Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dbunny, dar cum de n-ai vazut ieri? Azi, da, sunt vinovata am avut o zi... dupa cum vedeti azi nici nu am dat si nici n-am apucat sa beau.... sunt zombie.... Aseara ne-am culcat pe la 23... eu si Stefy. Eu m-am trezit pe la 4 de stres... iar pe ea am trezit-o la 6... ca suntem doar noi doua acasa.... Iar azi am avut si audit si ar fi trebuit sa ajung mai devreme... dar am zis pas....
Sambata o iau cu mine la job.... ca sotul vine abia sambata seara din delegatie... asa ca ....am anuntat ca muncim in doua sambata... altfel nu ma pot duce...

Angi, multa sanatate Iuliei. Multumesc pentru raspuns. Cavit eu i-am dat cu caise... Pediatra spune ca nu se fixeaza calciul in lunile de vara...(lunile fara R mai-august).

Cu Mihaela(dastefa), am vorbit si in seara asta.... Luni nu au ajuns la medic, ieri nu era, azi au dat in sfarsit de el.... Insa nu a primit nici un raspuns concludent. Asa cum a citit si ea pe autism.ro, acest diagnostic se pune dupa 8-9 luni.... i-a dat de facut niste dozari hormonale, ca se gandeste sa nu fie de la o hipotiroidie... dar Mihaela nu crede sa aiba vreo legatura din ce a mai citit.... Maine merge la un alt medic.... sa vada si o alta parere....
Maine e ziua de nume si a sotului ei si a Mirunei, ca o cheama si Elena.....

Fetelor, multumesc de intrebare... E bine... dar suntem sigure si umblam aiurea... Aseara am fost la fina mea si ne-am intors pe la 22... Astazi am umblat dupa carti la un targ de carte.... pregatesc cadourile de 1 iunie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La Multi Ani Mirunica si sot de Dastefa!. De asemenea, tuturor sarbatoritilor de azi, multa fericire si sanatate!
Ieri ne-am apucat sa amenajam o debara, ca era imensa si o tineam neexploatata, asa ca am casa varza, plina de praf, totul aruncat in 2 camere, si vestea proasta e ca meseriasul ne-a anuntat aseara ca azi nu poate veni sa e sarbatoare, am zis ca lesin, mai bine nu se apuca, asa stau cu toate astea aruncate. Al meu sot zicea sa le aranjam azi si cand revine tipul sa le dam iar afara, pai nu-mi vine sa muncesc de 2 ori, si-asa mi-e f greu sa ma misc de colo colo. Azi noapte am avut cel mai groaznic vis cred de pana acum, imi murise un copil, nu stiu care din ei, si era un sicriu alb micut, vai cat sufeream. In final ziceam ca de fapt sicriul era gol si nu vroiam sa afle nimeni ca asa fentez moartea. Doamne fereste, macabru vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Elena de dastefa!

angi multumim

roxana scuze tu ma intrebai de alaptat , nu nu alaptez, am luat pastilele de oprire a lactatiei

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

LA MULTI ANI ptr sarbatoritii de azi: Elena, Costica, Costin, Constantin, Ela....etc, etc

Deci...cum am un Constantin care alearga pe langa mine...va invit la chef:

Zilele astea n-am prea avut timp sa intru, am avut un deces in familie...copiii au fost mai mult prin vecini( dar au fost super-incantati- ei, copiii....vecinii...nu stiu daca-i mai ia a 2-a oara)

Brrr, Maya, ce vise ai! Chiar ca macabre!

Intreba cineva de fluor...nu i-am dat, pe dinti se spala cu Colgate 2+, parca asa se numeste.

Calciu nu i-am mai dat deloc, nici vitamina D... vitamine nu vreau sa-i dau ptr ca pofta de mancare are, slab nu este....ptr ce sa-i dau?

Calin are o tuse de vreo saptamana...nu stiu ce sa-i mai dau, nu tuseste rau, dar nu-i trece deloc. La dr de familie...v-am mai spus eu cat de priceputa este si ce placere am sa ma duc, dar...tot voi ajunge ca trebuie.

Gata, fug ca trage de mine, deja nu stiu ce-am scris si nici nu mai stau sa verific.

Mergi la inceput

dbunny uite am gasit modelul
http://www.zappos.com/garvalin-kids-102622-toddler-youth-brown-leather?zlfid=111

exact asa le.am comandat , pe aceeasi culoare

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana Grindtus sirop ai incercat? Mi s-a parut f bun, acum stii cum e, depinde de copil cum raspunde la tratament. Ana reactioneaza bine la d-astea naturiste, homeopate.
Dbunny chiar mi-am amintit ultimul machiaj care a dat bine in poza, adik am iesit super, dar in realitate te speriai, eram asa de strident machiata si incarcata toata fata, brrr.
Ca tot vorbiti de sandalute, mie pt fetite imi plac modelele de la Prada dar aici nu stiu unde sa caut, in afara am vazut pe site-uri online, f dragute si simpatice si pretul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

La multi ani! Miruna, tata de Miruna si Calin

Roxana, multumim de bunatati. Cat despre tuse... incearca Ambroxol... face minuni cateodata
Maya, am avut si eu odata un vis asemanator si cand m-am trezit si am vazut-o pe Iulia langa mine dormind linistita, am luat-o in brate si m-am linistit. Cateva zile dupa aceea tot imi revenea in minte visul Sandalute de la Prada... n-ai gusturi rele
Si daca tot amintisi de "piticii" nostri de pe creier... ma tot uit la niste pensule pentru unghii si cred ca zilele astea o sa imi fac o comanda... mica...
Lacramioara, iti doresc o zi cat mai usoara... ca vad ca iar lipsesti dimineata asta. Si servici usor maine... in doi se zice ca e mai usor, nu?

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

mamicile si copilasii nazdravani

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Constantin si Elena

Suntem bine sanatosi..burtica creste deja am 10kg luate..Antonia cu gradinita...pe 4 iunie avem serbarea de sfarsit de an ce a trecut timpul..deja se incheie primul an de gradi avem 2 poezii de invatat...

Mergand prin magazine de bb-ii dupa cumparaturi Antonia vrea surioara nu mai vrea fratior si e f convinsa...numai la rochite si lucruri roz se uita...si carutul cand l-am luat a zis ca de ce nu e roz sper sa-i placa de fratior cand o sa vina

multa sanatate bolnaviorilor

pt cei cu probleme respiratorii..ne-am luat un aparat salin pt camera..si pare sa fie bun..pt mai multe detalii dati un search pe google...

va

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

roxana la multi ani Constantinului tau!! si Dani 'tuseste' adica icneste, insa des. Daca weekendul asta n-o lasa moale cerem programare. nu i-am dat medicamente ca n-am considerat ca-i cazul. Doar ziua, noaptea nu. insa ieri a stranutat in valuri si avea muci d'aia lichizi rau. La noi asta-i semn de alergie. plus agitatia, plus niscaiva mancarime de piele pe langa incheietura mainii...

iulia bafta multa maine cu pustoaica la munca. sa nu uitati cariocile, actibildele, pufuletii...sa-i iei de lucru si fetei

dayanara tu cum de esti singura? unde-i leo? a dezertat? si de ce te vaiti cu copii asa cuminti? ai?? tare faine sandalutele lui Ivan, misto rau pe pagina aia majoritatea incaltarilor.

maya tu chiar vorbesti serios?? daca ai avea magazin acolo i-ai lua Anei sandale cu 180€ ?? urat vis, ptiiiiu

bambo daca ai lasa-o pe caprita l-ar imbraca numa-n roz pe 'surior' bag mana-n foc. Spor la invatat 2 poezii

angi care-i faza cu cavit-ul? se recomanda? de ce nu se accepta calciul vara? vitamina D stiam ca e prezenta cand e soarele sus, si D-ul fixeaza calciul, sau incurc eu oalele??

aelita zilele trecute la santiveri mi-am adus aminte de problema cu mancatul ce-a avut Sofia acu' catva timp. ai apucat sa-i dai ceva naturist? acum papa bine? face intrecere cu Andres??

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

ce e santiveri?

diana leo e in asturias, au terminat o casa, luni cel tarziu vine, cand o va incepe pe a doua mergem si noi, daca nu ma gandeam la o saptamana la marina dor

prada sau aghata ruiz de la prada sau garcia baquero?

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput