Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Eu astazi am inceput pentru a nu stiu cata oara ( ![]() ![]() I-am dat sarcina lu barbate-miu sa-mi printeze poze cu mine de pe vremea cand eram slabutza si chiar au un efect miraculos, imi dau asa o forta si o ambitie... care sper sa tina! Mi-ar trebui si o banda de alergare sau o bicicleta ca sa pot face miscare acasa..... dar n-am si nici nu-mi permit acum sa-mi iau.... vedem ce pot face fara... |
Si eu, si eu! M-am vazut in pozele din vacanta si arat ca un casalot, de-mi vine sa-mi iau campi. Ca sa nu mai spun ca ar trebui sa-mi schimb toata garderoba, ceea ce, din pacate, nu e posibil...
Tii vreun regim anume? hai sa ne sustinem reciproc, sa ne fie mai usor, ca vine vara si TREBUIE sa fim mamici frumoase, nu?
![](icon_smile_big.gif)
eu m-am apucat de ieri de "dieta de 13 zile pt. schimbarea metabolismului". Sper sa ma tina! Cred ca la excesul de kilograme contribuie considerabil si contraceptivele astea nenorocite, cu care numa' nu ma pot obisnui.
Apropo de asta, FELICITARI Claudinna! Ai slabit foarte fain si arati suuuper!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mimihoo/mimihoo.jpg)
Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna Mimihoo, ce a fost pana la urma? alergie? ![]() chiar asha, de la ce varsta ciocolata/cacao?? stiu ca sunt bobocei care deja mananca, inseamna ca n-au avut probleme din cauza lor www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
da, alergie la un element din prajitura sau poate ca era veche. Ciocolata i-am dat Mini-nu-stiu-cum de la Milka si nu a facut nimic sau a mai mancat grau cu ciocolata gen pufarine si tot nimic nu a patit.
Razvan e mai bine? Cum se simte?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mimihoo/mimihoo.jpg)
Mimihoo spune:
Alergia e tinuta in frau, de astazi nu mai are pete si i-a disparut si DA de la Zyrtec. In schimb ne muncim cu raceala. De astazi o trec pe antibiotic: lekoklar. Dimineata a facut frisoane si a durat ceva pana si-a facut efectul nurofenul si nu vrea sa manance nici lapte, nici branza. Mai astept sa vad poate i se face foame mai tarziu. Eu sunt la fel doar ca fara febra. Abia respir si ma ustura gatul.
Lumi, laureta, nocom, babytza si multumim!
Eu m-am lecuit de prajituri din comert, oricum nu-i dadusem pana joi dar nici ca-i mai dau.
O zi frumoasa! si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
neatza.
sa ne tineti pumnii, pe la pranz mergem la dr. Robi n-a mai facut febra, desi e in continuare pe antitermice, dar am sunat dr, pe ORL-ista, si cand i-am zis de febra... n-a parut prea incantata, a zis ca vrea sa-l vada neaparat.
claudinna, multumesc tare mult! deci, cand te-apuci de treaba cu bb2???
cat despre slabit, eu chiar imi fac griji, desi cred ca usor-usor incep sa-si revina. de vreo 2 zile imi mananca si urechile si au reluat trezirile nocturne ptr papa, azi noapte Edi a baut 330ml lapte, in 2 randuri. Robi vreo 200ml... nu ma bucur prea tare ca nu reusesc sa dorm, dar ma bucur ca beau lapte, macar noaptea.
babymom, merci de raspuns. la noi crizele se cam agraveaza pe zi ce trece. asa-i spun si eu, am citit si eu chestia asta, e de ajuns doar sa-i confirmi problema si sa-i arati ca-l intelegi, mi se pare f logic. uneori merge sau mergea, acum nu ma mai lasa sa-l iau in brate
. se zbate, ma loveste, urla de-a binelea, eu tot il iau, il pun in pat (in ideea macar sa se loveasca de ceva moale), fuge si se duce iar pe parchet unde se tranteste
. singura solutie care mi-a ramas acum e sa ma asez si eu langa el, eventual cu o perna, sa nu dea cu capul chiar de gresie, si sa-i vorbesc si sa-l mangai, pana se linisteste... e tare greu, sunt stresata la maximum din cauza asta, chiar nu mai stiu ce sa fac...
niko, simpatici simpatici hunii, nimic de zis, dar mie imi sta inima cand ii vad. si nush cum sa mai mut patul ala, care nu degeaba e pus acolo asa. blocheaza caloriferul, tare mi-e sa nu muste din el. dar nici asa, cum se arunca, nu e ok...
.
babytza, hunii sunt bine, veseli cum i-ai vazut si in film, vedem azi la dr ce ne mai spune. am un mare morcov undeva, si mi-e teama ca nu mai merge sa-l pun la supa...
laureta Abe!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai o zi grozava!
Luminita si voinicii Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
eu le-am mai dat hunilor ursuleti Barni. am incercat sa ocolesc ciocolata, unori mi-a scapat, vad ca n-au patit nimic, dar oricum au papat ciocolata in cantitati infime pana acum. nici nu ma grabesc cu asta...
si le-am dat si capsuni, ca tot vorbiram de asta mai deunazi. a venit sotu' acasa cu ele, mi s-au paurt ok la gust, asa ca le-am dat vreo 3 zile la rand cu iaurt. niciun semn dubios dupa, iar lor le plac mult.
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
aaa, si nu v-am zis: mai avem 2 canini, cate unul de fiecare!
2 down, 2 more to go....
Robi - 26.09.2008
andreutac spune:
Abe
, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
Babymom, ne-am razgandit cu Grecia, acum vrem sa ne orientam catre Turcia. Merci oricum
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria