Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
EXTRAORDINARA SEMNATURAAAAAAA in ceea ce o priveste p Palteea, exact asa am facut si eu ca si tine: dupa ce am vazut-o p Palteea fluturind, instant am pus copilu in pat ii mai intorceam caruselu , jucariile etc si io m-am apucat de fitness cu Cindy....bineinteles ca m-au tinut balamalele numa ptr primele 17 minute apoi am decis sa opresc si sa fac niste ex la sol ptr coapese si fund , unele de pe un CD cu Pilates si am mai facut din alea ptr inca 20 de minute si gata eram moarta ptr patrie!....de unde mergeam io la sala de 5 ori pe saptamana si faceam f muuulte si grele timp de o ora, o ora si ceva.... s-au dus vremurile alea, acu de le ceva fandari imi tremurau picioarele bine da nici nu am facut nici un fel de miscare din luna a doua de sarcina pana azi de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Eu imi amintesc doar reteta (nu stiu daca bine). O cana de apa, o cana de faina si o cana de sare, le amesteci, intinzi coca si pui amprenta, bagi la cuptor pana se coace... Dar germana mea e cam aproximativa in domeniul bucatariei... Editez sa zic ca germana mea e aproximativa in orice domeniu, nu doar in bucatarie. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
si o lingura de ulei!
cris_mario spune:
haircut lml lui maia sper sa nu fie grav cu chistul
ayanna super balansoarul
larisel,fain cata activitate au zanele
roxi,alexutzzza,cristies,elefantica.plateea,cris.d multam de aprecieri
am avut o zi super relaxanta cu fetele
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Am ras de m-am tavalit de asta. Nu se poate asa ceva... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
sunt eu aici
si eu o spal zilnic la cap
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
danasor spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Plateea ...nu se zice ca orice sut in fund e un pas inainte? Asa ca ...e de bine, claaar! Nikole...mersi de urari... Noi ne pregatim de iesit la plimbareala... ...am incarcat niste poze cu (,) CADOUL pe care l-am primit ieri, ca asa am promis...scaunelul balansoar e facut de copiii de la mine de la centru in atelierul de terapie ocupationala...nu-i asa, ca-i misto? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund! |
Scaunul ca scaunul, e mishto, dar voi doua luati ochii, tati cred ca e topit
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cristies Nikole, eu cred ca totusi intre laptele matern si somnul copilului nu-i nicio legatura. Parerea mea! _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
subscriu
Aaa si alta conexiune, Cris d eu ce sa zic...nici nu am simtit ca sunt insarcinata, nu am vomitat odata, nu mi-a fost rau, nu mi-a fost greatza etc, in afara de colul scurt si contractii nedureroase nu am avut nimic toata sarcina si Yannis e cuminte, linistit, doarme singur, de suficiente ori se joaca singur, se linisteste singur, nu plange decat cand i-e foame rau, nu bazaie in masina, lasa mami tati sa se simte bine la restaurante si cafenele si el se uita in jur, studiaza sau doarme...nu a avut colici....ce sa zic eu am auzit ca e o legatura intre tot: sarcina, nastere si comport coilului
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
bubu_bu spune:
buna fete!
plateea esti tare draguta cum faci miscare
ruxita nu cred ca e cazul sa te superi asa pe mamicile cu tigarea in bot...cat timp nu-ti dau fumul pe copil tau nu stiu exact ce ai cu ele,si eu fumez si sotul dar la 3 incaperi distanta de copil geam deschis...nu ajunge la el
ayana super scaun super super
aluatul asa se face dar dupa ce puneti manuta lui bebe lasati asa pana a 2 zi si apoi coaceti 2 ore
miremia super sa imi spui te rog cum sa procedam
la multe lunite maia ilinca
o zi frumoasa!
poze
danasor spune:
citat din mesajul lui larisel Acum sa va zic noutatzi despre fete: se inbtorc de pe spate pe burta si invers, migreaza prin tot patutzul, trag de jucariile si le duc la guritza (si se enerveaza daca nu le incap sau daca nu ajung la ele), scot jucariile de pe marginea patului (de obicei le pun plushate mici pe care le trag de urechi, de cozi etc)... si asta mai ales in cazul Alenei care nu are astampar o clipa: ori da din maini, ori din picioare, ori trage de ceva, nu ar sta linishtita o clipa... si cand ceva nu-i convine tzipa. Natalia este exact opusul... se joaca linishtita pe loc, rar se mai arcuieshte si ea dupa vreo jucarie si plange de plictiseala, adoarme la locul de joaca, in general e calma... exact ca in burtica: pe una o simtzeam mereu si pe alta nu de ma ingrijoram. Apoi rad in hohote ... mai ales Natalia... am incercat-o cu "Cucu-Bau" si-i place la nebunie. Mai greu si la noi cu filmatul...se opreshte din orice si priveshte atenta obiectivul. Ganguresc doar cand sunt foarte bine-dispuse, ba chiar "canta" uneori. Sunt nishte dragalashe de-mi vine sa le pup non-stop (si chiar o fac ). Dar cand plang e jale... si eu ma enervez... ca se ambaleaza foarte repede si urlatul creshte progresiv in intensitate pana sa apuc eu sa reactzionez.... abia ashtept sa vorbeasca. din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
Felicitari pentru progrese si pentru mami care a dat stresul la spate , Anastasia deocamdata face abs in locul mamei , nu prea ii mai place la orizontala.
catalutza81 spune:
Hei! tot incerc sa citesc tot inainte sa scriu ca sa nu fiu defazata in raspunsuri.......dar nu se poate cu voi, sunteti incredibile...
Asa, noi am fost la Culcer, am plecat vaca, m-am intors bou . E asa cum mi-am imaginat, lapte prea mult, in schimb am fost certata ca am stresez prea tare ca am un copil tun de sanatos .
Asadar, mi-a corectat pozitia de supt, nici nu seamana cu ce am interpretat io din cartea ei , e total diferit. Mi-a zis ca o sa isi ceara mesele mai rar acum, asa a fost. Asa ca merita, desi pozitia e ciudata si fff incomoda. Am si eu ciuperca pe san, asa ca Onitza, mi-a dat glicerina boraxata cu stamicin. Onitza, help si tu ai primit la fel? Cum le amesteci si cum le dai ca am uitat sa intreb ca tuta...........
Mi-a mai dat Pediavit cu flour, sa opresc vigantoletten ca ce am innebunit, e suficient vigantol oil, offffffffffff ma sinucid cu pediatrii astia.
Cica de urla urla ca nu mai vrea san, il poate goli lejer in 15 min ca acuma o sa manance mai mult. Ce credeti, fata mea suge tot 10 min ca inainte, e posibil sa suga mai bine acum totusi ca nu mai cere mai devreme de 3 ore.
Cris.d a mea doarme de la 7-8 la 2-3 si apoi pana la 5-6 apoi pana la 7-8 si asta a fost de atunci joaca cat cuprinde...
De adormit ziua, eu o adormeam cu chinuri in carutz, dar am incercat si eu cu tzatza dc tot ati zis voi....sunt o mama fericita, adoarme dupa ce suge de cateva ori in 2-3 min. De ce va streseaza pe voi metoda asta? Eu dupa astea 2-3 min, mai stau cu ea in brate 5-10 min si apoi o pun in patut si doarme cam 45 min- 1 ora. Daca vad ca nu e chip (adik dc o doare burtica), o pun pe burta mea si doarme neintoarsa cam 3 ore...
Plateea imi era dor de tine. CAnd urla Irina, cam asa fac si eu dar nu dau picioarele in laterale si doar ma ridic pe varfuri si ma balansez de pe un picior pe celalalt. Si Irina si-a tinut capul din sapt 2, il mai balangane dar doar cand e obosita .
Sa inteleg ca intalnirea ramane pe 9 la ora 12? Nic0le te sun pe tine ca noi mai mult ca sigur o sa intarziem din motive de oboseala (pe 8 avem botezul...). Si venim cu barbatii dupa noi? Ca io l-as lua pe al meu cu mine...
Catalutza mami de Irina
poze Irina
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Fetele m-au sunat de la DHL...maine ajung colaceii. Mirela fericita de Mara Ioana |
super