Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Klarisse, sa iti fie de bine ![]() Kiti, 16+ si mami de Vlad 15.05.2006 |

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
nike, iti doresc sa te insanatosesti cat mai repede, eu am o colega de servici care a avut sarcina toxica, de la o persoana plinutza dintr-o data am intalnit pe hol o persoana slabutza, slabita din toate punctee de vedere.. nici nu iti dadeai seama ca este insarcinata apoi a disparut din peisaj cam 2 luni-cred si a aparut la 6 luni cu burtica mare, mi-a povestit prin ce a trecut ..ca a fost foarte nasol si ca vomita chiar si cand se hranea numai din perfuzii...apoi iarasi nu am mai vazut-o probabil ca avand sarcina cu risc a intrat in prenatal..a nascut cu bine are o fetita...ambele sunt sanatoase...sarcina asta toxica este destul de des intalnita din pacate insa cele 2 femei pe care personal le cunosc si au avut problema asta in sarcina ambele sunt ok precum si bebelushii lor..deci O SA FIE BINE!
18+
ayda_m spune:
Buna gravidute!
Liliana nu te mai stresa cu TT..mie la prima sarcina mi-a iesit DT 1:50..am bocit o sapt...nu-mi reveneam...si am facut si TT ca presimteam ca ceva e gresit cu DT...si a iesit bine dar mi se par niste teste doar de stresat gravidutele...sunt niste statistici.Curaj si totul va fi bine, bb e sanatos
Mari-paun felicitari, ati fost tare frumosi la nunta
Fetele, eu diseara am eco, am niste emotii, nu am mai fost de mai bine de o luna...sper sa fie totul bine
va pup
Ayda
17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui ayda_m Buna gravidute! Liliana nu te mai stresa cu TT..mie la prima sarcina mi-a iesit DT 1:50..am bocit o sapt...nu-mi reveneam...si am facut si TT ca presimteam ca ceva e gresit cu DT...si a iesit bine dar mi se par niste teste doar de stresat gravidutele...sunt niste statistici.Curaj si totul va fi bine, bb e sanatos ![]() Mari-paun felicitari, ati fost tare frumosi la nunta ![]() Fetele, eu diseara am eco, am niste emotii, nu am mai fost de mai bine de o luna...sper sa fie totul bine va pup ![]() Ayda 17+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)![]() poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
Bafta multa la eco, sa ne aduci vesti bune.

Klarisse
graviduta 17+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
RalucaElenaM spune:
Succes la eco ayda! cred c-o sa aflii si culoarea caruciorului
Eu analizez burticile din"Miss Odiseea Sarcinii" si albumul gravidutelor celebre...![]()

18+
crina-s spune:
Ayda multa bafta la eco! Iti tin pumnii!
Raluca eu iau decat Elevit, nu iau supliment de fier. Acum o saptamana mi-au facut cat eram in spital analizele si chiar si fe a iesit ok.

18+
crina
cu
ghiocela13 spune:
RalucaM, unde ai gasit "Miss Odiseea Sarcinii"? Vreau si eu sa vad si nu gasesc niciunde!
Ghiocela
16+ 
office spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Auziti a pacatuit cineva in timpul sarcinii cu un KFC? ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-e asa pofta.. Klarisse graviduta 17+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Mc Donlad's se pune?

cu
(22+) si fetita
(2 ani)