Prietene la bine si la greu - 7
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Acutzule, ce frumos povestesti tu de fetita mare a lu' mami
Nu ma supar ca-ti exprimi parerea. Si eu am o problema cu cea neagra... tocmai pt ca e neagra. Cealalta de matase e cam sensibila. Adica ma tem ca daca o calca pe poale careva raman fara... asa e de sensibila... Cred ca maine ma mai uit o tura la ele... si iau ceva... ca nu mai pot cu astea!!!!
Ce spui tu de piciorelele fetii? mei mami... coca e ok... lasa bazdacii!!!!!!!!!
na-bo, ce tare cu branzica!
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
pfiuuuu [emoticon care isi sterge sudoarea de pe frunte] v-am ajuns!!!!!!!!
Mami fericita de
![](copilas.gif)
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Andre uite-aici si uite-aici
sunt eu oare zuza sau fetele noastre chiar seamana?! mie asa mi se pare !
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Acutzule, ce frumos povestesti tu de fetita mare a lu' mami Nu ma supar ca-ti exprimi parerea. Si eu am o problema cu cea neagra... tocmai pt ca e neagra. Cealalta de matase e cam sensibila. Adica ma tem ca daca o calca pe poale careva raman fara ![]() Ce spui tu de piciorelele fetii? mei mami... coca e ok... lasa bazdacii!!!!!!!!! na-bo, ce tare cu branzica! ![]() Mami fericita de ![]() Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
sa'nteleg ca rochia e lunguta, am priceput de ce ti-e frica sa nu te calce careva si sa ramai fara ea ... dar nu cred sa se intample asta...faci un anunt oficial la microfon: "toata lumea sa fie atenta sa nu ma calce pe rochie...hai sa traiasca mirele si mireasa"
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
_
ANCA mamica fericita de
![](copilas.gif)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](images/user_woman.png)
coquelicot spune:
Licuriciule cand o vad pe Amalia imi vine in minte imaginea omuletului de la www.theautochannel.com/news/2010/01/12/461527.1-lg.jpg" target="_blank">Michelin ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Licurici
![](pupic.gif)
mami de
![](punk.gif)
![](punk.gif)
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro sa'nteleg ca rochia e lunguta, am priceput de ce ti-e frica sa nu te calce careva si sa ramai fara ea ... dar nu cred sa se intample asta...faci un anunt oficial la microfon: "toata lumea sa fie atenta sa nu ma calce pe rochie...hai sa traiasca mirele si mireasa" ![]() ![]() _ ANCA mamica fericita de ![]() Fulgusorul meu iubit The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!! |
Ambele amandoua sunt lungi. Adica... fiind de pe la case de moda sunt facute pentru manechine... nu pt oameni mici( acum... eu am 1.67 si port tocuri de 10 relaxat.... daaaar tot e lungi bre... luuuungi)
Cred ca faza cu microfonul trebuie luata in seama.... hm... notez
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de
![](copilas.gif)
aniversarea nuntii
POZE
Lidia74 spune:
KRELIA, LAURAIRINA, ANCUTZA felicitari pt statul un funduletz chiar si daca numai pt cateva secunde....
citat din mesajul lui dianar , pur si simplu asa se spune ca doctoritele au parte de nasteri grele si complicate. Asa ca un fel de paradox... |
DIANAR poate ca doctoritzele cunosc multe in domeniul medical si stiu si riscurile care pot sa apara la nastere si atunci poate ca asta le blocheaza putin...Zic si io...
![](bibe.gif)
citat din mesajul lui monis5 - te bagi la o troncaneala cu picioarele pe sus? ![]() |
MONIS da ce inseamna asta?... macar sa stiu la ce ma bag
![](radtare.gif)
IONELA deci macar ai doua variante de unde sa alegi.Rochitele nu se pot scurta?
ANCUTZA si mie mi-ar placea sa-l vad live pe Flatley. Detine recordul mondial si la numarul de pasi batuti pe minut (35). Despre mine nu prea am multe noutati decat ca am gasit o tipa medic super,m-am dat pe plante si a inceput un pic sa ma lase gatul
![](punk.gif)
![](majoreta.gif)
Andrecluj spune:
Ancuztica Fetele noastre chiar seamana si mi se pare ca le sta bine cu aceleasi culori. Apropos de ce spuneai de clima, sa stii ca am aceeasi banuiala, dar gandul urmator e ca dau vina pe clima ca sa scap de autoinvinovatire. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Dozz spune:
Dragi mamici de fulgusori, sunt convinsa ca ma veti primi si pe mine in echipa voastra!
Mi-am facut curaj cu greu, dar bine ca mi-am facut pana la urma! Am tras o spaima cand v-ati mutat... si acum, daca am vazut ca ati primit-o frumos pe mami.ilinca, am zis ca de-acum gata cu cititul in umbra, hop si eu!
miany75 spune:
Monis,Ancutza,Ionelamaria
Ancutza felicitari pt.realizarea SABINUTZEI!!!!
Ionelamaria succes in alegerea unei rochite!!
ANDRE ai fost tare cu pozele!!! Am ras cu lacrimi!!