Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Eladeea, ref ca n-au rromii bani de spital privat, iti spun din experenta mea in ale FIV-ului, proceduri costisitoare tratament si laborator , ca la Giulesti erau f multi care faceau FIV si inseminari, inca unul comenta pe hol ca ce oameni dom'le in spital nu mai au sperma de romi la donatori! Ca da si 200 euro pe o punguta numa sa fie de la un tigan oaches sa aibe nepot frumos ! (ideea era ca fii-sa de 15 ani era maritata cu un rrom batran de 60 ani impotent si betiv, dar super bogat, si-i trebuia copil ca sa mosteneasca averea mosului, da mosu canci , si atunci a venit fetiscana cu ta-su sa faca inseminare cu donator pe sestache, mi-a povestit o asistenta toata tarasenia, si nu vroia orice samanta, venise cu poza unui mos naspa numa palarie si mustata de ea, cica donatorul sa semene cu jupanu ca altfel iese taraboi mare , ca bulibasa e batran dar nu si prost! L-a trimis asistenta in curte unde asteptau cateva duzini de concetateni sa-si aleaga exemplarul mult visat!
Si daca au bani sa nu credeti ca aveau mai putine fuste colorate sau miroseau a dus proaspat si deodorant.
Inca un rrom cu mustata pe oala stufoasa, palaria cat sombrero barem a venit cu trei neveste dupa el, le facea la toate FIV odata, una era romanca de-a noastra, mandra nevoie mare! El a venit la un moment dat cu un scaun, eram pe hol numai femei abia ne tineam pe piciare steptam de cate o ora doua, nu stiu de unde-l ciordise ca noua nu ne0ar fi dat un scaun nici pe bani, s-a asezat pe el si-si privea consoartele plin de el. Si sa vedeti bolboroseala d-aia de-a lor si printre cuvinte tiganesti rastite si tipate se auzea "injectii", "menogon", "punctie" te durea capu .

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

sheri, ai distrus un mit... si eu care credeam ca rromi si iepurii n-au pb de fertilitate...

anyway, nu zic ca nu sunt, dar cel putin aci in Ardeal nu prea vad eu rromi care sa vina la clinica privata...sincer...paote in sud sunt mai cu dare de mana, mai bogati, mai multi decat pe aci...stii frantzu...oricum, ce sa zic...nasol cand te nimeresti dupa una din neamu' lor pe masa la consultatie...

no ofense, nu sunt xenofoba, dar mi s-a cam acrit de ei si de faptul ca din cauza lor suntem priviti/tratati dincolo asa cum suntem...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 30+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput