Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 21
Mimihoo spune:
Sofia este mai bine. Ne-a sosit aparatul si isi face treaba, Sofia doarme linistita fara nas infundat. Zici ca intri in salina in camera in care dormim :)
Cu mancarea, tot nu reusesc sa-i dau ceva care-i place. Mai vedem ... dc nu mananca ii dau iar lapte
Doamne, Ada! Sper sa-si revina cat de repede cu toate! Cunosc pe cineva care face masaj la pici in zona Pta Muncii, dc vrei, zi-mi si-ti dau coordonatele. Ce-o fi cu alergia aia ...? In perioada asta este mult polen si ... praful care e de fapt mai tot timpul. Poate un alergolog ar sti mai bine
anamona, prin ce-ati trecut si voi! saracuta T! sper sa-i treca cicatricea repede, si poate crema cu Arnica isi face treaba.
Xor, imi pare rau! Multa putere si sanatate!
Lumi, babytza, pio 
Pio, noi cred ca pe 22 ajungem in Bucuresti, mai sunteti?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
piolica spune:
Mimihoo, da, plecam pe 30 mai
. Ma bucur ca Sofia e mai bine!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Mimihoo spune:
tzitziri, daca sunt norvegieni e de bine atunci!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
tzitziri spune:
Gata, ca dupa ce ca apar rar mai si 'monopolizez' discutia cu scaunul de masina...
Ma bag la capitol nou sa imi rascumpar greselile![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Intrebare care ma va ajuta sa iau o decizie (desi sunt lamurita in mare parte) asupra scaunului de masina: la drum lung (cateva ore, cu pauze evident) ce face un copil in scaunul de masina fara un adult in spate care sa ii tina companie, amuze, etc? Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso |
Se uita pe geam si iti arata tot ce poate vedea... camioane, macarale, tractoare, noi, bemveuri, geteiuri...
Eu nu stiu cum e cu dezvoltarea urechii interne la varsta lor, dar eu una nu pot merge cu spatele in masina, vomit in 3 minute. Ai mei deci se uita la greu pe geamuri. Participa la trafic... mai si dorm dar nu prea mult.
In plus se uita cum conduc.
In afara de asta, eu imi amintesc ca inebuneam de nervi cand mergeam singura cu bebelus in scoica, deci cu spatele, pentru ca nu ajungeam la el de la volan, nu puteam pune mana pe el, nu ma vedea, nu il puteam mangaia, deci daca urla era dezastru, trebuia sa trag pe dreapta. Acum cand urla radu trec o mana printre scaune si il mangai pe un picior si se calmeaza.
La noi doar eu conduc deci nu se pune problema sa fie cineva in spate, sunt doar ei singuri. Oricum n-ar incapea un adult intre scaunele lor.. poate doar o scoica de bebe sa mai incapa
nikolici spune:
anamona imi pare rau de ce aud, vindecare rapida.Din pacate unele accidente sunt inevitabile la picii astia mici si zburdalnici.
Karina in apx fiecare zi cade si isi face genunchii varza si totusi nu este impedicata.
tzitziri personal mi se pare o idee graoznica sa pui copilul cu fata invers la directia de mers.O data ce am vazut din poza respectiva de spatiu,( ma uit la K care se balangane in scaun, mai ridica un picior, are totusi spatiu) si doi faptul ca, copilul nu are contact vizual cu cei din masina poate influenta sederea lui in scaun si iarasi o spun personal as innebuni sa nu vad fata copilului, ma rog eu de obicei conduc dar cred ca destul de mult o privesc in retrovizoare dc e ok sau ma intorc cand pot, chiar ma gandesc sa achizitionez o oglinda suplimentara cum am vazut la prietenii mei in State, special indreptata catre copii pe parbriz ca sa le vada mereu fetele.
Ma gandesc ca nu iei scaunul sa-l pui in fata cum e in poza respectiva, apai ce vede copilul, tetiera de la luneta, personal nu mi se pare firesc un astfel de scaun chiar daca statisticile arata ca e mai safe decat cele in directia de mers.
Si daca este Doamne fereste vreun accident grav si cu sau fara fata la mers copilul poate suferi.Ideea importanta este sa se foloseasca un scaun de masina si coplul sa fie prins in centuri.Scuza-mi mesajul daca te deranjeaza opinia mea si sper ca orice decizie vei lua sa va avantajeze.
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)