LMA Ghiocei de martie-aprilie 2009 !! *201*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ioana inca nu s-a intarcat. asa ca amanam cheful.
azi noapte a supt in somn. treaza nu mai vrea sa suga.
azi noapte s-a trezit infundata si a tusit putin. dimineata a avut febra, asa ca a trebuit sa fac cum a zis pediatra si sa-i dau antibiotic , desi speram sa scapam macar de data asta.
cum si eu sunt bolnava, iar andrei e foarte bolnav, cred ca plimbam boala de la unul la altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Hello!

La multi ani fericiti Mihaelei , cu putina intarziere!

Eu nu mai reusesc sa intru prea des, ca nu mai termin cu treaba, abia astept sa terminam cu decoratiunile prin casa ca m-am saturat, e asa de frumos afara si eu nu reusesc sa ies mai deloc, noroc cu mama ca se ocupa de plimbarile piticului.

Pe Lucian in continuare il sacaie maselele, stau si ma intreb de unde ies, tot gingia vanata o are, sta numai cu mainile in gura si balute nu mai zic, mai nou nici nu prea mai mananca, el care devora tot.

I-am dat si eu saptamana trecuta in piureul de fructe capsuni si i-au placut si nici nu am avut nici o reactie.

Ce bine de voi ca va intalniti, tare va invidiez din punctul asta de vedere, dar va astept la mare

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Insanatosire bolnaviorilor mici si mari

Noi am fost la Ct ce hartii,am plimbat copii pe"bulivard" si apoi i-am tinut si in parc in Navodari putin si ne-am intors acasa.

In Mamaia se vede ca vine 1Mai arata mult mai bine decat saptamana trecuta...defapt lipsesc doar turistii(eu spun ce se vede cand treci cu autobuzul nu calitate/preturi....)

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Anaan, tu ai un copil "ca la carte"; cum ai reusit performanta? Citindu-va programul zilnic. m-a si apucat pofta sa mai fac si eu vreo...3

Gina lu' Ian
Ian are 1 an!

Salutare tuturor!

Sa stii ca are un program ca la carte, manca-l-ar mama, dar nu e meritul nostru, ci al lui. Eu nu sunt stilul foarte scortos, sa-i impun ceva, pur si simplu si-a facut el programul asta...H. ii si zice, din cauza asta, "mecanismul elvetian". Mai are abateri de la orarul lui, dar rareori, si atunci eu il las in voia lui. De exemplu, de cand cu mersul a avut vreo doua zile in care nu a vrut sa se culce de amiaza, de surescitat ce era. Eu i-am dat pace, n-am fortat nota, pur si simplu s-a culcat seara mai devreme si asta a fost. Din punctul asta de vedere, noi suntem ca aia dintr-o reclama de acum doi, trei ani, parca era la Tuborg: aratau doua familii- una, parintii hipioti, copilul exact contrariul, avea un dulap si o camera in care lucrurile parca erau aranjate cu rigla; cealalta familie, parintii scortosi, copilul gen rocker rebel...noi ne incadram la prima categorie! Parintii, doi aiuriti, care-si fac programul pe moment si copilul cu un program de zici ca-i la internat englezesc!
Eu nici nu ma stresez sa-l invat prea multe, il las in ritmul lui...nu cred in genii fabricate, la scoala am avut de-a face cu destui copii in care au pompat parintii de la varste fragede tot felul de cunostinte si care au fost depasiti in pas lejer de copii autodidacti care-au crescut asa, mai mult in legea lor...ca, unde-i minte, nu-i tocmeala! In plus, am avut oroare de cand ma stiu de (sa nu ma bateti!) parinti din-aia ce te pun, vrei nu vrei, sa asisti la afisarea performantelor copilului: spus de poezii, cantece etc! I-am si spus lui H. ca, de ma vede vreodata ca-l pun pe Andrei sa faca asa ceva intr-un context complet nepotrivit, are binecuvantarea mea sa ma duca la un consult psihiatric!

Superbebe nani e un dvd, se vindea cu revista Superbebe, l-am cumparat cand eram gravida

Asta e tata postarilor mele de pana acum!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Monique, sanatate multa!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce facem mai fetelor????? se cam aduna norii astia afurisiti prin drumul taberei; la voi cum e???????
mutzu meu doarme lat... ne-am depasit norma de joaca afara, ca am gasit 3 fetite si nu s-a dat batut pana nu le-a alergat si el bine; si-a pus tot nisipul din parc in cap, botosi.... si gura... la un moment dat cum nu eram atenta la el si-a dus o lopetica plina cu nisip direct in gura... aia e, l-a curatat, si n-a reusit sa pape prea mult; dar acuma nu da nici un semn de trezire, e nemiscat, in aceeasi pozitie in care a adormit; ar fi cazul sa faca ochi daca vrem sa ajungem la intalnire cu gagicutele frumoase;

monvass zi-mi repede, sunt nori si la voi? nu de alta dar noi venim cu taxi... si n-a svrea sa ma prinda ploicica pe afara fara masina mea (ca nu stiu cum ajunge cristi)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ce facem mai fetelor????? se cam aduna norii astia afurisiti prin drumul taberei; la voi cum e???????
mutzu meu doarme lat... ne-am depasit norma de joaca afara, ca am gasit 3 fetite si nu s-a dat batut pana nu le-a alergat si el bine; si-a pus tot nisipul din parc in cap, botosi.... si gura... la un moment dat cum nu eram atenta la el si-a dus o lopetica plina cu nisip direct in gura... aia e, l-a curatat, si n-a reusit sa pape prea mult; dar acuma nu da nici un semn de trezire, e nemiscat, in aceeasi pozitie in care a adormit; ar fi cazul sa faca ochi daca vrem sa ajungem la intalnire cu gagicutele frumoase;

monvass zi-mi repede, sunt nori si la voi? nu de alta dar noi venim cu taxi... si n-a svrea sa ma prinda ploicica pe afara fara masina mea (ca nu stiu cum ajunge cristi)

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

La noi pe Mosilor e soare. Chiar ma bucuram ca acu vre-o 2 ore erau nori dar vad ca s-au dus. La voi probabil

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Alooo, sunt prima care a culcat inamicul?

Intalneala fu frumoasa, da' cam scurta. Nush cum s-o intamplat ca la mai multi ghiocei s-a defectat "mecanismul elvetian". De pilda, al meu a dormit 10-12 si degeaba i-am explicat eu pe la 16.30 ca avem intalnire, n-a vrut sa se mai culce si in tura a 2a.

Descarc pozele, nu-s f multe, si revin.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mai, io-s singura retardo care nu i-a pus copilului desene animate?

Nu , nici eu nu i-am pus, de fapt nu prea o las la TV

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu credeam ca vb singura p-acilea.

Fetelor, nush ce se intampla cu fiu-meu. A mancat alea 3 mese solide, 2 bib cu lapte si intre mese a ros cred ca un pachet de biscuiti (150g cred). Asta-mi mananca si urechile!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput