Egipt cu copiii mici?
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Noi de ex. in afara de a bea apa de la robinet nu am avut alte precautii. Adica ne spalam pe dinti cu apa de la robinet, mancam am fost si in Cairo si in Hurghada, spalam fructele(deseori luam guave de la restaurant si le duceam in camera, le mai spalam o data ca deh, asa eram obisnuita, desi la restaurant le mancam asa cum le luam). In Cairo chiar am fost la cumparaturi de fructe la magazin si le-am spalat in camera cu apa de la robinet. A fost si fetita cea mica cu noi, de 6 ani si nu am avut cu ea precautii mai mari decat am avut cu noi. Dar noi nu suntem sensibili si e posibil ca si daca beam apa de la robinet sa nu avem nimic....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
pitilache spune:
Si noi am fost cu cand baiatul nostru avea 10 luni si jumatate. Si ne-am miscat nu gluma, si in statiuni si in orase (si in luna iulie ). A trecut ceva timp de atunci si nu-mi aduc aminte in mod special cu apa, dar cred ca am baut si de la robinet... Distractie placuta!
Giova spune:
Ne-am intors din Egipt. totul ok, apa frumoasa, fauna subacvatica de vis.
Sotul a facut scufundari, am mers cu submarinul.
Mancarea a fost dezastruos de proasta. am avut ghinionul- cum spunea ghidul, sa stam la cel mai prost hotel din Hurghada in privinta mancarii.
Aviz fetelor: feriti-va de LTI Pyramisa Resort Beach.
e drept ca am plecat last minute, si vroiam un hotel amplasat pe plaja. in descriptia lui si poze arata ok, deschis in 2007. dar nu se compara nici pe departe cu 5* turcesti.
Toti se misca cu incetinitorul si nu fac mai nimic daca nu dai bacsis. or avea ei salarii mici, dar sunt niste puturosi/jegosi.
In privinta apei la fel am fost sfatuiti sa nu bem de la robinet. primeam in camera 3l apa pe zi de la Coca-cola, nu mai retin cum se numeste. Cu ea ne spalam pe dinti, biberoanele copilului si el consuma numai apa dintr-aia.
Cel mai mare a baut numai sucuri, eu si apa de la dozatorul lor, sotul a consumat si gheata. Nimeni nu a patit nimic, mie mi-a mers burta de vreo 2x, inca nu stiu de la ce.
Berea lor, Luxor parca, a fost foarte buna.
aici am scris despre vacanta noastra, iar la sfarsit este un link catre poze, pt. cine e interesat:
http://ioanapurdea.blogspot.com/
multumesc pt. sfaturi si vacante frumoase si reusite va doresc.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi