Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 36
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AnnaBaby
S-a facut o greseala in albumul cu licitatii, nu am licitat L 79 cum apare acolo, ci L63. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii lupta cu kg |
am corectat
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
vreau sa scot din bazar de la j21 pana la j28 adik toate plusurile alea,au ajuns deja la biserica si d e acolo banuiesc ca la niste copilasi,multumesc
de David si 17+
alinamoro spune:
Am primit azi coletele de la Alex_andra si Selene. Multumesc, foarte frumoase hainutele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alina_5 spune:
Am depus si eu banutii ptr licitatie in contul deschis ptr David,am trimis confirmarea pe mail.
Multa sanatate tuturor piticilor!
Leditia spune:
Supralicitez K106-10ron.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
ada_coman spune:
Actualizat
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
diana2242 spune:
Am primit coletele de la Valenita multumim mult este o usurare pt noi cu hamul pt ca Rares merge singur dar mie imi e frica sa il las sa nu cada si asa suntem ambii multumiti,multumim si voua Selenne am primit coletelul,multumim mult si pt cadouri.Plata pt celelalte produse castigate o sa o fac maine cred.
Selene_Bunny spune:
alina, diana, bine ca au ajuns, sa va fie de folos!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
valentina_22 spune:
Sa inteleg ca o rochita ramane la pretul de deschidere de 10 lei , iar cealalata este licitata de Mercedes la pretul de 11 ron? Sau cum?
Sa stiu cum licitez mai departe.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC