Bazar (12)
Raspunsuri - Pagina 35
ancadragoman spune:
ellinia sa imi dai adresa sa trimit portofelul
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_5 Laura nu stiu ce se intampla cu Pm ,ti-am trimis un mail. Multumesc |
Trebuie sa iti activezi optiunea de mesagerie privata si sa treci de moderare (sa ai peste 15 mesaje scrise) pt a putea trimite PM-uri.
Pentru a activa optiunea de mesagereie privata, intri in stanga, la 'Mesaje private' ->Options si la prima optiune bifezi ' Activeaza mesajele private'. Salvezi si gata. Dar in continuare trebuie sa mai scrii cateav mesaje pe forum pt a putea trimite PM-uri.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
pisellino spune:
Robi e tot mai rau, crize peste crize, am sunat-o si pe doctorita lui si e posibil sa incercam un alt medicament, dintoina, cel mai vechi antiepileptic. sper sa il gasesc in romania. de saptamana viitoare mergem la o manastire, Frasinei parca, am uitat cum se cheama, stie sotul mai bine, acolo nu pot intra femei dar merge sotul cu robi la slujbe. vrem sa stam o saptamana, sa mearga la mai multe slujbe, si-a luat liber sotul meu si mergem.incercam si asta ca nu mai stim ce sa facem. a mai mers cineva la manastirea asta? nu stiu daca se cheama asa, dar e pe langa ramnicu valcea. cu cazarea cum e? se sta acolo?
piridoxal nu se stie daca functioneaza sau nu, mie mi se pare ca da dar nu stiu sigur, crizele astea le-a facut cu febra mare asa ca nu-mi pot da seama daca are efect sau nu.
scuze ca am scris si aici dar poate intra cineva din ramnicu valcea si ma lamureste si pe mine.
va pup
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Laura25 spune:
Am avut un schimb de PM cu sdcristian, legat de cartile care sunt la finalizate de mai bine de o luna. A zis ca uitase de ele, le-a platit azi online. Deci Dodopui si mari_paun daca aveti cum sa faceti voi confirmarea banilor , e vorba de 10 lei la Bogdan si 20 la Ema, initialele depunatorului fiind S.M.
Bazar umanitar DC
carminabulina spune:
Buna!
Am vorbit acum cu Mikaeela, mama Ionelei.
Ionela a iesit din operatie, se simte bine, inca e putin ametita din cauza anesteziei, dormea, dar e bine.
Laura25 spune:
Multumim pt vesti, Carmina. Ne bucuram ca Ionela e bine, ii tinem pumnii sa treaca cu bine si peste asta.
Bazar umanitar DC
Eseea spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Vin si eu cu un anunt: abia azi pleaca de la mine coletele pt Flovers, Valenita si Alexandrina. Pana pe 12.05. nu voi putea expedia niciun colet - dar astept pe PM adrsele si linkurile sa le pot pregati - pt ca am toata saptamana sef pe cap si abia atunci voi avea si buget. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Daria, pt mine ai trimis?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
szivarvany spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eseea
Daria, pt mine ai trimis? Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Eseea spune:
ok, atunci tb sa vina saptamana asta.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
AnnaBaby spune:
citat din mesajul lui AnnaBaby Licitez L276 3 lei, L346 5 lei si L63 10 lei. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii lupta cu kg |
S-a facut o greseala in albumul cu licitatii, nu am licitat L 79 cum apare acolo, ci L63.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
lupta cu kg