Buna
noi avem un strumf de 1 an si 7 luni si am vrea sa-l inscriem la cresa CERCELUS. Este cineva care are copilul acolo si poate sa ne ajute sa ne inscriem?
Eu am fost acolo si am vb cu D-na Directoare Ene, dar mi-a spus ca inscrierile se fac prin Iulie.
O cunoaste cineva si poate sa-mi faca legatura? sunt putin disperata ca nu stiu ce sa fac cu prichindel.... El e un copil cuminte (e primul lucru care il observa oricine la el) si nu creaza probleme.
Ce ar trebui sa contina dosarul pentru a-l putea inscrie acolo?
multumesc mult si astept ajutorul vostru.
Mamicile de copii la Cercelus nu sunt pe acest site?
Poate imi poate raspunde totusi cineva.....
cum ar trebui sa abordez problema...nu prea am dat "atentii" si sincer nu stiu cum sa fac sa nu jicnesc pe nimeni.
Va rog, un sfat....
Buna Ranena,
Eu mi-am inscris fetita la cresa Cercelus acum o luna. Trebuia sa mearga la cresa din septembrie dar la noi au intervenit niste schimbari si nu o voi mai duce pe micuta la cresa.
Daca vrei sa-l inscri pe baietelul tau la cresa, as putea sa-ti cedez locul. Nu-ti ascund faptul ca am platit o anumita suma de bani ca s-o inscriu pe fetita, suma pe care as vrea s-o recuperez.
Daca te intereseaza, scrie-mi.
Numai bine!
Buna Nicosiana
Daca mai intri pe forum as vrea sa te intreb ceva pe privat sau mess despre cresa cercelus!scuza mi te rog deranjul daca se poate sa mi raspunzi ,eu o sa ti las si adresa de mess(valienache26@yahoo.com)multumesc mult stiu ca a trecut cam mult de la postarea subiectului ,dar poate am noroc