Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

diana da, velcro, merci
unde pot gasi de cumparat?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg
la magazin de materiale,au la metru .

26+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Maya, capul sus....

Doua zile voi fi singura cu ea si am un program tare incarcat la job... Sper sa ma descurc.... Problema de dimineata... ca trebuie sa o trezersc foarte devreme....

Va las o si fug....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ce slabuta miscare zilele astea.

iulia n-ai dat cafea de dimineata! Dau eu, cu frisca si zaharina Vorbind de ramas singure cu copiii, Paco incepe ceva curs azi si va merge zilnic de la 7 la 11. Deci eu parc, eu cina, eu baita, eu nani sper sa n-o iau razna...

dayanara ce faci cu ''scaiul''? ca eu asa-l stiu pe romaneste? te-a apucat croitoria?

maya supraveghetori am vazut 2 la fiecare grup, iar grupul era de ...12-13 copii, te-ai vopsit acasa sau la coafor?

ank cum sunteti?

dastefa?

V-am spus ca-mi moare frigiderul? cica nu merita reparat(are o scurgere de gaz pe undeva si daca nu este reparat bine bine peste 2 luni iar trebe incarcat gazul si tot asa...)Are doar 5-6 ani si m-a costat vreo 700. acu alti bani?? mi-e ciuda rau. Inca nu-i stricat de tot, mai raceste bine, insa cateodata tiuie noaptea la 2, sau la 4...

tema: folositi clor pt albitul hainelor copiilor? acum ca vine vara si ne laudam cu sosete albe...dupa o tura de parc, numa albe nu le mai fac, si sincer sosetele inchise la culoare nu le suport, nici la copii nici la adulti. Sa le bag in clor? avand in vedere ca dup'aia ii transpira picioarele la Dani de numa...cat e de nociv?

Ati inceput deja sa luati haine de vara? ca noi tot in haine de primavara, adica pantaloni 3/4, adidasi; ma tot uit dupa incaltari comode, frumoase si nu foarte scumpe si ioc!!

aelita si dayanara, ce incaltari luati? de unde? am vazut sandale putin mai inchise in fata pt baietei la Zara, dar erau 27€...sincer pt cum le 'beleste' Dani nu-mi vine a da banul, dar daca nu-i si nu-i...

Zice Paco sa mergem dupamasa asta la plaja...poate pana mancam se razgandeste...

pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita merci, am sa caut

dbunny vreau sa pun la o geanta la maner arici din ala

despre sandale vroiam sa va zic :) acum am venit de afara si am vazut unele bestiale, de garvalin, pt ivan evident, si.s mai ieftine ca geox, pe acelasi stil, sunt 37 de euro, nu m.am oprit ca eram si cu silvana, dar le iau saptamana viitoare cand vine leo

pana duminica sunt colega de soledad cu aelita :)))))))))

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

sunt in stilul asta
http://1.bp.blogspot.com/_lfNBGWmpz0s/ShxEgTg9HYI/AAAAAAAAAZs/acv1VQOhjNA/s400/092452-AZULON-2.jpg

eu vreau sa iau o pereche buna , geox sau garvalin si la belit il scot in crocsi

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,

Iulia a avut doua saptamani de enterocolita... o chestie mai usoara, asa... Adica a inceput acum doua saptamani, am reparat-o si a revenit iarasi dupa o saptamana. Acum s-a reparat din nou si a revenit la scaunele ei taaari...
Sambata dimineata am vrut sa mergem la magazin. Ma imbrac eu si cand sa o imbrac si pe ea imi spune ca vrea sa faca kk. Isi ia oala. Asta era pe la ora 11. Dupa o ora de-abia s-a ridicat de pe oala, suparata, plansa, ca nu poate sa faca, ca o doare burtica, etc... Mergea incet prin casa sa nu o doara mai tare burtica (eu cred ca o durea si funduletul...). Pana la 7 seara s-a asezat de nu stiu cate ori pe oala, a plans de nu stiu cate ori, i-am bagat 2 supozitoare fara nici un rezultat (le scotea afara imediat), nu a mancat nimic... Si in sfarsit, seara a facut kk, mare si tare.
Bineinteles ca programul zilei respective ni s-a modificat, nu mai plecasem nicaieri si am profitat de ocazie si am facut ordine in hainele ei. Dupa ce a scapat de toate durerile, parca inviase, alerga prin casa, radea, vorbea mult... Daca am vazut asa am plecat totusi la supermarket, chiar daca era seara.
In magazin nu era multa lume, mai era o ora si se inchidea. La un moment dat, Iulia se afla pe unul din culoarele magazinului si incepe sa URLE cantecul "Stea steluta ce lucesti". Asa ii venise ei... Noi am murit de ras...
A doua zi, duminica, a fost cu Danut (prietenul ei) la teatrul de papusi... prima data in viata ei la teatrul de papusi... Au fost doua piese: "Punguta cu doi bani" si "Capra cu trei iezi". I-a placut tare mult, iar cand a venit acasa mi-a spus ca gresisera povestea, ca in "Capra cu trei iezi" o bagasera in spectacol si pe vulpe!?!?!?
Saptamana viitoare va fi Pinocchio si mi-a comunicat deja ca vrea sa-l vada...
Seara am fost la Ana acasa, o prietena de-a ei. A venit si Tea mica (o alta fetita) si s-au jucat... Spre seara, cand au ramas doar Ana si Iulia, au casunat pe mine sa ma pieptene. Le-am dat voie sa imi faca ce vor ele. Mi-au pus in cap toate clamele, elasticele de par, cerceii si colierele de le-au gasit prin casa. Sorcova m-au facut... Mi-a facut mama Anei si o poza, cand voi intra in posesia ei o voi pune pe net.

