Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Gabitza, mai adaugi tu 2 sapt, am uitat sa zic
, ei iau sarcina strict de la ovulatie, deci, nici mai devreme nu aveam dreptate complet, asa ca
. UM cu nr de zile de menstre, astea se calculeaza, dar oricum ecografic totusi zic ca nu poti pune f multa baza, ca oricum bbii au ritm diferit de crestere, pusee de crestere, plus ca si masuratoarea aia nu e f precisa. Deci, am reusit sa ma induc si pe mine in eroare
.
Alina
26+ cu 
gargarita
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya burtici ati auzit acu da la stiri pe pro tv....ca doctorii au folosit aceleasi ustensile de unica folosintza la 2 paciente,care erau infectate.fereasca Dumnezeu,daca nici doctorii nu stiu ca alea is de unica folosintza atunci ce sa te astepti la niste asistente ![]() Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
Eu nu stiu ce sa mai cred, ori sunt nesimtit/indolenti ori sunt prosti facuti gramada si ne meritam numele de "tara din lumea a3a".

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
23+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
btz_ovi spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Gabitza, mai adaugi tu 2 sapt, am uitat sa zic . UM cu nr de zile de menstre, astea se calculeaza, dar oricum ecografic totusi zic ca nu poti pune f multa baza, ca oricum bbii au ritm diferit de crestere, pusee de crestere, plus ca si masuratoarea aia nu e f precisa. Deci, am reusit sa ma induc si pe mine in eroareAlina 26+ cu ![]() gargarita |
Alinutza Bulinutza sa stii ca asa cu 2 sapt in plus da. E bun.MI se parea mie ciudat deoarece 12 sapt aveam pe 6 ian exact cum a zis,27 la fel..iar daca e sa le pun pe alea 2 ies 28 sapt si o zi.COrect,caci eu desi am 29 de saptamani si o zi practic nu am trecut prin sapt 27.De ce?Cand m-am dus la echo mi-a spus ca am o sapt in plus si asta datorita masuratorilor.Sarumana de site,intr-adevar e bun si mi-a calculat ok.
Iar DPN aici e 14 iulie.
29+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
crispro spune:
BUMBLEBEE, merci de raspuns. Incerc cu no-spa, iar saptamana viitoare merg la gine, sa vedem... Nu e insuportabila durerea, nu e foarte frecventa, dar e ingrijoratoare... Mercic, esti o scumpa! 
Cristina
29+ cu 
CarmenAlbu spune:
Dragaica tu esti tragi-comica!!! Am ras cu imaginea cu sangele in gura, si mie mi se intampla, eu iau din USA sensodine cu fluor ca acolo pun mai mult in compozitie, m-a invatat dentistul si se mai amelioreaza , cred ca acolo au alte reglementari, ca am luat si de aici aceeasi pasta si nici un efect, mai ales daca ai gingii sensibile!
La oase si durere cum tu ai 2 nu stiu ce sa te sfatuiesc!
Bumblebee asa imi spun aici de nospa, de fapt toti medicii, deaia nu il recomanda in monitorizarea eventualelor contractii decat daca esti sub supraveghiere directa ca altfel nu le mai poti spune, acum nu stiu cat e de adevarat, aseara i-am trimis un mms medicului cu compozitia chimica a unor supozitoare si m-a sunat inapoi sa mananc kiwi, chiar daca sunt permise in sarcina el nu e de acord, nici cu duphalac decat in situatii critice, deci poate el e putin exagerat! Dar pentru contractii toti medicii striga pro magnerot, cica le opresc cu adevarat pentru ca relaxeaza muschiul!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu 
crispro spune:
BUMBLEBEE, merci de raspuns. Incerc cu no-spa, iar saptamana viitoare merg la gine, sa vedem... Nu e insuportabila durerea, nu e foarte frecventa, dar e ingrijoratoare... Mercic, esti o scumpa! 
Cristina
29+ cu 
crispro spune:
Fetele, imi face laptopul figuri - mi-a trimis de 2 ori un mesaj
Sorry...
Cristina
29+ cu 
lalala13 spune:
cu nospa si eu stiam ca nu e numai analgezic...si mai stiam o chestie..daca nu trece cu nospa atunci abia e naspa...
cat despre banii dati inainte, o prietena a patit-o si a venit a doua zi alt anestzist decat cel platitm, care nu fusese informat de ce vroia si alte chestii. e cu dublu tais.
----------------------------------------------
my somebody.... 
28+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
ooana spune:
| citat din mesajul lui bamboletta V-am pus poze cu carutul Bamboletta 22+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
frumos
...sper sa luam si noi caruciorul in curandcat a costat?
Oana
29+ Matei

Antonia-Gabriela(1 nov 2006)