Regasiri (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

fete cucuiete si copii cuminti
Ana e o domnisoara tare frumoasa, imi trezeste senzatia de muscat de obraz.
Maya super naspa. Socrela nu era in zona. Cred ca a fost super. Eu visez sa primesc de ziua mea bilete la Aerosmith, ca e in preajma, da 99% doar visez...
Lacramioara i-am dat si eu un pic zymaflour, da am renuntat pt ca am citit controversele
Fug ca am o treaba urgenta. Sper sa pot reveni.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Aelita mie imi plac amandoua numele.
Dayanara am vazut pozicile Silvanei. Pai e tare maricica, grasunica, scumpica
Dbunny a fost in excursie? Tare frumoasa plimbare. Mie mi-e frica de bicicleta ca am cazut rau de tot cu sora mea cand eram mica, ea a stat internata o saptamana, eu doar 2 zile, dar...nu mi-a mai tebuit bicicleta.
Mai eu iar am patit-o...luni-miercuri - mers la gradi, joi lasat cu soacra ca am auzit ca pe la gradi vin copii bolnavi-joi dupa somn 38.6 care nu scadea, mers la urgente-dr nu a vazut nimic, doar un ganglion un pic inflamat, toata noaptea temperatura la fel...scazut doar cu algocalmin fiola -vineri idem mers mama cu ea la ORL-rosu in gat , dar puti, temperatura in continuare...Vineri seara am cazut ca i-a aparut ceva in gat, da a inceput sa cedeze febra, asa ca nu i-am dat antibiotic, sambata iar la dr si erau afte.
Am stat tot sf de sapt in casa. De doua luni o tinem tot asa si chiar nu mai rezist.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ank eu zic sa ia o pauza de la gradinita pana o vezi complet refacuta, altfel nu scapa asa usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita diana cum ii zice la arici?din ala de haine, genti etc nu la rizo:)))

ank sanatate multa

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

aelita diana cum ii zice la arici?din ala de haine, genti etc nu la rizo:)))

velcro?

A ajuns si Dani din excursie. Am stat ca pe ghimpi. prima parte a diminetii cu telefonul in fata in caz de ma suna. La pranz ne-am dus la o pizza, am profitat si noi de-o masa fara copil. Mi-a cam stat in gat. Doar la faptul ca s-ar putea pierde intr-un parc asa de mare m-am gandit. Asa ca la 3 ne-am dus la parcul respectiv. N-au vrut sa ne lase inauntru, dar pana la urma am intrat. Tiptil sa nu ne vada copiii. Am vazut ca zburdau ca mieluseii pe-acolo, cu monitorii care cantau si-i antrenau in jocuri. Am plecat de-acolo linistita. Insa la 4.30 trebuia sa ajunga autobuzul in fata scolii si pana la 5 n-a ajuns. alti nervi alta distractie. Dar copii au ajuns cu bine, toti zambitori, cu acadea in manuta, pictati pe fata. La intrebarea: ''ai mancat?'', zice ca da, insa de 40 de min de cand a ajuns tot mananca intr-una

Dastefa azi ati fost la un medic, nu? cum sunteti, da-ne de veste

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diana da, velcro, merci
unde pot gasi de cumparat?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

diana da, velcro, merci
unde pot gasi de cumparat?

mercerias en alcorcon

ank la noi infectiile in gat au fost intotdeuna foarte nasoale si numai cu antibotic au trecut! mancarica homa made, suculet de morcovi cu portocala, ceiuturi calde? sanatate multa va dorim

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dbunny, ma bucur ca afost bine.

Anka, multa sanatate. Se pare ca s-a slabit imunitatea... Si va trebui intarita....

Va ofer o si fug....

Mergi la inceput

Dbunny daca au fost mai multi supraveghetori nu avea cum sa se piarda, banuiesc ca-si repartizeaza si ei cate 4 -5 copii sa-i urmareasca. Dar te inteleg cu grija ca asa sunt si eu. In prima excursie a Anei nu ne-au anuntat, am aflat cand am luat-o acasa si mi-a stat inima. Fusesera in afara orasului la un muzeu. La a doua le-am zis sa-mi spuna din timp si nu am putut sta linistita asa ca am fost cu ei, mi-am dat seama ce greu e sa ii monitorizezi, 2 fugeau intr-o parte, 3 in alta, 1 pe o bara suit, practic nu stii cum sa te imparti.
Ank lasa-ma ca am bocit dupa un concert toata ziua, muream de ciuda, mai vedeam la stiri cum se duceau toti fericiti, iar ma puneam pe jale. 60 000 de oameni parca au fost, efectele am inteles de la sot ca au fost super, i-a placut. Plus ca de obicei la concerte d-astea mari mereu imi reintalnesc prieteni din facultate, din vremurile bune cand respiram libertate si rock. Acum respir mancarea din bucatarie si kk de copil. Dar asta e, mergem inainte.

Mergi la inceput

M-am vopsit si eu cu L'oreal fara amoniac, nu a prins mai deloc la radacina, doar pe varfuri care erau blonde. Le-a mai inchis nitel, s-au apropiat de radacini, of. Am zis sa nu fie asa nociv pt bebe si d-aia am ales fara amoniac. Sambata am un botez si arata prea dezastruos parul.

Mergi la inceput