Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Ayda multa bafta la eco! Iti tin pumnii!
Raluca eu iau decat Elevit, nu iau supliment de fier. Acum o saptamana mi-au facut cat eram in spital analizele si chiar si fe a iesit ok.

18+

crina cu

Ameteala cred ca poate fi si de la cresterea fluxului sanguin in corp..remediul e sa iti tii cateva minute capul intre genunchi.

Klarisse graviduta 17+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui dri

Nu stiu daca nu sunt un pic pe langa subiect. Vroiam sa va intreb daca voua v-au trecut de tot greturile. Eu sunt in saptamana a paisprezecea (luni incepe a cincisprezecea) si inca nu vad progrese.

O zi buna tuturor!

UM: 31 ianuarie, DPN: 31 octombrie

eu am 22 de saptamani si inca mai am greturi...

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ionela, multumesc frumos pentru adresa.

cu(22+) si fetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, cu placere, pt putin. Sper sa fie ok

--------------------------------------------------
Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

URAAAA intram in week-end!

Dintr-un articol "25 de motive de bucurie pentru gravide" cateva motive:
Autor: mamaluieric
data publicarii: 21.08.02
Probabil deja te-ai saturat de faptul ca esti tot timpul obosita, ca ai castigat atat de mult in greutate. Dar sunt atat de multe motive de bucurie in aceste noua luni... Daca esti prea morocanoasa ca sa gasesti vreunul, ai aici o lista intreaga.
1. De cate ori vei dori sa treci strada toate masinile vor opri.
2. Oamenii se vor uita la burtica ta si vor zambi, ca si cum numai gandul la faptul ca esti insarcinata le-ar face ziua mai luminoasa.
3. Poti manca oricata inghetata scaldata in sos de ciocolata si nu te vei simti vinovata. Oricand.
4. Poti -- nu, trebuie! -- sa mai tragi cate un pui de somn.
5. Trebuie sa dai nume unei noi fiinte.
6. Transformarea sotului in tata atunci cand iti saruta burtica de noapte buna, citeste o poveste bebelusului aflat in uter sau sta treaz toata noaptea montand patutul -- sa fie pregatit in cazul in care bebelusul se decide sa vina cu 8 saptamani mai devreme.
7. Sexul: Singura data in viata cand nu esti ingrijorata nici de faptul ca s-ar putea sa ramai insarcinata, nici de faptul ca nu ramai insarcinata. Poti face sex numai pentru placerea de a o face.
8. Cumparatul unui costum de baie. Nu pentru a-ti ascunde defectele; ci pentru a te fali cu burtica.
9. Acele vise de graviditate, salbatice, intense, uimitoare in care fiecare persoana din trecut isi face aparitia. Nici un astfel de vis nu a fost inca analizat sau inteles.
10. Uimitoarea anticipare. Este ca si cum toate zilele tale de nastere si sarbatorile din viata ta s-au adunat intr-una singura.
11. Imaginarea tuturor posibilitatilor.
12. Mai mult spatiu numai pentru tine! Si nici macar nu ai mustrari de constiinta daca il pretinzi.
13. Mananci mai sanatos, bei mai multa apa, citesti cu atentie etichetele. Brusc, ceea ce introduci in corpul tau conteaza enorm.
14. In mijlocul unei sedinte plictisitoare sau a unei discutii fara sens, o sa simti bebelusul vanzolindu-se si senzatia te va purta departe de lumea reala. Este modul tau secret de comunicare.
15. Bataile inimii bebelusului la fiecare control.
16. Jocul de-a 'Ghici ce parte se simte acum', in special seara, la culcare, cand bebelusul incepe sa mute mobila sau ce-o mai fi facand el acolo inauntru.
17. Atentia marita pe care o primesti -- sotul tau iti face mai mult masaj, prietenii te suna din ce in ce mai des. Vecinii se ofera sa te ajute, colegii de munca iti aduc pranzul; mici cadouri (o sticla de apa, o gustare, ceva dulce) isi fac aparitia in mod misterios pe biroul tau.
18. Frumusetea gravidei: par sanatos, matasos; unghii lungi si puternice; piele minunata; sani mari.
19. Nu trebui sa mai stai la cozi.
20. Cumparaturile pentru o persoana pe care inca nu ai intalnit-o: haine minuscule, mobila nou-nouta, decoratii adorabile pentru camera.
21. Visele despre momentul cand cineva iti va spune 'Mama' si sotului tau 'Tata'.
22. Cadourile pe care le primesti. Aceasta iti va reaminti cat de speciala esti pentru familie si prieteni.
23. Un sentiment de realizare continua. Daca esti intrebata ce ai facut astazi raspunde sec: 'Azi am facut urechile' sau simplu: 'Eu fac o fiinta. Tu ce ai facut?'.
24. Iti petreci mult timp incercand sa iti aduci aminte cantece si poezii din copilarie.
25. Stii ca ceea ce este rau -- greturile, incheieturile umflate, durerile de spate si toate celelalte -- nu va dura la nesfarsit. Si ca, in final, merita cu varf si indesat.

Un week-end placut tuturor!

18+

Mergi la inceput

Raluca, apropos de femeile insarcinate si de cei din jur...

Acum la mine se vede burtica foarte bine. Sunt mai slabuta si chiar se cunoaste, fara sa spui ca as fi grasa (nu am colacei)

Cand sunt in metrou (mereu in picioare) de multe ori ma uit la oameni si majoritatea barbatilor (indiferent de varsta) cand ma vad cu burta sau cand vad orice femeie insarcinata, se uita la ea, o scaneaza de sus pana jos de parca s-ar intreba "oare ce-o avea acolo" si NIMENI nu se ridica sa iti ofere locul.
Ma refer la barbati, femeile se ridica de obicei. Poate pentru ca ele inteleg prin ce trece o femeie

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Maya, eu stiu ca ciuperca Ganoderma este foarte buna in mai toate afectiunile.
Acum am citit ca ciuperca Ganoderma poate ajuta femeile care au dificult#259;#355;i īn a r#259;māne īns#259;rcinate prin reglarea ovulatiei.
Eu as lua in considerare ciuperca asta daca as avea probleme in a ramane insarcinata. Stiu ca face minuni si am vazut si cazuri tratate cu ea.
Pupi

uta28 este 16+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Da..politetea innascuta a romanului
Eu eram insarcinata prin luna a 8-a cu Vlad, deci nu avea nimeni nicio sansa sa nu isi dea seama ca sunt gravida, urc in metrou, vad un loc, ma legan cu greu spre el si, cand sa ajung, o doamna foarte "amabila" ma inghionteste mai sa ma darame si se aseaza repede. Dupa ce tipul de langa ea s-a ridicat si m-a lasat pe mine,a holbat ochii la burta mea, m-a masurat, apoi a inganat un fel de "scuze". Dar tot mi-a lasat un gust asa amar...

Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Hello!
Nu stiu cum vorbiti voi de mancare si pofte....si chiar si kg in plus. Eu nu am nici pofta de mancare, trag de mine sa mananc cate ceva de frica sa nu mi se faca rau. Inainte mai mancam cioco (cica simteam nevoia), acum nici nu pot s-o vad. Nici alte dulciuri. Nici macar fructe . Evident ca de ingrasat cu aer nu se poate .....dar nu asta conteaza acum, conteaza ca bebe sa fie bine si sa aibe tot ce-i trebuie.....si vitaminele (pastile) nu sunt suficiente

14+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Da, Kiti, politetea romaneasca...

Sunt o 16+

Ingerasul meu

Mergi la inceput