Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

LMA sarbatoritilor! multa sanatate tuturor!

haircut m-am speriat cand am auzit de dintisor.tre sa vina si ei odata si odata!

cristies, ruxita va inteleg cu privire la parerile despre fumat.

cristies pana la urma ai geamuri curate?

ayanna bestiala semanatura!

plateaa esti mortala! felicitari ptr ambitie.eu fac abdomene cu el pe picioare.imi adun genunchii stand pe spate,il pun acolo si intind picioarele, in serii de cate 10.

eu sunt la cineva cu David.Facem seara fetelor in pijama.mii s-a duc placa video de la calculatorul de acasa....azi si maine dimineata ma intru sa vad ce faceti....apoi cum o vrea Domnul,ca nu am bani acum.va pupesc

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

La multe lunitze Maia, multumim de tratatie Haircut, fu bun tare

Plateea esti bestiala , mi-o si inchipui pe soacra ta incercand sa-l adoarma pe bbTo in stilul tau
Cris.M frumushica tare printzesa
Ruxita si eu la fel cu fumatul: de la mai mult de un pachet pe zi am zis brusc stop in momentul in care am vazut 2 liniutze; sper sa nu ma mai apuc never, ca sa nu spun niciodata, si chiar nu e o imagine prea placuta sa vezi mamici cu caruciorul fumand, dar fiecare e liber sa faca ce vrea
Catalutza felicitari pentru vestile bune de la doctor , sper ca si ratusca sa se linisteasca.

Va pup pe toate astept trezirea sa mergem afara, s-a mai linishtit vantul si la noi , e caldutz afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ne-am intors din parc unde am avut placerea sa ne intalnim cu xela si Cristi (din pura intamplare). xela este o frumoasa si o finuta si o slaba, nici nu zici ca a nascut doi copii, iar Cristi e o bogatie de barbatel voinicut si are niste ochisori absolut superbi (mosteniti de la mami). Nici nu stiu cand a trecut timpul cu ei. La mai multe coincidente din astea, zic eu. Citesc din urma si revin.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

De fapt, ordinea corecta este: fac capitol nou, citesc din urma si revin. Un pic de rabdare, va rog.

Mergi la inceput

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna fete!
plateea esti tare draguta cum faci miscare
ruxita nu cred ca e cazul sa te superi asa pe mamicile cu tigarea in bot...cat timp nu-ti dau fumul pe copil tau nu stiu exact ce ai cu ele,si eu fumez si sotul dar la 3 incaperi distanta de copil geam deschis...nu ajunge la el
ayana super scaun super super
aluatul asa se face dar dupa ce puneti manuta lui bebe lasati asa pana a 2 zi si apoi coaceti 2 ore
miremia super sa imi spui te rog cum sa procedam
la multe lunite maia ilinca
o zi frumoasa!

poze

acum nu-ti imagina ca sar la gatul oricarui fumator, am ceva doar cu mamicile care fumeaza in imediatata proximitate a copiilor, chiar si in aer liber se simte la mai putin de 2 pasi si atunci cand fumezi chiar in capul copilului normal ca inhaleaza si el/ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

plateeada' cat de seriosi erati amandoi!
sipt pastaiuta si mamica sportiva!

ayannafrumi semnatura!

alicredo asa ca tine faceam si io abdomenele cu radu... alex nu agreeaza ideea si plange

vazut poze superbe cu bebelushii cei mai cei ... si mamici pe masura ...odiseea noastra rules
tot ce puneti,tot vad...nu mai nominalizez...TOT...ca o viitoare soacra ce voi fi

mira-m-as sa se incadreze alex in graficul cu somnul...ne mai lipsesc cateva ore......si m-ati luat tare cu sarcina...ma faceti sa-mi amintesc ca mi-era rau tot timpul...9 luni... nesomn cat incape...pai voi vreti sa ma duc in lume?asta ma asteapta?

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput