Prietene la bine si la greu - 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Miany o lingurita rasa are 5 grame. Eu asa cantaream la Danut cand ii dadeam pasta de carne.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

hai sa va spun si despre noi cate ceva...Sabina nu a mai plans noaptea trecuta, poate si pt ca am uitat sa o pun in patut la ea si a dormit cu noi (de fapt nu am uitat, am adormit )

o pun pe burtica si se lungeste catre orice jucarie, obiect pe care il are in raza vizuala...sta cateva secunde singurica in fundulet apoi cade cu fata in jos si ramane acolo fara sa scoata un sunet...mor de ras cand o vad

daca o pun pe burtica si o sprijin de picioruse inainteaza ca la armata pe coate

cand o tin de manute sa se ridice vrea direct in picioare nicidecum in fundulet...aaaaaa si a descoperit ca poate sa deschida usa de la dulap, cand e in brate la mine se intinde cu mainile la maner, apuca zdravan si eu o trag usor inapoi ca sa se deschida usa...bucurie ce e pe ea n-ai mai vazut ...ii place enorm la tati in carca,il prinde de par si rade in hohote

kk tot nu face cum trebuie...adica o ajut eu, ii tin piciorusele sus si o apas pe burtica ...iese greu si tare ...Lass baby nu am gasit in farmaciile de la noi...cica e produs nou si nu au auzit de asa ceva

acum umplutura placintei

Licuriciule cand o vad pe Amalia imi vine in minte imaginea omuletului de la www.theautochannel.com/news/2010/01/12/461527.1-lg.jpg" target="_blank">Michelin ...pupam grasunica

Ruxi, Ralu, Dragos si Eva

La multi ani si pt Flavours, sa fii fericita, iubita, sanatoasa si puternica

Miany din ce am inteles eu, David face podul (parca asa se spunea la ora de sport, nu?)...exact asa face si maimutica mea...nu cred ca e motiv de ingrijorare...e baiat mare de-acum

ionela first: si eu urasc uscatorul de par, imi face capul ca o maciuca ...second: e doar parerea mea dar eu as alege rochia rosu-caramiziu...ca nasa eu nu m-as duce la nunta in rochita neagra...sper sa nu te supar ca imi spun parerea tu faci cum crezi tu ca e mai bine

Andre dupa 4 ore de asteptat uite-asa i-as face la sofer
pup sa treaca supararea sanatate multa Chiarei...ma intreb si eu de ce raceste la 37 de grade si de ce alti copii sunt asa de bine imbracati la aceeasi temperatura ... o fi clima de vina....chiar daca e foarte cald nu se compara clima uscata de la noi cu aia umeda de la malul marii...zic si eu sa nu tac sper sa nu te superi

Krelia felicitari pt Albastrel ...vai ce n'as da sa te vad cu ciubucu'n gura

Diana si eu care credeam ca am avut travaliu lung si nastere grea ... mi-am schimbat parerea dupa ce am citit nasterea lui Vladut ... mai las-o pe Nicoleta sa se odihneasca si hai pe forum

Lyly pupam Alexutul care a fost de gashca si i-a lasat pe mami si tati sa pape o pizza in liniste

Many felicitari! ce lungut e Vladut (a'propos pt ieri, cu scuzele de rigoare ) ... Sabina are abia 65 cm si mi se pare ca are picioarele scurte...stiu ca se dezvolta treptat dar parca nu mai cresc odata si picioarele, na ca ma apuca si pe mine paranoia

Lauradi vazut Ducu frumos si Ralu gingasa...ce perisor lung are Ralu

Lidiutza tu raspunzi asa frumos la fiecare si ne sustii pe toate...de tine nu ne zici chiar nimic? ... vaaaaiii ce-mi place trupa lui Michael Flatley ... cand eram mica imi punea taica-miu la video spectacolele lui si eram fascinata...cica detine recordul la cele mai lungi aplauze ...mi-ar placea enorm de mult sa-i vad un spectacol live, dar din pacate nu cred ca se poate

Lili pupam Mariuca papacioasa de legume ...la noi o zi ii plac si le mananca o zi sunt cah...nu mai inteleg ca doar le fac la fel

Monis gata cu singuratatea? a venit tati? cum ati dormit ?
si inca ceva: da' ce-au bre stelutele alea? ca eu le astept sa devin amiral

Tina astept pozici cu noua freza

Dymo cum e Danut? i-a scazut febra?

Raluci vazui un Bubu mancacios

Alexa creste samburelul, creste

Ramonika asa deci, Ruxi e mufata non-stop la tzitzi ... de adormit cupilul e asea: ziua pun o pilota subtire in scoica si o pun acolo, o balangan de doua ori si adoarme...iar seara...ii dau lapticul si o pun intre noi...tati o tine de manuta si mami ii vorbeste in soapta la ureche si o mangaie pe capusor si adoarme fetita ... apoi o transfer la ea in patut

Lavi poate incepe si Rares sa isi faca un program de somnic si te lasa si pe tine sa te odihnesti...cred ca ti-au ajuns atatea nopti nedormite...uite hai Rares!
hai sa-ti zic o faza care mi s-a intamplat mie inainte de a fi graviduta...am mers la niste prieteni care aveau fetita de 3 luni si ma intreaba la un moment dat cum dorm eu? si eu zic muuult si bine...si imi ia o scama de pe bluza/pulover ce purtam eu atunci si o pune pe fetita, cica sa-i dau somn ... apoi am mai intalnit tehnica asta babeasca undeva...vezi si tu...cum vine careva in vizita hop descamosarea ... mai stii cum functioneaza, asta ca sa nu zici ca nu ai incercat de toate

gata placintoiul ca s-a trezit iedutul meu (ma cotonogeste non-stop si da din picioare parca are duracell bagate'n fund )

pup toate fetele si sper ca nu am omis pe nimeni...cele nenominalizate sunt oricum in gandul meu

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre spor la diversificat!!;mama,ce de musafiri ai tu pe acolo!! take it easy...stii tu la ce ma refer...

Licurici si eu folosesc canuta aia la masurat apa de fiert..

mai,mai am o problema...puiul meu,la inceputul mesei (la primii 50 ml) se agita ca un pepsi,se arcuieste,mai lanseaza niste parturi si apoi incepe sa pape ca tot omu'..de fapt,nu chiar...ca papa in vreo 2-3 reprize..trage putin,iar se maraie,arunca biberonul,iar papa si tot asa vreo o ora...ce sa insemne asta? e posibil sa fie colici? sau crampe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani pentru
Ruxandra de mami Ramonika
Raluca Magdalena de mami Lauradi
Dragos Andrei si Eva Maria de mami Gabitza

dar si mami Flavours ,
Sa fiti sanatosi cu totii si fericiti
Laurairina la cat te-ai trezit sa dospesti o asa placinta, pupici rechinasei tastatoare
Monis, asa cum am zis sunt foarte multumita de evolutia piscotului meu, cat despre alaptat tot inainte cat o vrea Domnul.
Coquelicot folosesc bioderma ptr. mine si stiu sigur ca au cu factor de protetie mare ptr. adulti, insa nu stiu daca au si ptr. copii, dar azi chiar o sa intru sa intreb. Mateiutzu bronzat.
Eu am expediat baietii afara la plimbare, ca sa-mi aranjez casa asa mai cu simt de raspundere ca pana acum am facut mai de suprafata.
Sper sa nu primesc tel. sa ma duc dupa ei, este ptr. prima data cand Vlad iese fara mine.
Ma apuc de treaba, nu inainte de a va ura w-e placut
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Minte trezita la 5.30 mi-am comentat singura pozele. Am vrut sa scriu istoria lor si am pus comment-uri. Maine la 5.30 probabil ca le sterg.

Licurici E super rechinasa, sa-ti traiasca in sanatate!

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Ancutza nu e nici o farmacie HelpNet in piatra neamt??Acolo gasesti sigur pt ca e produs al unei firme colaboratoare cu HelpNet.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

neata!

Nu am citit din urma , dar am intrat sa va salut si sa va spun ca incurajarile voastre au dat roade...adica, a papat Amalia vreo 8 lingurite de mar si para razuite+ o lingurita branza de vaci. Iupiiiii...

si acum sa va pove cum am facut 1 lingurita de branzica.Am cumparat lapte de casa de la o cunostinta ce sta aproape de oras si ce zic eu, imi iese prea multa branza din 2 l. asa ca pun numa 1/2 lapte sa fiarba , il las apoi sa se raceasca si pun 4 pastile de calciu lactic. si bat cu telu si bat, nu observ nimic, iau mixerul si invart la laptele ala si tot nu observ nimic.hai sa strecur totusi prin tifon...si.. imi ramane 1 lingurita de branzica.
Pupici si incerc sa recuperez

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

Ancutza nu e nici o farmacie HelpNet in piatra neamt??Acolo gasesti sigur pt ca e produs al unei firme colaboratoare cu HelpNet.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

nu e

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneatsa

noi suntem bine. Mihnea meu a devenit un rasfatat . acum scriu cu el in brate... nu mai sta singur.... dar cine e iubirea mare a lui mami???

Miany eu as spune ca bebe tau are o singura "problema": creste

shtephy, nu e usor cu bebe moftoros... dar nu ma plang... e acceptabil.ma mai ajunge oboseala... dar trece( probabil niciodata... mereu vom fi cu grija pt ei)
Cat despre rochie... ma tenteaza cea unicat , dar parca e mai zuzu cealalta ( daca era si colorata era buna de capra de anul nou cea neagra)

Flavours, distractie placuta!!!

Lumi, vezi daca dormi singura si nu are cine te inveli???? d'asta ai racit! Pup sa treaca repede. Sper sa fac o alegere bunicica

andre, eu a merge pe "maternitate" in cazul tau... nu pe "b"
ai elucidat problema cu transportul???

Cory, bravo pt bebe dormicios si felicitari pentru iesirile in 3

coque, eu am luat pt bebe crema spf 50 spray de la "la roche-posay" adica www.beautyneeds.com/beauty/410789.html" target="_blank">asta. Nu are parabeni... si mie imi place. E cam 70 lei In farmacie dona l-am gasit

Ancutza, pai sa stii ca nu se supara nimeni daca mai ratezi cate un igredient pt placinta. nu cred ca ar trebui sa fie un motiv de stres asta. Sper sa nu fie

Licurici, sa stii ca nu am probat decat 3 pt seara. Nu pun pe mine decat ce ma convinge la prima vedere. ma enerveaza imbracatul si dezbracatul in magazine. ( si nu numai) . Am mai probat 3 de zi.

beeei... da voi in ce ritm scrieti??? ca imediat ce spun si eu ca sunt pe ultima pagina... pac... mai apare una!!!

RamoC, nu baga si tu in seama colegele"binevoitoare" Acum... cu haine de schimb pt bebe inteleg. dar tu mami... unde te schimbi???

Dymo, suuuuper ca nu a mai facut febra... si pupam danutul cu o singura trezite. Daca l-ar tineeeeee

Andre, ai un offline pe mess de la mine. E legat de pachetul pe care nu l-ai primit( sau l-ai primit deja?)

trimit si mai scriu.... ca... in ritmul astaaaa

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

hai sa ma laud si eu nitel ...cra-cra

stau in fundulet

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput