Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Pana sa-mi ascult organismul in privinta dansului il ascult in privinta papicii

Iar ma luase tremuriciul asa ca m-am oprit din trebaluit. Am mancat o felie de drob (cumparat de la Carrefour) si un cocktail din 1/2 banana, 1 mar, 1 para si 1 portocala, facut la mixerul vertical. Mmmm delicios as mai manca o portie dar nu prea mai incape . Nu mai pot manca mult odata, simt ca tot stomacul se inghesuie sub sani si nu prea mai pot respira, nici merge.

Pai peste vreo luna-doua o sa mai pot manca ceva?

Belu, eu iau Ca dimineata dupa mic dejun (ca tot mananc lapte aproape zilnic), Fe cu 30 min. inainte de pranz si seara acid folic.

Cred ca e ok. Uneori mai "uit" de Fe , ca imi cam da greturi...

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi, Elena, acum imi fac o ideea de ce am greturi si eu, probabil tot de la Fe.Si eu mananc in fiecare dimineata lapte si asa ma gandeam sa iau Ca tot dimineata, dar nu era sigura cu Fe, acum m-am lamurit.

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, Racusor, Mycya, mersi de sfaturi in privinta dansului

Racusor, totusi cred ca poate sa gaseasca doza de Ca potrivita pentru cazul tau, pentru ca nevoia de Ca este crescuta, mai ales in trim. 3, cand bebe isi fortifica sistemul osos. El oricum isi va lua doza necesara, pe care o va extrage din oasele mamei, de aceea e bine sa iei un supliment, ca sa nu iti "termine" tie oasele. Tie cred ca deja organismul ti-a dat semnalul ca are nevoie de Ca prin crampele musculare intense pe care le ai.

La fel si cu Fe in trim. 3 e ultra necesar, mai ales daca nu iese bine la analize sideremia si hemoglobina. Mie mi-a dat sa iau Fe chiar fara sa mai repet analizele. Oricum, cred ca ma apropiam de epuizarea rezervei de Fe, ca incepusem sa vad stelute albe daca intorceam capul brusc.

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Pana sa-mi ascult organismul in privinta dansului il ascult in privinta papicii

Iar ma luase tremuriciul asa ca m-am oprit din trebaluit. Am mancat o felie de drob (cumparat de la Carrefour) si un cocktail din 1/2 banana, 1 mar, 1 para si 1 portocala, facut la mixerul vertical. Mmmm delicios as mai manca o portie dar nu prea mai incape . Nu mai pot manca mult odata, simt ca tot stomacul se inghesuie sub sani si nu prea mai pot respira, nici merge.

Pai peste vreo luna-doua o sa mai pot manca ceva?
Elena 24+ cu un cuminte

si eu ma simt la fel de parca inghit pietre si nu mancare si simt stomacul in gat.azi mi-am propus sa mananc mai putin greu asa ca am papat acum o ora 3 felii de pepene cu paine,dar simt ca am mancat o oala de mancare nici in pat nu mai pot sta ca ma simt prea plina parca abia ma misc.asa putina mancare incape acum in stomac???

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

racusor am gasit un articol pe net unde spune ca pepenele rosu ajuta la reducerea crampelor musculare si mai e bun si pentru dezvoltarea creierului si sistemului nervos a bebelusului.daca nu ti sa dat Ca incearca alimente care te poate ajuta.sa treaca piciorusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bianca da asa putina mancare trebuie samanaci des de acum incolo sa ai vitamine, dar sunt si avantaje cand e putin se digera repede!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Tina ai repetat analizele ?? Parca tu erai tot asa cu transaminazele marite

Fetelor care luati si Fe si Ca cum le impacati pe amandoua ? Cum le luati ? Merge unul dimineata ( Ca) ca mananc si cereale cu lapte, iar seara cu o jum de ora inainte de masa Fe.?

Elena, 30+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
AMR 10 saptamani

Elena nu ma obosesc caci fac totul cu grija,ma misc mai greu dar nu vreau sa il obosesc pe junior.Fe stiu ca se ia cu Ca,la interval de 30 min.

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Calciu nu se administreaza in acelasi timp cu fierul nici macar la interval de 30 min-stiu de la vlad este contraindicat-dupa ce termini cu fierul iei calciu sau invers!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eladeea, ref ca n-au rromii bani de spital privat, iti spun din experenta mea in ale FIV-ului, proceduri costisitoare tratament si laborator , ca la Giulesti erau f multi care faceau FIV si inseminari, inca unul comenta pe hol ca ce oameni dom'le in spital nu mai au sperma de romi la donatori! Ca da si 200 euro pe o punguta numa sa fie de la un tigan oaches sa aibe nepot frumos ! (ideea era ca fii-sa de 15 ani era maritata cu un rrom batran de 60 ani impotent si betiv, dar super bogat, si-i trebuia copil ca sa mosteneasca averea mosului, da mosu canci , si atunci a venit fetiscana cu ta-su sa faca inseminare cu donator pe sestache, mi-a povestit o asistenta toata tarasenia, si nu vroia orice samanta, venise cu poza unui mos naspa numa palarie si mustata de ea, cica donatorul sa semene cu jupanu ca altfel iese taraboi mare , ca bulibasa e batran dar nu si prost! L-a trimis asistenta in curte unde asteptau cateva duzini de concetateni sa-si aleaga exemplarul mult visat!
Si daca au bani sa nu credeti ca aveau mai putine fuste colorate sau miroseau a dus proaspat si deodorant.
Inca un rrom cu mustata pe oala stufoasa, palaria cat sombrero barem a venit cu trei neveste dupa el, le facea la toate FIV odata, una era romanca de-a noastra, mandra nevoie mare! El a venit la un moment dat cu un scaun, eram pe hol numai femei abia ne tineam pe piciare steptam de cate o ora doua, nu stiu de unde-l ciordise ca noua nu ne0ar fi dat un scaun nici pe bani, s-a asezat pe el si-si privea consoartele plin de el. Si sa vedeti bolboroseala d-aia de-a lor si printre cuvinte tiganesti rastite si tipate se auzea "injectii", "menogon", "punctie" te durea capu .

Dragaica
Puficioasa puficiosilor

Canada
Montreal
2492 Mesaje
5 Prieten(i)

Trimis la: - 29/04/2010 : 16:21:57

Citat:
citat din mesajul lui enik83

dragaica... tu trebuie sa te masori cu mamicile cu gemeni..nu cu noi..
deci... asteptam pozici..

24+ cu o minune de
poze

Pai cu ele ma compar, ma uita acum la burta lui Shery......ce ai am impresia ca a mea e dubla.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Pai tu ai si o puta inauntru d-aia o ai mai mare (nr. burta!)

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Bianca da asa putina mancare trebuie samanaci des de acum incolo sa ai vitamine, dar sunt si avantaje cand e putin se digera repede!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

asta asa este,mi se pare ciudat sa mananc de atatea ori pe zichiar daca mananc mai putin,si ca mereu am tendinta de a manca cate ceva eram obisnuita sa mananc odata sa ma satur si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

La mine e invers, cand nu mananc nu pot spune ca-s data pe spate de senzatia de foame, dar cand incep a manca, parca nu ma mai satur. Am incercat sa rontai toata ziua, nu tine, mananc si mai mult, imi trebuie o constiinta de fier ca sa nu mananc prea mult aiurea

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput