Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

V-am pus poze cu carutul
Mycya-sa pui crema de protectie pe burtica..

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

super carutul,asa vreau sa iau si eu numai ca alta culoare,inca nu am fost in cautare in magazine cu doar pe site-uri ce am vazut.
am pus crema ca sa apar burticutza,nu am stat mult ca ardea cam tare soarele mai ales ca e langa un lac,ma mai duc si maine daca mai e la fel de frumos.pe spate chiar ma ustura putin

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Asta cu banii dupa, eu cred ca depinde si cu cine nasti, daca nasti cu medicul care ti-a supravegheat sarcina, sunt sigura ca nu-i bai daca dai dupa, daca e medicul de garda, eu nu stiu ce sa zic, am auzit tot felul de aberatii... unora daca le lasi impresia ca nu le dai te lasa sa te chinui ca un caine, am un exemplu care il cunosc personal: o femeie, f modesta, a ajuns sa nasca (nu stiu cine si cum i-a supravegheat sarcina sau unde) cu un nene doctor care era de garda, eiii, a lasat-o muuult si bine, evident copilul a intrat in suferinta fetala, stiti ce nota a primit? 0,5 DA Scor Apgar 0,5. Asistenta credea ca minunea mica e moarta si nici nu prea aveau chef sa-si bata capul, noroc ca o alta a incercat sa-i dea o sansa, neonatologul dup-aia si-a batut capul.
Alta faza misto, una isi intreaba medicul care i-a supravegheat sarcina cat sa cotizeze ca sa fie toata lumea multumita? Raspuns: 250 euro Dar ce, impinge aia? O taie pe ea? In Bacau, o prietena de-a mea a dat 500 lei la naturala anul trecut... Deci, nu-i bine sa intrebi cat, dai cat crezi de cuviinta si poti!

Gabitza, ce sa-ti spun, aia e o metoda de pe o carte scrisa in '84. Eu una mi-am calculat pe site-ul asta www.emedonline.ro/cuprins/calculator/index.php " target="_blank">http://www.emedonline.ro/cuprins/calculator/index.php care tine cont si de UM si de nr. de zile ale menstrei, cred ca si pe desprecopii este un calculator de genul asta

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crispro:
1, S-ar putea sa fie ligamentele, eu una nu patesc asa, dar am mai auzit fete plangandu-se.
2. Pe mine cam asa ma doare cand am contractii dureroase, ce-i drept, burtica mea nu e moale cand ma doare si nici pe bb nu-l simt. Daca n-as mai fi avut la alte sarcini, n-as fi bagat mana-n foc ca-s contractii, dar, experienta nedorita isi spune cuvantul.
In orice caz, poti lua 3 no-spa pe zi, ca deh, sunt dom' doctor de servici'

Carmen, eu totusi stiu ca no-spa-ul e anti-spastic, asa de gresit informata sa fiu? ca daca e numai cu efect analgezic, pe mine nu ma impresioneaza, ce-i drept nu-l iau simplu, ci cu uscosin, daca nu le fac injectabile pe amandoua.

Alina 26+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Asta cu banii dupa, eu cred ca depinde si cu cine nasti, daca nasti cu medicul care ti-a supravegheat sarcina, sunt sigura ca nu-i bai daca dai dupa, daca e medicul de garda, eu nu stiu ce sa zic, am auzit tot felul de aberatii... unora daca le lasi impresia ca nu le dai te lasa sa te chinui ca un caine, am un exemplu care il cunosc personal: o femeie, f modesta, a ajuns sa nasca (nu stiu cine si cum i-a supravegheat sarcina sau unde) cu un nene doctor care era de garda, eiii, a lasat-o muuult si bine, evident copilul a intrat in suferinta fetala, stiti ce nota a primit? 0,5 DA Scor Apgar 0,5. Asistenta credea ca minunea mica e moarta si nici nu prea aveau chef sa-si bata capul, noroc ca o alta a incercat sa-i dea o sansa, neonatologul dup-aia si-a batut capul.
Alta faza misto, una isi intreaba medicul care i-a supravegheat sarcina cat sa cotizeze ca sa fie toata lumea multumita? Raspuns: 250 euro Dar ce, impinge aia? O taie pe ea? In Bacau, o prietena de-a mea a dat 500 lei la naturala anul trecut... Deci, nu-i bine sa intrebi cat, dai cat crezi de cuviinta si poti!

Gabitza, ce sa-ti spun, aia e o metoda de pe o carte scrisa in '84. Eu una mi-am calculat pe site-ul asta www.emedonline.ro/cuprins/calculator/index.php " target="_blank">http://www.emedonline.ro/cuprins/calculator/index.php care tine cont si de UM si de nr. de zile ale menstrei, cred ca si pe desprecopii este un calculator de genul asta

Alina 26+ cu
gargarita

Vaii saraca femeie.Chiar ma ingrozeste gandul de a naste la un spital de stat tocmai din cauza asta,nu isi dau interesul deloc nici medicii,nici asistentele,nimeni.Toti vor numai bani si atat.Daca ar fi o clinica particulara in Iasi zau ca acolo m-as duce sa nasc.
Medicii care supravegheaza sarcinile de obicei refuza sa asiste la nastere,nu isi bat capul cine stie ce,nasti cu cine apuci,daca ai noroc sa dai peste el/ea in acea zi esti un caz fericit.Normal si firesc mi se pare ca medicul sa te asiste si la nastere,indiferent de tipul ei,dar din prea multa comoditate cei mai multi refuza motivand ca odata ce ai carnetul de gravida medicul care te va asista va sti exact ce probleme ai avut pe perioada sarcinii.INSA ceea ce scrie pe acel caiet sunt doar datele legate de masuratori (cel putin asa e la mine),medicul de garda nu are de unde sti atunci ce frici ai sau alte lucruri.
500 lei numai medicului?Eu m-am interesat cam ce "preturi" se practica la noi in Iasi si sincer mi se par ok:100 moasa,150 neonatolog,150-200 anestezist,iar la medic depinde.Si eu mai mult de 600 la naturala si 900 la cezariana nu voi da,si nu din cauza ca sunt zgarcita sau ca nu am,dar pur si simplu nu vreau sa dau mai mult,cum ai zis si tu:eu voi fi aia taiata,eu voi impinge,eu voi fi cusuta,eu voi suporta totul.Mie nu imi da nimeni bani pentru asta.Si sa fim sinceri:ce mare lucru face un medic la o nastere naturala?Marea majoritate lasa toata treaba pe seama moasei iar ei dupa ce stau cu mainile in san mai si fac pretentii "numai atati bani?"

29+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Si eu am primit aici langa pat, un platou cu kiwi taiat, mere, pepene, capsuni., vai ce rasfatata sunt!!!, nu am grisine insa asta este, cred ca am printr-un dulap niste cartofei din aia bio. sa vad cine imi aduce

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
26+ cu

mai sanatoase fructele,dar daca am citit de sticksuri,de covrigei nu am avut cum sa ma pun cu poftele,is mai presus de mine

Mergi la inceput

Alinutza am introdus datele si imi arata ca am 26 saptamani si o zi desi finalul trimestrului II (27 sapt) spune ca le am pe 21 aprilie.Sa inteleg oare ca ei calculeaza cu - 2 sapt?

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Dragaico si eu mananc proteine la greu, asa mi-a spus dr asa fac, omleta, oua prajite, carnati, pizza in casa, carnea din supa e toata a mea, nu indrazneste nimeni sa ia o bucatica!

