Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
mie asta nu imi place sa ma simt mereu satula,parca ma face sa ma misc mai greu,ma simt cat o balena cand ma intorc in pat si parca si cand ma imbrac am impresia ca atunci nu incap hainele pe mine,pe cand dimineata sau cand simt totusi senzatia de foame ma simt asa bine,usoara
Bianca 25+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
sheri m-ai dat pe spate cu ce ai povestit
----------------------------------------------
my somebody....
28+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
delfinariu
Azi e cald tare la noi 23de grade...trebuie sa-mi scot hainele de vara...abia am reusit sa aduc printesa in casa..a mancat si in 2 min a si adormit
Cd-trebuie sa fii tare pt burtica si robert,mai lasa treburile..ia o pauza...treburile nu se mai termina niciodata
Aelita-anestezistul nu mai era cand am nascut eu..a lasat dozele pregatite la asistente...cum m-am dilatat cam greu..si tot ziceau ca mai am pana nasc..nu au verificat cateterul...si cand m-am suit pe masa deja se vedea capul..au intrat in panica au chemat doctorita..abia atunci pe masa mi-
pus anestezic..credeau ca sunt eu mai sensibila si mofturoasa
bine ca a trecut
Racusor-si eu mai am carcei dar f rar cand ma intind...a zis bine Otilia cand te apuca impingi calcaiul in fata..si trece
sper ca nu ai racit...bea limonada,miere,oscilo
Beluistef-Ca nu se ia impreuna cu Fe asta e sigur...nici la bb-ii nici la adulti nu se iau impreuna...iei 10 zile Ca restul Fe in alta luna iar 10 zile Ca si restul Fe...oricum intreaba si medicul...
Cris-eu nu am dat spaga in viata mea pana sa nasc tot la fel nu am avut treaba cu spitalul..decat cand m-am operat de sept..si atunci l-am pus pe sot sa dea
mi-a fost asa greu sa dau...nu stiam la cine sa dau..care e moasa..care asistenta..dar te orientezi atunci pe loc...la mine au fost vreo 3 ture pana am nascut..cand m-am internat era tura de noapte..apoi tura de dim si pana am nascut era tura de dupa amiaza..umblam cu portofelul in buzunar si ma intrebam oare la asta sa-i dau sau nu
ca la nebuni
la mine nu a avut nici un efect anestezia epidurala...
Adriana-ai grija de burtica menajeaza-te cat poti
Sherita-tare povestea romilor cu inseminarea...
eu daca nu pap..mi se face rau...si parca imi e foame din ce in ce mai des
azi m-am cantarit am 71.4 kg...tot azi schimbam si semnatura 23 sapt
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dragaica/Dragaica.jpg)
Dragaica spune:
Sheri tu nu ai dureri de burta????
Am tras o sperietura aseara, m-a luat o durere de burta, simteam o presiune puternica in bazin si ma intepa in vagin, ca si cu imi infigea cineva ace
Am luat un no-spa si m-am dus la culcare, i-a trecut dar in dimineata asta parca tot asa simt putina presiune da numai daca stau in picioare
Sper sa fie totul ok, la ultimul control colul avea 47mm si inchis, sper sa fi ramas la fel
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mycya racusor am gasit un articol pe net unde spune ca pepenele rosu ajuta la reducerea crampelor musculare si mai e bun si pentru dezvoltarea creierului si sistemului nervos a bebelusului.daca nu ti sa dat Ca incearca alimente care te poate ajuta. ![]() ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() |
sa pap si eu pepene atunci!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
ati auzit de catelusul schiop?
![](icon_smile_big.gif)
Bulina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
racusor2010 spune:
Sheri ce tari sunt rromii astia
eu am auzit la KISS FM o data ca rromii fac FIV, dar cer samanta de blond nu de tigan
Bulina 30+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta![]() azi m-am cantarit am 71.4 kg...tot azi schimbam si semnatura 23 sapt ![]() Bamboletta ![]() ![]() ![]() |
BAMBOLETTA eu ieri trebuia sa schimb semnatura...Am schimbat-o miercuri ca nu mai aveam rabdare
![](icon_smile_blush.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
racusor si eu cam trag piciorul stang dupa mine, si tot de la carcelul de peste noapte. Interesant e ca simt piciorul mai umflat decat celalalt; sau poate mi se pare
Eu mi-am rugat un amic care sta cu mine in bloc sa se opreasca la piata sa imi ia si mie pepene. Daca n-am titiu azi nu ma risc sa merg pe jos pana la piata si nu mai pot de pofta. Acum stau cu ochii pe ceas si astept sa vina omu' de la munca - cu pepenele meu in brate. 30+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Mami te roaga sa mai stai la caldurica macar 8 saptamani!
grety_niku spune:
Burtici am intrat doar sa va , am super multa treaba la scarbici si nu am timp de nimic
.
Va sa fiti cumintele si sa aveti grija de toti delfinasii
Recuperez in week-end!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Pozici
![](foto.gif)
beluistef spune:
Nu stiu daca mai intru in week-end ca vrem sa iesim la un gratarel mic , asa ca va doresc de pe acum un sfarsit de saptamana excelent si fara surprize neplacute , iar maine un 1 Mai muncitoresc frumos si plin de soare si vreme buna.
V-am -acit pe toate .
Elena, 30+ cu
Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani