Bobocei de sept-oct 2008 (281)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
clau dc stiam ca esti pe net la ore de astea matinale, intram si eu la un pahar de vorba.Eu trezita de la 4.30.Am fost si la analize, sunt ca o furnicutza ce mai!
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
felicic ma intrebai de ce m-am intors, dar ca niciodata mi-am dorit atat de mult sa ajung acasa la mine.Mi-a fost cam greu pe acolo.Inca mai trag.
lumi poc poc , am vazut doi copchii care cad unul dupa altul, sport extrem nu gluma la ei.Simpatici foc si ma bucu ca au tonus amandoi.Pupi
in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Neata mamici
La multi ani Abe !!!!!!!!! Sa fii iubita , fericita, sanatoasa si norocoasa !!!!!! O zi superba sa ai !!!!!!
piolica acum am citit de Elsa ca a avut febra, sper ca sunteti ok acum
Lumi si la noi se lasa de cele mai multe ori cu lacrimi, crize si tot tacamul daca nu iese cum vrea el. Nu stiu cum sa te sfatuiesc. Si eu sper ca o data ce va creste si va vorbi, sa nu mai faca asa. Incercam sa ii distragem atentia cum putem, dar nu mereu tine figura
Daca se supara ca nu reuseste ceva, intervin in joaca lui , ii vorbesc , ii explic de ce nu a mers si ii arat eu cum trebuie facut. Se pare ca ii place, ca ma urmareste cu interes
Ma bucur ca sunt puii mai bine si ati putut sa iesiti pe afara
Nushulica offf, mititelul cum se chinuie el imi pare rau , mergeti pe fructe, poate isi mai revine cu scaunul si nu il mai doare asa tare
niko ciolan zici ????
Lavinia hello duamna
Paula si pe noi ne trage piciul din pat sa fie sigur ca ne dam jos
Ada ce bine ca ai primit exact ce iti lipsea Sa il folosesti cu mare placere
Alina poze cu voi , mai ai sa ne dai si noua ? Ca nu v-am vazut de ceva timp
Mimihoo offf, ce eperienta Saracutza de ea SAnatate multa va doresc
Lumi cum sunt puii ? Ce dulci sunt in filmulet
Noi am facut un gratar in curte sambata. David s-a plictisit pe 5.30 asa ca am plecat cu el in parc Am stat pana pe la 7 apoi l-am mai tinut pana la 8 in curte. As vrea tare mult sa se invete si el sa stea in curte, fara sa urle la poarta sa iesim....ca avem o vara intreaga de stat in curte cu piscinuta
Dimineata era cu Tina si cu prietena ei la bucatarie si a urlat pana i-am dat si lui lapte (de stat) cu cereale. A papat cam un castron Si ieri mi-a facut kk de vreo 4 ori , moale si cu un miroooooos Acum pare ok si cere lapte
Feli pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Alexa ce frumos Vrem poze cu "spaima papadiilor "
Lavinia ce tare e Dragos Felicitari pentru progrese !!!!!David daca se uita cineva la el ,tipa la persoana aia sa nu il mai priveasca
Ah, uitam sa va spun : a inceput si David sa isi tina singur bibe de lapte !!!!!!! La noi e pentru prima oara si e asa incantat Pana acum nu il interesa acest aspect, desi ala de apa il tine singur de foarte mult timp...
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
poze de ieri
babytza si r isi tine biberonul de putin timp, vreo 2-3 luni
dar cand nu are chef, tot eu il tin
andreutac spune:
Neata,
A fost cam obositor week-endul trecut pentru noi. Am sarbatorit 1 Mai traditional, la un gratar la tara, vremea a fost superba, Eva s-a jucat si s-a bronzat din plin si pentru ca avea atatea de explorat n-a dormit decat 50min, dupa ce ne-am chinuit pe rand s-o adormim timp de 1 h. Ieri am fost la zoo, unde eram convinsa ca ii vor placea animalele, insa n-a fost deloc asa. Principala atractie a fost mersul pe bordurile inguste, unde de altfel a luat si cateva busituri, fara semne vizibile, numai cu cateva reprize de plans. Mai mult ca sigur se face gimnasta, dupa cum merge pe barna
Clau, ma bucur ca R este ok acum si bine ca ati evitat o noua raceala.
Mimihoo, of, imi pare atat de rau de patanie...eu i-am dat de 2 ori prajiturele cumparate, insa cred ca ma lecuiesc de obiceiul asta dupa ce-am citit ce ati patit.
Babymom, Felicic si am istetii
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
Azi in premiera fac ciorbita de peste ca mi-era o pofta si stiu ca si evei ii place (a mai mancat pe la bunici), iar pt. diseara vreau sa fac ficatei de pui cu piure. Spuneti-mi va rog, cum ii preparati? Fierti in apa, lapte, cat timp? e pentru prima oara cand incerc sa-i dau si ei si habar n-am.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
Nocom spune:
Neata,
Mama, ce de petrecerati de 1 si 2 mai!!!! Ma bucur mult ca toata lumea s-a distrat bine in we!!
LA MULTI ANI FERICITI ABE!!!!
lavinia e un scump dragoselu, si ff sociabil!!!!
nikolici de ce ai tras mama, te-au aia sa muti statuia libertatii?! Si inca te mai dor salele
nushulica probabil ca dupa o cura de fructe, pere uscate si lichide multe se va regla. Eu asta va doresc!
feli ai un baiat pe cinste!!!!
alexa vorba fetelor, poze cu roscovanul "spaima papadiilor" nu ne arati si noua?
mimihoo acum sunteti bine, da?
Eu astazi am inceput pentru a nu stiu cata oara () cura de slabire. Am o nunta la sf lunii mai si toate rochitele imi vin ca naiba, ori pocnesc ori nu ma incap.... Si pur si simplu ma simt grasa si urata.... Oare de data asta reusesc sa ma tin?!
I-am dat sarcina lu barbate-miu sa-mi printeze poze cu mine de pe vremea cand eram slabutza si chiar au un efect miraculos, imi dau asa o forta si o ambitie... care sper sa tina! Mi-ar trebui si o banda de alergare sau o bicicleta ca sa pot face miscare acasa..... dar n-am si nici nu-mi permit acum sa-mi iau.... vedem ce pot face fara...
Sa avem o zi frumoasa si linistita!!!
Nocom spune:
claudinna faine poze!
andreutac eu le fac copiilor ficateii la cuptor, cu sare si piper si acperiti cu folie de aluminiu. Ies ff buni! sper sa-i placa Evei!
laureta spune:
Am petrecut si noi 1 mai la Zoo . Biancu super incantata de animalutze, a alergat non stop timpul invers cum trebuia so luam :)
Preferatul ei leu a dat si un spectacol de urlete, normal ca imita si ea
A si picat de cateva ori pe jos ca deh trebuie sa se grabeasca tot timpul, asa ca acum avem genuchi juliti, bine ca nu plange
clau frumoase poze. E asa placut acolo la voi cred ca iti vine sa stai numai afara
lumi pupam sportivi mici
mimihoo imi pare rau de patanie, si alergia a fost de la ciocolata sau altceva?
piolica multa sanatate
Ada frumos pat
babytza asa am avut si noi un episod de kk urata dupa lapte. Cred ca sapt asta incerc sa vad din nou cum reactioneaza
nicolici bine ai revenit a casa
babymom75 spune:
Inainte de orice altceva, vreau sa-mi cer scuze in mod expres fata de Corrina si Andreutac, ca n-am reusit sa raspund PM-urilor, asa cum promisesem, dar am fost tare prinsa cu organizarea casei si pregatirea bagajelor inainte de plecarea noastra in mica vacanta. Imi pare rau, sper sa ma pot revansa alta data. Corrina, sper ca la voi a trecut problema.
Claudinna, sunteti niste frumosi! Razavanelu' e un scump, ca intotdeauna! Imi place mult "casuta din padure"! E de la Real? eu nu pot sa-mi conving sotul sa luam una, cica le facea el una din lemn. Sa o vad si pe asta, ca la cat de putin timp are... numai daca o face in somn.
Sanatate lui Razva! Sper ca e mai bine acum.
Nikoliciule, bun venit pe plaiurile natale! Ce-ti mai face burtica? Pana la urma ce ascunzi acolo, o fetita sau un baietel? am auzit ca micuta Karina s-a transformat intr-o papacioasa, asa-i? Zi-mi si mie, care-i reteta? Ca Dragos in continuare mamnaca doar borcanul Nestle cu merluciu si orez, de mai bine de 1 luna. Am ajuns si eu ca Babytza, cu meniul lunii, care tinde sa se transforme in meniul anului, doar ca eu nu-l pot "reproduce" in bucataria mea.
Babytzule, pupicei intregii tale familii!
Ciocolata, cacao si capsuni, eu i-am data deja lui Dragos. Nu am observat nicio reactie alergica, desi el e sensibilos (va mai amintiti de cand cu alergizarea la produsele lactate, din lapte de vaca). Chiar acum, inainte de a plcea in vacanta, i-am luat un shake multivitaminizat cu cacao (de la o firma care lucreaza prin distribuitori), ca sa i-l pun in iaurt, sa-l mai pun pe picioare dupa perioada dificila prin care a trecut. Ciocolata ciuguleste ocazional.
I-am mai dat si iaurt Humana cu capsuni si i-a placut, fara reactii adverse.
Eu cred ca e 'safe' sa le introducem in alimentatia lor dupa 1 an - 1 an 1/2, daca nu exista alte contraindicatii - un teren sensibil, predispus la alergii. Exista chiar si adulti care sunt alergici la capsuni si ciocolata, asa ca se impune o anume prudenta.