Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
CD vad ca lui nu ii mai convine nimic,nici casa noua care ar trebui sa fie o bucurie pt oricine,nici doi copii minunati pe care ii are,nici o nevasta luptatoare,ii e indiferent ca lasa doi copii mici ,el probabil vrea libertate,si i se pare atat de greeeeu sa ai o familie,incat pana cand si divortul ti l-ar lasa tie.daca vrea sa plece,poate sa plece de buna voie,si fara divort,e timp pt el ,dar probabil are nevoie de motive temeinice pt cei dinjur,cum sa spuna ca un tata responsabil isi paraseste doi copii mici care nici nu il vor mai cunoaste ,pt ca uite-asa nu ii mai convine lui nici casa nici masa ncii nevasta????
e iresponsabil,si eu pt asemenea oameni nu am nici un respect ! nu exista nici o justificare pt ceea ce face!
nici socrii si nimeni nu te face sa iti parasesti doi copii !!!! doar un cap sec!
OTILIA 

pt ca ai avut curaj sa ne spui experienta ta,si pt ca ai iesit cu bine din ea !

24+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Dragaica spune:
Abia am intrat pe usa de la spital, ma simt nauca de cap dupa 6 ore de stat in perfuzii. Am sa-i laud acum pe astia de la Royal, sper sa nu-i deochi, ptiu, ptiu
, au fost super rapizi si draguti.
M-am dus intai la clinica de gemeni,de acolo m-a preluat o asistenta, m-a urcat pe un scaun rulant si m-a dus la sectia de nasteri.
Mi-au facut teste peste teste sa vada daca am infectie urinara, mi-au luat probe de pe col care era lung si inchis (5,4cm)
Slava Domnului.
Erau foarte calmi mai ales dupa ce-au vazut lungimea colului si rezultatele testelor. Mi-au pus perfuzii cu saruri, m-au cablat la aparate sa monitorizeze bataile inimii la bebelusi si sa-mi masoare contractiile.
Am stat asa cam 4 ore si ceva pana cand mi s-au linistit cat de cat contractiile, mi-au ai facut un control si mi-au dat drumul acasa.
Cam asta a fost aventura noastra, sper sa reusesc sa-i duc pana la macar 32-34 de saptamani.
Un sfarsit de saptamana fain 
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
23+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
racusor2010 spune:
Neata
aseara am adormit devreme, in timp ce ma uitam la 'Dansez pentru tine'
si acum sunt treaza de la 6 ![]()
CD nu imi vine sa cred prin cate treci...si oricum sotul tau cred ca nu e in toate mintile (scuze
)..el vrea sa va separati si iti zice tie sa te ocupi de divort? 
povesteai ca nu prea vrea sa isi asume responsabilitati....pai asta trebuie sa si-o asume, daca chiar vrea...eu tot mai sper sa existe o cale de remediere a lucrurilor...ti-am mai spus, ai incercat sa vorbiti cu un preot, psiholog, ceva? daca el nu vrea,macar tu sa mergi, ca te ajuta foarte mult...un duhovnic bun uneori poate face minuni! 

iar in legatura cu socrii, nu stiu ce sa mai zic 
ei nu vor sa fie aproape de nepoti? cum pot interveni intr-o casnicie unde este deja un copil si unul pe drum?
ce fel de exemplu de viata dau ei baiatului lor? 

iubita, noi suntem aici, sa te descarci la noi oricand simti nevoia
si daca vrei putem iesi la o prajitura dupa o tura de active center
miercuri merg la doctor si il intreb de carcei...momentan am ascultat sfatul Otiliei 
si cand mi-a venit sa ma intind am intins calcaiul si nu varful piciorului si nu am mai facut carcel 
Dragaica ma bucur ca te-ai mai linistit cu bebeii, stai linistita si o sa ajungeti si voi la termen 
termen de bebei gemenasi ![]()
Otilia 
multumesc ca ne-ai impartasit din experienta ta...am auzit si eu de depresii post-natale...sotul o sa stea 3 saptamani cu noi acasa si sper sa vina si mama (si sper sa nu ii provoc mamei depresii cu fitele mele
)
tre sa merg sa pap...desi am burtica cam tare acum 
si nu il simt pe delfinas...sper sa isi revina dupa ce pap si dupa magneziu 
azi la micul dejun laptic cu cereale sau branzica, cu ou fiert, rosii si un pic de painica prajita 
pupicei 
Bulina
30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
Neata'
eu matinala ca de obicei...Matei ma trezeste cu cateva miscari bruste pe la 7
, dupa care adoarme...tati doarme de rupe patul, asa ca eu bantui pe forum ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 nu mai vorbiti de rosii de gradina ca mi o pofta de rosii adevarate de nu mai pot .. pepene iau din real..pana acum l-am nimerit tot bun 24+ cu o minune de ![]() poze |
pepene rosu am luat si eu din Real, dar nu l-am nimerit...cred ca voi renunta, mai bine iau galben turcesc ca e mai bun
Oana
30+ Matei
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ooana Neata' ![]() eu matinala ca de obicei...Matei ma trezeste cu cateva miscari bruste pe la 7
pepene rosu am luat si eu din Real, dar nu l-am nimerit...cred ca voi renunta, mai bine iau galben turcesc ca e mai bun Oana 30+ Matei |
Neata!
Raportez aceeasi situatie si la mine...eu am impresia ca nu am loc in pat :)..
CD: nu te supara pe mine, dar sotul tau merita o bataie buna.cumva are 15 ani si nu stie pe ce lume traieste?IAr socrii tai sun de toata jena si nu merita nici sa-i scuipi daca fac gesturi din astea.sunt bolnavi si trebuie tratati ca oameni bolnavi.pe sotul lasa-l sa faca ce vrea..macar sa vezi ce vrea sa faca.i s-or fi urcat la cap hormonii tai de sarcina, mai stii?!ca ce face el e boala curata si ai putea sa-i spui asta.iar tu ignora-l in nesimtirea si rautatea lui fiindca nu vrei sa-l pierzi pe bebe sau sa ramana copilasul tau fara mama.e de neinteles ce face: vrea casa, dar nu vrea casa, vrea copii dar nu vrea copii..eu cred ca este peste masura de imatur.nu-ti mai face sange rau, te rog ::*

Ati vazut ca amai murit o gravida si la Polizu?am citit un comnetariu si se pare ca era pe Gynipral (nu vrea sa sperii pe nimeni) si ca tgrebuia supravegheata, ceea ce ei probabil nu au facut...suntem o tara de plans, zau asa.murim in spitale, in locuri unde ar trebui sa fim ajutati, mama ei de viata si de tot.
Azi mergem la nene dr
sa ne zica ce face bb.eu am setul de intrebari pregatit :D ..Va pupacesc si va urez un weekend placut si cu soare mult !
Laura
27+ cu
michelle1981 spune:
Buna dimineata burtici, Maya, Mirela!
Azi ne-am trezit si noi la aceeasi ora ca de obicei, pe la 7. M-am cantarit si am +8.5
dar eu mananc mult (a se intelege multe dulciuri).. probabil daca as face si eu ca voi as lua mai putin in greutate.
Azi dimineata am mancat 2 felii de paine cu unt si dulceata si acum bag un castron cu salata de fructe.
Asteptam vesti bune, laurika!
Weekend placut!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">26+ cu 
Poze
ooana spune:
imi pare tare rau ca acum inperioada asta atat de frumoasa a sarcinii...in loc sa iti fie alaturi el iti face viata mai grea, nu e normal dar acum nu trebuie sa iti consumi energia cu el...bebe si cel mic sunt cei mai importanti...dar dupa ce apare bebe o sa fiti 3 contra 1
Oana
30+ Matei
ooana spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Azi mergem la nene dr sa ne zica ce face bb.eu am setul de intrebari pregatit :D ..Va pupacesc si va urez un weekend placut si cu soare mult ! Laura 27+ cu ![]() |
sa veti o "intalnire" frumoasa
si te asteptam cu vestiOana
30+ Matei
michelle1981 spune:
Dragaica bine ca e totul bine
CD de prisos sa mai comentez ceva
Au spus fetele totul
Mihaela,
Poze
michelle1981 spune:
| citat din mesajul lui laurika1982 Ati vazut ca amai murit o gravida si la Polizu?am citit un comnetariu si se pare ca era pe Gynipral (nu vrea sa sperii pe nimeni) si ca tgrebuia supravegheata, ceea ce ei probabil nu au facut...suntem o tara de plans, zau asa.murim in spitale, in locuri unde ar trebui sa fim ajutati, mama ei de viata si de tot. Laura 27+ cu ![]() |

Mihaela,
Poze

.. pepene iau din real..pana acum l-am nimerit tot bun
) dar uite ce face daca nu il bag in seama.......