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Pai si nu e normal, eu cand impart ceva impart la 4, 3 portii imi iau eu una dau barbatului
Nu ma opresc de la nimic, nu am tinut cont inainte nu am sa tin cont nici acum, mananc cat si ce-mi place.
Intrebare, tu simti fetele la fel in fiecare zi, eu de exemplu ieri am zis ca-i ies din burta , m-am speriat am zis ca poate se zbat apoi dintr-o data nimic, liniste, nu mai miscau.
Am luat repede aparatul si le-am cautat inima dupa ce le-am ascultat inima la amandoi m-am mai calmat putin, da uite ca azi sunt cuminti, acum ma intreb de ce sunt asa de cuminti
Plus cand dau din picioare uneori am o senzatie crunta sa fac pipi, ca si cum imi sar pe vezica, acu de exemplu cam de 2 zile ma doare jos, oasele de la pubis, simt o presiune, durerea o simt si pe lateral in partile de jos, ma intreb daca sunt ligamentele?????
Sangerarile gingiilor imi dau iarasi batai de cap , ieri am fost intr-i situatie penibila in care vorbeam cu cineva si nu intelegeam de ce se uita ciudat la mine, aveam gura plina de sange, eram ca intr-un film de groaza

Tot la capitolul vaicareala............NU MAI POT DE DURERI DE MAINI....ma trezesc dimineata abia imi pot inchide pumnul , ma dor articulatiile de mor.

Gata..... m-am racorit, am sa incerc sa fac niste poze cu burtoiul.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

burtici ati auzit acu da la stiri pe pro tv....ca doctorii au folosit aceleasi ustensile de unica folosintza la 2 paciente,care erau infectate.fereasca Dumnezeu,daca nici doctorii nu stiu ca alea is de unica folosintza atunci ce sa te astepti la niste asistente

Mergi la inceput

Citat:

Pai si nu e normal, eu cand impart ceva impart la 4, 3 portii imi iau eu una dau barbatului
Nu ma opresc de la nimic, nu am tinut cont inainte nu am sa tin cont nici acum, mananc cat si ce-mi place.
Intrebare, tu simti fetele la fel in fiecare zi, eu de exemplu ieri am zis ca-i ies din burta , m-am speriat am zis ca poate se zbat apoi dintr-o data nimic, liniste, nu mai miscau.
Am luat repede aparatul si le-am cautat inima dupa ce le-am ascultat inima la amandoi m-am mai calmat putin, da uite ca azi sunt cuminti, acum ma intreb de ce sunt asa de cuminti
Plus cand dau din picioare uneori am o senzatie crunta sa fac pipi, ca si cum imi sar pe vezica, acu de exemplu cam de 2 zile ma doare jos, oasele de la pubis, simt o presiune, durerea o simt si pe lateral in partile de jos, ma intreb daca sunt ligamentele?????
Sangerarile gingiilor imi dau iarasi batai de cap , ieri am fost intr-i situatie penibila in care vorbeam cu cineva si nu intelegeam de ce se uita ciudat la mine, aveam gura plina de sange, eram ca intr-un film de groaza

Tot la capitolul vaicareala............NU MAI POT DE DURERI DE MAINI....ma trezesc dimineata abia imi pot inchide pumnul , ma dor articulatiile de mor.

Gata..... m-am racorit, am sa incerc sa fac niste poze cu burtoiul.

Ce comica esti.
Da oasele dor de acuma,nu iti fa griji.
Vai cred ca e asa frumos sa ai 2 in burtica,eu ma intreb ce fac ei acolo,nu cred ca au timp de plictiseala,al meu se joaca singurel,mai trage de cordon,isi mai pune mana pe putzica,mai da cate una,dar in 2 e mai fain.Oare se bat?
Sangerari de gingii cica e normal sa avem...Insa ai fost tare cand ai zis ca erai dintr-un film de groaza,rad de una singura si mi te imaginez
Hai cu pozele!!!!!!!!

Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
ieri am fost intr-i situatie penibila in care vorbeam cu cineva si nu intelegeam de ce se uita ciudat la mine, aveam gura plina de sange, eram ca intr-un film de groaza

DRAGAICA, esti foarte tare!!!

Cristina 29+ cu

Mergi la inceput