Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 19
lucianna_83 spune:
Neatza!
Sa aveti o saptamana superba si nu prea obositoare!
Bafta multa pentru burticile care-si vad azi puii sa vina cu vesti bune si colorate

15+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
lucianna_83 spune:
De azi am schimbat si eu semnatura....avem 15+.
Mi-am dat seama ca acum 2 ani pe vremea asta aveam 24 sapt 
15+
Poze Raul
maitreyi spune:
neata 
de azi ar cam trebui sa revina lumea la aparate dupa atatea gratare si plimbari
noi am stat wk asta numai pe afara cu baby si a fost f frumos 
si acum revin eu cu listuta ca imi sta pe creier
mamicile cu 2 bebelusi ziceti ceva ca vad ca numai eu ma agit desi mi se parea logic sa fie asa de la inceput...ma uit la toate odiseile, inclusiv la a marmotei - TOATE au trecute si fratiorii mai mari numai aici nu...chiar nu se poate vota ca se pare ca s-a ajuns la vot...haideti sa ne organizam nitel si sper ca mamicile cu primul bebelus pe drum sa ne inteleaga 
o zi faina sa aveti 
-----
Mami de
roza +
19 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor!
.
Azi am schimbat si noi semnatura. Si vineri o sa avem si marea intalnire cu bebe, ca nu l-am mai vazut de pe 27 martie.
E tare rau ca azi trebuie sa mergem la munca, ca atat de frumos s-a facut afara
. Mi-am luat si eu o pereche de blugi cu burtica si niste pantofi-sandale fara tocuri foarte comozi. Multumesc Lora, la Unic am gasit pantalonii, sa stii ca erau si de stofa, la dunga pentru birou, dar m-am multumit numai cu blugii
.
Week-ul asta nu am stat o clipa in casa si acum am niste dureri de picioare sau o febra musculara, vai, vai, dar a fost frumos.
Va 

mamica de fetita si
18+
lucianna_83 spune:
Ca tot sunt aici....votez si eu pentru trecerea primului copil, data nasterii si numele sunt si la semnatura ![]()
Multumim cine o sa modifice prima pagina, ca eu nu stiu si n-am nici parola comuna :(
15+
Poze Raul
nike974 spune:
neata.
fetele, are cineva sarcina toxica si dupa ce misca bebele si dupa saptamana a 16 a?
eu sunt in a 20 a si tot vomit, tot perfuzii, tot branula............
bebele misca de la 12 noaptea la 1.30 noaptea si de la 4 la 6 dimineata.........apoi in restul zilei.
cred ca se va naste mergand.
+ 20
ghiocela13 spune:
BUNA DIMI! dragi gargaritze rotunjoare!
Cum ati petrecut wendul? Sper ca bine!!!
Noi am fost sambata dimineata la Casa Poporului ca sa fim in spiritul zile de 1 Mai! Ce sa spun? Amaizing!!!! Nu am cuvinte sa descriu ce a facut nebunul de Ceausescu acolo!
In rest, sambata si duminica petrecere in stil romanesc: ghiftuiala la greu, gratare peste gratare!
Sapt asta trebuie sa iau rezultatul de la TT. deja mi-e teama, am o neliniste care m-a cuprins involuntar. Mi-e teama ca in cazul unui rezultat nefavorabil nu am sa am puterea sa ma incurajez singura cum le-am incurajat pe celelalte gargarite triste. Sper sa am destula putere! Va urez la toate o sapatamana minunata si multa sanatate pt ca este un dar foarte pretios!
Ghiocela
16+ 
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
maitrey, ok si din partea mea...hai sa incepem incet incet sa completam listuta.
Pana acum avem pe Lucianna cu Raul - 22.08.08
Pe mine cu Bianca - 05.12.04
Pe tine cu Alexandra - 17.06.08
......
Astept completari
17+
si mamica de
Bianca
nike974 spune:
Sa ne rugam pt bebele Filip care miercuri pleaca pt interventia la ochisori. Are sanse sa vada bine toata viata!
Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute!
ayda_m spune:
Neatza fetelor!
Ma inscriu si eu cu primul bebe pt listuta
DN: 09.07.09 Andreea Teodora
Noi am petrecut tare frumos de 1 Mai, am sarbatorit si 9 ani de cand suntem impreuna![]()
Pun si pozici dc vreti sa ne vedetihttp://family.webshots.com/photo/2608084460106074700HOYenX
Pupici!
Ayda
18
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici