Bobocei de sept-oct 2008 (281)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Pai vezi mai Rox, ce cuceritor ai tu acolo?..
Dulce si haios foc

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babymom, problemele de acum o saptamana s-au rezolvat, insa din seara asta au aparut altele....

T s-a lovit in frunte, a facut o mica rana de 5 mm ce a trebuit cusuta (doctorul a zis ca strip-ul se poate dezlipi), a fost oribil!

A trebuit sa mergem la spital de stat ca la privat nu aveau chirurgie la ora 7, am stat la cozi iar cand am intrat la doctor a fost foarte traumatizant.

imi e teama sa nu ramana cicatrice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona recuperare rapida si fara cicatrici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

pio eu ma bag la intalneala te astept cu drag

super! abia astept sa va vad!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mi-am amintit ce uitasem,

Abe la multi ani!!!!!!

Dya bafta cu serviciul,sa fie ok Andrei cat esti tu plecata!

Alexa ce a crescut roscovanul,cand l-am vazut eu in Herastrau era mai mititel,acum e baietoi in toata regula

anamona exista niste creme speciale pt cicatrici(in caz ca va ramane,sper ca nu)dar nu stiu cat de indicate sunt la copii dar sa speram ca nu e cazul.

pio ne-ai trecut si pe noi in agenda la intalnire da????

alina scuze ca nu am apucat sa vb atunci pe mess,sper ca nu te-ai suparat.

de Luca

Mergi la inceput

Miruna, sint interesante exercitiile.

Eu faceam niste exercitii pe o minge (gym ball), insa Elsa venea si ea pe minge, bineinteles. Cred ca o sa ma reapuc de exercitii, dar cind e ea la cresa. In genul asta sint http://www.youtube.com/watch?v=fCvrZpEiIik&feature=related (ginditi-va cit de motivata eram eu la Budapesta, ca le faceam in maghiara, avem un CD de la o colega, nu intelegeam mai nimic din ce zicea, dar le faceam dupa imagini.... iar acum, mi-a pierit orice motivatie si ma gindesc la diete, cu toate ca nici alea nu cred ca sint de mine, la cit de gurmanda sint)

anamona, refacere rapida Theiei. E nasoala rana?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

pio ne-ai trecut si pe noi in agenda la intalnire da????

auzi ce intrebare la ea! ramine cum am stabilit:) pupicei! ma bucur ca ai revenit pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

anamona imi pare rau de intamplare Sa scapati fara cicatrici ! apropo' de ce zice irina de creme pentru cicatrici, e una care merge si la copii ( sau cel putin asa spun ei, nu am citit prospectul) dermatix parca. Ma uit maine si iti spun exact denumirea.

Xor ma gandesc la voi

irina cand ai rezultatul al examen ?

Nerantula ce mai faci ?

Joooooooy mami, ai disparut ? Sunteti bine ? Mi-e dor de voi, nu ati mai venit prin parc ....

Miruna imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim si noi in parc... cu astia mici unul hais, unul cia ..... pup flacaii frumosi

Va las, ma duc la nani . O noapte linistita si fara treziri multe pup mamicile si boboceii

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

buna seara si de la noi....
Am intrat pe fuga, abia la ora asta tarzie am reusit....de citit....poate maine va fi o zi mai linistita....
Despre noi....am avut cel mai URAT 1 mai posibil....am fost la inmormantare...de fapt a trebuit sa ma ocup si de tot ce a tinut de inmormantare avand in vedere ca socrii mei sunt inca pierduti si in stare de soc....mi-a fost ff greu...nu fizic...ci sufleteste si psihic...
Azi am inceput serviciul....pana azi nu am mai lipsit niciodata de langa copilul meu 8 ore....si ca sa fie "bucuria" completa pe langa ca m-am perpelit de dor si griji, m-a sunat bona la 12 ca Mark are febra si tuseste...Cand am venit acasa am chemat dr. Ne-a dat antibiotic, pt a doua oara....intai am spus ca nu ii dau, il las sa vad cum evolueaza...dar apoi (mai exact la ora 23) cand am vazut ca nu poate adormi de tuse si cand m-am gandit ca eu maine nu voi fi toata ziua langa el sa il doftoricesc, am ales sa incep tratamentul
La serv a fost mare zapaceala azi, a fost o zi aglomerata...sper ca maine sa fie o zi obisnuita sa ma pot dezmetici si eu
fug si eu sa ma odihnesc putin...cine stie cat si cum va dormi mark...
va pup si sper sa revin maine cu mai mult timp de citit si scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

asa ca acu m-am adunat si eu pe acasa, am alergat azi de-am inebunit.

doctor, gradinita, spalat masina, programare roti, service ca trebuie sa las masina sa-mi faca o aripa, gradinita, montat roti, am trecut pe acasa 30min si iar am fugit la doctor cu Teo.

am cam intrat in fibrilatii cu el... in primul rand i-a aparut o eruptie pe corp (si pe fata si pe spate, gat, burta, inghinal, picioare, glezne, ca un dalmatian e). Tare suspecta eruptia, pentru ca arata ca niste zgarieturi de culoare pielii care devin flashy rau de tot cand plange, alearga, transpira, se enerveaza... n-am reusit sa le asociez cu nimic alimentar.
Pediatra a zis dermita alergica si ne-a bagat pe claritine, iar homeopata a zis sa nu-i dau absolut nimic pana lunea viitoare, vrea sa fie sigura ca nu e de la unul din remedii. Asta cu conditia sa nu se scarpine, daca il mananca trebuie sa ia ceva.

Apoi, alta distractie. Sambatata dupa ce ne-am plimbat toti patru pana la Sun Plazza sa schimbam pantofii cei noi ai lui Radu cu unii mai lati ne-am intors si am lasat copiii cu bunicul, ca sa mergem noi doi sa rezolvam cu canapeaua. Radu dormea, si a dormit pana dupa ce am venit cu mobila... deci bunicul singur cu Dorel.
Cand am venit, Dorel plans tot ca-l doare laba piciorului, fara alte detalii, doar o urma rosiatica si niste dureri de schiopata, plangea tot timpul si nu ne lasa sa punem mana pe el. Nici nu s-a jucat, statea doar in pat. A adormit plangand.
N-am reusit sa scoatem de la el nimic, i-a cazut ceva pe picior, a calcat stramb, a bagat piciorul undeva,... bunicul nu stia nimic, desi statuse cu el non-stop.
In fine. Duminica dimineata s-a trezit perfect normal, ca si cum cu o zi inainte nu se intamplase absolut nimic.
S-a dus cu ta-su la plimbare, i-a cumparat un skateboard de la imaginarium, mititel pentru copii, super haios, a venit pe el pana acasa.... deci totul in regula, mai putin petele flashy de zici ca s-a tavalit prin urzici cu avant.
Pe la 5 incepe sa urle. Ce-ai frate!!! Genunchiul, ma doare genunchiul, fix aceeasi figura ca seara precedenta, acelasi picior, dreptul... plansete, urlete, drama queen, lacrimi peste tot, nemiscat in pat, schioapata, du-ma inbrate, tot tacamul.

Azi dimineata perfect normal, nu ma doare nimic... mergem la gradi? DAAAA....
am fost cu el la pediatra, ce v-am zis deja cu claritine-ul... apoi l-am lasat la gradinita, ramanand sa mergem la dr. Andrei pentru chestia cu durerile.
Si am fost sila dr. Andrei... ca sa aflam asa:
1) are talus valgus, intr-o stare destul de avansata, ne-a zis ca trebuie sa faca gimnastica si sa poarte ghete ortopedice. Sunt cam plina de nervi la faza asta, ca n-ar fi primul doctor din viata lui care sa-l vada... nu mai zic ca l-a vazut tot el la 1,5ani si nu ne-a zis nimic. Pediatra lui n-a zis nimic... nu m-am uitat inca dupa ghetele si talonetele speciale... banuiesc ca o sa fie o chinuiala dureroasa sa le poarte, vai de el bietul copil.
2) despre durerea de labuta si genunchi nu ne-a putut spune nimic, a zis ca nu se vede/simte nimic, si clar nu-l durea nimic ca l-a frecat si apasat si miscat pe toate partile.
Asa ca ne-a zis ca e posibil sa fie de la viroza!!!!!!!!!!
Ca unele viroze / mai ales daca face des (ceea ce e cazul lui) pot da reumatism / artrite reumatismale si ne-a dat trimitere la analize de sange, daca mai are inca o singura data dureri, neaparat sa-i facem acele analize ca sa aflam ce si cum.

Am o prietena care a suferit asa toata copilaria, pana in adolescenta... la fiecare raceala avea dureri cumplite si facea zeci de injectii cu moldamin, dureroase ca naiba... deci cosmar... Doamne fereste de asa ceva

asa ca sunt cam terminata, ma iertati daca am sarit ceva, am citit tot acuma si nu mi-a ramas nimic in cap
a, mi-a ramas ca fetele fac cura, succes... as vrea si eu sa pot dar imi jelesc bulimia tristutza cu o bere si niste teriaki de orez.
mi-a mai ramas ca Dya a rezolvat partial cu scoala, bravo, o sa vezi ca o sa-ti prinda bine doua zile pe saptamana sa iesi si sa ai activitate, iar Andrei o sa fie bine!

Lumi, sanatate hunisorilor tzopaitori!

Babytza, ce face mama ta?

Pio, pupam Elsa, sanatate!

Musette, wlc back!

si gata... mi s-a rupt filmul. bai ce ofticata sunt...

Mergi la inceput