Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 17
allexxia_m spune:
trebuie sa pui gravi intre paranteze [ ] si dupa ce inchizi ] adaugi si nr de sptamani
13+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Fetele question: cum e cu mersul la dentist? Se poate? Avem voie anestezie locala? Sau putem face orce chestie da fara anestezie? Da radiografii la dinti? sugubina +8 |
si io am deja probleme, dr a zis ca ne vedem la anu'
Gabriela
8+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
Si la mine era asa de agitat, am pozele si filmuletele facute pe CD. Mereu ma uit la ele!Preferata mea este filmuletul in care da puternic din picioare!!!Nu-mi vine sa cred ca-s si eu mami!
11+
mami de baiat
allexxia_m spune:
sugubina merci
Drum bun pana la mare, distractie placuta si fara nici o problema!
Nu raspund la intrebarea ta caci nu am nici o idee, scuze.
13+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui allexxia_m 'Neata burtici! De vreo 2 ore citesc din urma, am lipsit o zi si deja au aparut 2 noi capitole asa ca am avut de recuperat M-am uitat si la pozele voastre de pe Picasa, toate sunteti niste frumoase! Cred ca nu are tot forumul asa viitoare mamici frumoase Se vorbeste pe aici de barbatii lor de peste 90 kg si ca sunt bune gospodine, eu ce sa zic ca al meu cred ca e cel mai slab, are decat 57 kg, si nu exagerez. Dar eu ii gatesc, sper bine, dar ce sa-i faci daca e genul care se consuma mult 13+ |
si al meu are 60 kg
Doamne ai grija si de noi 10+
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui sugubina gabriella1 deci nu avem voie? deloc? nici carii simple fara anestezie ? sugubina +8 |
rezisti fara anestezie?
Gabriela
8+
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
si io am deja probleme, dr a zis ca ne vedem la anu' Gabriela 8+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
eu n-am avut in viatza mea nicio carie, macar la capitolul acesta am stat f. bn, insa am avut probleme cu maselel de minte:gura mica, dintii mari, am scos 3 dintre ele. Acum de la un timp ma supara ceva la o masea, chiar ziceam, hai ca-s de groaza, n-am avut probleme o viatza si ma gasi acusica...insa am citit intr-o carte de gravidutze ca nu-i probleme sa ne facem chiar anestezie. Asa scria acolo
11+
mami de baiat
allexxia_m spune:
Da beatrice75 dar tu ai putut afla sexul, felicitari!
Si eu sunt la prima sarcina si nu stiu inca cum sa ma simt ca viitoare mamica...
Caci nici nu am avut greturi, varsaturi, deci nu prea am simtit pana acum ca sunt gravida, decat somnolenta la greu si ca obosesc mai repede, dar atat.
Eu abea astept sa miste copilul ca sa-l simt si eu si sa ma simt si eu graviduta
13+
gabriella1 spune:
si din cate mi-aduc aminte, se pune un tratament local pe locul unde se curata caria. eu una nu risc, si nici dr nu ma asteapta
io zic sa ne facem un plan de bataie:1 saptamana inconjuram blocul tau, urmatoarea nu mutam la blocul meu ...
Gabriela
8+