Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
sugubina spune:
Gabriela--asa e nu rezis la foraj fara anestezie daia locala..Ultima data ii ziceam la dr mereu sa ma intepe ca eu mor daca ma foreaza fara...Si mereu imi facea
sugubina +8
allexxia_m spune:
Apropo de cari si probl dentare, voua vi se intampla sa va miroasa gura?
Eu am o problema cu asta decand cu sarcina si ma spal pe dinti cateodata si de 3 ori pe zi. Nu mai imi spal si limba ca nu mai pot caci imi vine sa de la gustul de pasta de dinti.
13+
ana_o spune:
buna dimi, dragi burtici!
m-am trezit si eu, dar trebuie sa-mi sortez din haine si sa ma grabesc, la 1.30 trebuie sa fiu in aeroport. mama, cat scrieti!!!
ieri am stat ceva pana sa termin si sa asimilez tot ce-ati "bagat" in cateva ore in care am lipsit.
deci... mergem la maaaaaaare! iuhuuuuuu!
sper sa fie cald, sa ne dezbracam putin, eu chiar sunt super alba, inainte mai mergeam i data la 6 luni pe la solar si mi se pastra "coloarea", dar acum.... alba!
ce mancam? eu acum m-am trezit, deci mi-e foamea la intrare
deja mi-e dor de voi...
13
mirunam spune:
Sugubina si cu dentistul parerile sunt impartite. Unii spun ca este voie din luna a 3-a altii ca anestezia este locala. Medicul meu mi-a zis sa merg fara probleme ca nu ajunge anestezia la bebe si il cred.
Daca totusi iti este frica exista variante de curatare fara durere si plombare provizorie. Problema este ca fiind inchisa caria, fara sa fie curatat poti sa ai noroc sa nu te doara sau poate sa te doara mai rau. Daca nu ai noroc se scoate plomba provizorie (fara pic de durere), si mai incearca o curatare in limita decentei . La mine a mers din prima si am un crater
In niciun caz sa nu stai pana nasti pentru ca asta este doar inceputul. Situatia dintilor se poate agrava rau pe durata sarcinii.
Ma duc sa va pun poze cu bebe
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+
ral_eli spune:
aseara ori nu a mers serverul la dc ori am avut eu probleme cu netul
vroiam sa va anunt ca mi-am pus si eu poze cu balenutza de mine
9+
ral_eli spune:
am citit ca mai sunt mamici care se duc la doctori de la cf2
si eu sunt sub supravegherea dnei Margaritescu, de la cf2 dar pana acum m-am dus doar la clinica privata unde profeseaza
sa vedem ce o mai fi peste cateva luni , dar tot ma bate gandul sa nasc cu ea la o clinica privata
9+
ral_eli spune:
eu nu am avut interdectie la , doar ca mi-am pus singura centura de castitate, nu am chef deloc de prostioare. sotul inca rezista , nu a protestat f tare, inca mai ma intelege
9+
allexxia_m spune:
ana_o dar de unde esti tu?
Ca am vazut ca ai scris de "dragavei" si ceva de gorj.
Eu sunt din Craiova, asa ca se pare ca esti olteana de'a mea
Distractie placuta la mare
13+
gabriella1 spune:
cred ca fac fata .toata lumea imi aduce flori si asta noapte am visat o perdea cu flori!
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ral_eli eu nu am avut interdectie la , doar ca mi-am pus singura centura de castitate, nu am chef deloc de prostioare. sotul inca rezista , nu a protestat f tare, inca mai ma intelege 9+ |
nici eu nu am avut chef deloc, dar acum se pare ca mi-a revenit pofta!
11+
mami de baiat