Acum ceva timp, a vazut Iulia un desen animat in care Daisy purta o funtita in cap a carei culoare se schimba in functie de starea lui Daisy: cand era suparata funtita se facea rosie, cand era trista - albastra, vesela - galbena.
De atunci, Iulia nu isi mai alege la Piticot pionii rosii sau albastri, ci galbeni sau verzi.
Duminica, eram la bucatarie si Iulia se juca cu leaganul. La un moment dat se loveste cu capul de masina de spalat si incepe sa planga, vine la mine sa o consolez, se mai invarte prin casa bazaind... apoi vine (tot bazaind) la mine, ma ia de mana si ma pune sa ii arat un prosop din baie care avea culoarea galbena. Dupa ce i-l arat incepe sa rada: "Ha, ha, m-a facut fericita!"

Eu am inceput sa ii dau Iuliei cavit (cu gust de ciocolata, normal). Am zis ca ii face bine acum primavara, mai ales ca vine dupa perioada de enterocolita in care nu a mancat prea bine. Ea e foarte fericita cand ma vede ca i-l dau sa-l pape

Maya, rau imi pare de spectacolul cu AC/DC, dar mi se rupe sufletul de ala cu Aerosmith, chiar as fi vrut sa-l vad
Dbunny, eu de fiecare data cand spal hainele Iuliei, adaug vanish. Clor nu am folosit niciodata la hainele ei, nu stiu daca este recomandat sau nu. E tare Dani cu plastilina in ureche... Bine ca a reusit dr-ul sa o scoata.
Ank, tine-o pe cateva zile acasa la caldurica pana se mai intremeaza. Multa sanatate
Aelita, mie imi place Nicolas. Chiar daca vine de la Nicolae, tot Nicolas i se va spune si suna tare frumos asa.
Lacramioara, nu i-am dat niciodata Iuliei fluor. Chiar am prieteni medici stomatologi si nici macar ei nu au dat copiilor lor fluor.
Dayanara, ce frumoasa este Silvana

Restul fetelor

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Angi chiar ca mi-ai adus aminte de teatrul de papusi, uitasem complet, o sa ma interesez si eu ce si cum si vreau s-o duc.
Dbunny acasa m-am vopsit, nu-mi mai vine sa dau 3 milioane la coafor. Poate dupa ce nasc.
Sunt fericita ca mi-au sosit azi trusa cosmetica profi de machiaj si pensulele, eu o de o singura tipa am fost multumita cum m-a machiat, in rest dezastru. Si chiar nu mai dau atatia bani sa ma faca si nasol. Asa experimentez eu, ma pricep cat de cat, sunt si tutoriale pe net asa ca invat eu sa ma fac asa cum imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Angi chiar ca mi-ai adus aminte de teatrul de papusi, uitasem complet, o sa ma interesez si eu ce si cum si vreau s-o duc.
Dbunny acasa m-am vopsit, nu-mi mai vine sa dau 3 milioane la coafor. Poate dupa ce nasc.
Sunt fericita ca mi-au sosit azi trusa cosmetica profi de machiaj si pensulele, eu o de o singura tipa am fost multumita cum m-a machiat, in rest dezastru. Si chiar nu mai dau atatia bani sa ma faca si nasol. Asa experimentez eu, ma pricep cat de cat, sunt si tutoriale pe net asa ca invat eu sa ma fac asa cum imi place.

Maya, tu esti cu machiajul, eu sunt cu unghiile. Este bine totusi ca ne putem satisface "piticii" de pe creier
Lacramioara, unde e cafeaua? De ce lipsesti azi? Sper ca Stefi e bine.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Garvalín e marca mea preferata, insa n-am mai fost pe la magazine d'alea scumpe de vreun an. a avut 2 perechi deja si-s excelenti. insa sub 40 niciodata n-am gasit

Ieri n-am ajuns la plaja, ca am o nepotica-n spital internata. si am fost s-o vedem si sa stam cu ea.

maya pt experimentat cu machiajele ii destul o trusa ieftina si apa multa si sapun.Mie singura data cand m-au machiat(in afara de propria nunta) mi-a placut, fetele de la Clinique, insa trebuia sa le tot atentionez sa nu ma 'incarce' asa tare, ca ele au tendinta de a te machia prea mult de parca ai sta in fata camerei de luat vederi toata ziua cu flash-uri si blitzuri.

de dastefa chiar nu stim nimic? iulia tu unde umbli?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

dbunny acum am fost sa iau sandalele alea garvalin, dar nu aveau numarul lui, maine mi le aduce, sunt identice ca unele geox doar cu 10 euro mai ieftine...nu din cauza asta le iau, ci pt ca imi place si mie marca asta mult, maine sau poimaine cand trec sa le cumpar, le fac poza si ti le arat

leo vine abia luni

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput