fel, si cum gaura e facuta la comanda pt frigider mai lat decat normal, mai lat am comandat, si tot asa pe criza asta...dar daca si asta ma tine doar 5-6 ani jur ca-mi iau unul de 2 lei.
Oare ce-au barbatii astia de-i apuca zugravitul cand au nevasta gravida? al meu in primele zile a pregatit peretele pt capstusit sonor, eu cu 3 zile intarziere...Noroc cu tine ca altfel butoanele la masina mea de spalat intepenite ramaneau. eu vesnic spal la 40º sau coloratele la rece(am eu frica mea ca iese culoarea din tzoala sa nu va pove ca am detergent pt colorate, detergent pt negre, detergent normal, detergent lichid, si detergent pt haine de bebe hypolaergenic) pun doar cantitatea normala, un pahar d'ala de 230 ml...data viitoare pun mai mult si urc si temperatura apei. oare sa folosesc si butonul prespalare? si mai este unul spalare intensiva cred, dar atunci in loc de 45 de minute vor sta hainele 2 ceasuri in masina...iar se decoloreaza ce ma fac?
maya in pline reduceri dai o fuga-n spania, shopping weekend. wizzair-ul are zboruri extra mega ieftine. uite papucei:http://www.shoespanish.com/Productos_Buscador.aspx in dreapta poti schimba tara, insa nu vad nici Ungaria, nici Romania, nici Austria nici nimic aproape. ba stai c-am vazut Moldava. vad multi redusi la 19€...
dayanara santiveri e un lant de magazine naturiste.googaleste. zilele astea am fost sa-mi iau ceva extracte de alge marine si ceva pt circulatia sangelui ca stau f prost. acolo am vazut ulte prosude apicole pt copii, cu polen, laptisor de matca pt apetit, pt raceli, etc
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dastefa spune:
Salut
m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele
saptama aceasta am fost la 2 medici –neurolog si psihiatru-si amandoi in linii mari si in moduri diferite mi-au zis cam acelasi lucru-nu sunt siguri ca e vorba de autism dar nici nu contesta ca ar putea fi
Miruna are un contact vizual detul de bun (ceea ce nu e specific autistilor) dar si elemente care te pot duce cu gandul la aceasta afectiune (lipsa zambetului ,a ganguritului ,a raspunsului la zgomote dimprejurul ei ,faptul ca nu pare sa ne recunoasca ,nu manifesta nici un pic de empatie).Din punct de vedere psihomotor ea are toate achizitiile specifice varstei ei dar din punct de vedere psihoemotional abia daca e la nivelul varstei de 2 luni
Cred ca am sa incerc sa mai merg la vreo 2 medici aici in Iasi desi cred ca mari noutati nu voi afla.Dr psihiatra la care am fost(o tipa f draguta ) ne-a recomandat insa sa mergem la Cluj sau Bucuresti pt o parere mai avizata ( ea a recunoscut ca nu a mai avut pacienti asa micuti dar a promis ca se intereseaza si ne ajuta cu ce se poate).Daca e sa fie autism nu ne ajuta cu nimic daca I se pune diagnosticul acum sau peste 4 luni dar trebuie totusi exclusa orice afectiune neurologica
Eu inca ma rog sa faca Dumnezeu o minune si va rog si pe voi ca atunci cand va rugati pt puiutii vostri sa va ganditi o clipa si la Miruna- eu chiar cred ca asta o va ajuta
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Salut m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele |
sa nu mai spui asta niciodata. Cine nu vrea sa se ingrijoreze nu intra, sau tace chitic. Noi vrem sa stim de voi, sa fim alaturi de voi macar in ganduri si-n rugaciuni.
Acum vad ca Mirunica-i Elena, deci felicitari intarziate si pt micuta printesa.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Dastefa suntem alaturi de voi, sper sa fie ok, oricum exista solutii pt orice aproape, sa fi optimista si s-o ajuti pe miruna. Eu cred ca e de la tratament, radiografii, chiar daca era micuta spitalul tot ii traumatizeaza. Pot obtine informatii de la prietena mea unde sa mergi in bucuresti pt investigatii, dar eu zic s-o mai lasi putin sa-si revina. La Bucuresti ii vor face cred RMN.
dayanara spune:
dastefa pentru miruna sa fie bine!
mai frumoase decat aghata ruiz de la prada sunt hainele de la catimini
nici nu se compara, mai nou aghata face cearsafuri pentru banci :)))
http://www.catimini.com/en/collections/catalogues.html
POZE
AMr...4kg
mayaione spune:
Am fost aseara la botez, f frumos si original organizat, intr-un club de noapte, a cantat o trupa rock care au facut super atmosfera, mancarea aranjata f haios in piramide sau sub forma a diverse figurine etc. Chiar nu am mai fost pana acum la ceva de genul asta. Pacat ca am stat doar pana la 1 noaptea pt ca ne-a sunat soacra ca plange Ana si nu poate s-o impace. Ana e obisnuita sa doarma cu veioza, eu am lasat lumina pe hol aprinsa la soacra dar chitra a stins-o repede sa nu consume si s-a speriat, s-a trezit, a simtit ca nu e patul ei, intuneric bezna si s-a pus pe urlat. Asa ca am fugit la ea acasa si ne-a intrebat unde am fost, i-am zis ca ne-am intors la petrecere si ea asa serioasa si ofticata "sa va fie rusine, a fost o idee proasta".
Dayanara Catimini i-am tot cumparat, sunt intradevar f frumoase si calitative. Mai nou ii cumpar insa numai de la Kiabi, mi se par accesibile ca pret si f dragute. Catimini in Romania sunt foarte scumpe, Anei ii lua cumnatul meu cand lucra in Franta. Il trimiteam saracu peste tot, si mai aveam o verisoara in Anglia pe ea o trimiteam sa-mi ia de la mamasandpapas, debenhams, mothercare. La ei cand sunt reduceri cumperi destule, la noi cam greu cu reducerile si sunt preturi f f mari.
dayanara spune:
La multi ani Andres ! sa cresti mare sanatos si sa fii fericit!
maya kiabi da sunt ieftine , n.as zice ca.s proasta, ca cum cresc ei oricum nu le dureaza mult...nu au calitatea catimini sau mai situ eu ce dar pt zi de zi sunt perfecte
eu cumpar acum in draci de la kiabi online, de la 10 euro e gratis transportul , magazinul e la doi pasi de mine si daca nu.mi convine le schimb
cumpar online acum cat sunt singura cu amandoi si nu ma incumet nici in parc daramite in magazin...
POZE
AMr...4kg