Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!

Sa aveti o saptamana superba si nu prea obositoare!
Bafta multa pentru burticile care-si vad azi puii sa vina cu vesti bune si colorate

15+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

De azi am schimbat si eu semnatura....avem 15+.

Mi-am dat seama ca acum 2 ani pe vremea asta aveam 24 sapt

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

de azi ar cam trebui sa revina lumea la aparate dupa atatea gratare si plimbari noi am stat wk asta numai pe afara cu baby si a fost f frumos

si acum revin eu cu listuta ca imi sta pe creier mamicile cu 2 bebelusi ziceti ceva ca vad ca numai eu ma agit desi mi se parea logic sa fie asa de la inceput...ma uit la toate odiseile, inclusiv la a marmotei - TOATE au trecute si fratiorii mai mari numai aici nu...chiar nu se poate vota ca se pare ca s-a ajuns la vot...haideti sa ne organizam nitel si sper ca mamicile cu primul bebelus pe drum sa ne inteleaga

o zi faina sa aveti

-----

Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor!.
Azi am schimbat si noi semnatura. Si vineri o sa avem si marea intalnire cu bebe, ca nu l-am mai vazut de pe 27 martie.
E tare rau ca azi trebuie sa mergem la munca, ca atat de frumos s-a facut afara . Mi-am luat si eu o pereche de blugi cu burtica si niste pantofi-sandale fara tocuri foarte comozi. Multumesc Lora, la Unic am gasit pantalonii, sa stii ca erau si de stofa, la dunga pentru birou, dar m-am multumit numai cu blugii .
Week-ul asta nu am stat o clipa in casa si acum am niste dureri de picioare sau o febra musculara, vai, vai, dar a fost frumos.
Va

mamica de fetita si 18+

Mergi la inceput

Ca tot sunt aici....votez si eu pentru trecerea primului copil, data nasterii si numele sunt si la semnatura
Multumim cine o sa modifice prima pagina, ca eu nu stiu si n-am nici parola comuna :(

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

neata.

fetele, are cineva sarcina toxica si dupa ce misca bebele si dupa saptamana a 16 a?
eu sunt in a 20 a si tot vomit, tot perfuzii, tot branula............

bebele misca de la 12 noaptea la 1.30 noaptea si de la 4 la 6 dimineata.........apoi in restul zilei.
cred ca se va naste mergand.
+ 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

BUNA DIMI! dragi gargaritze rotunjoare!

Cum ati petrecut wendul? Sper ca bine!!!
Noi am fost sambata dimineata la Casa Poporului ca sa fim in spiritul zile de 1 Mai! Ce sa spun? Amaizing!!!! Nu am cuvinte sa descriu ce a facut nebunul de Ceausescu acolo!
In rest, sambata si duminica petrecere in stil romanesc: ghiftuiala la greu, gratare peste gratare!
Sapt asta trebuie sa iau rezultatul de la TT. deja mi-e teama, am o neliniste care m-a cuprins involuntar. Mi-e teama ca in cazul unui rezultat nefavorabil nu am sa am puterea sa ma incurajez singura cum le-am incurajat pe celelalte gargarite triste. Sper sa am destula putere! Va urez la toate o sapatamana minunata si multa sanatate pt ca este un dar foarte pretios!

Ghiocela 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dimineata tuturor!
maitrey, ok si din partea mea...hai sa incepem incet incet sa completam listuta.
Pana acum avem pe Lucianna cu Raul - 22.08.08
Pe mine cu Bianca - 05.12.04
Pe tine cu Alexandra - 17.06.08
......
Astept completari

17+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Sa ne rugam pt bebele Filip care miercuri pleaca pt interventia la ochisori. Are sanse sa vada bine toata viata!
Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetelor!
Ma inscriu si eu cu primul bebe pt listuta
DN: 09.07.09 Andreea Teodora

Noi am petrecut tare frumos de 1 Mai, am sarbatorit si 9 ani de cand suntem impreuna
Pun si pozici dc vreti sa ne vedetihttp://family.webshots.com/photo/2608084460106074700HOYenX
Pupici!

Ayda18+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput