Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Va citeam si ma gandeam vis a vis de unde doarme copilul am o parere destul de clara, acum cel putin cand ma simt viteaza si neavand experienta altui copil. Cred ca atat pentru binele lui cat si al cuplului copilul trebuie sa doarma in patul lui si acolo unde se poate in camera lui. Daca l-as aduce cu mine in camera/pat i-as crea si lui si noua calea spre dependenta si cred ca mi-as distruge relatia intima cu sotul meu. Poate gresesc... Oricum de fiecare data cand are nevoie de noi, zi sau noapte vom fi acolo dar spatiul de dormit mi se pare mai sanatos sa fie separat.. Sunt deplasata? ![]() ![]() Klarisse graviduta 16+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Nu, din punctul meu de vedere, daca o sa si faci asa, o sa mearga, la mine a mers. Cred ca depinde ff mult si de copil, daca e linistit ti-e mult mai usor, daca plange mai mult noaptea decat ziua, poate te face sa cedezi cand te ajunge oboseala. Dar merita sa incerci

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
office spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Va citeam si ma gandeam vis a vis de unde doarme copilul am o parere destul de clara, acum cel putin cand ma simt viteaza si neavand experienta altui copil. Cred ca atat pentru binele lui cat si al cuplului copilul trebuie sa doarma in patul lui si acolo unde se poate in camera lui. Daca l-as aduce cu mine in camera/pat i-as crea si lui si noua calea spre dependenta si cred ca mi-as distruge relatia intima cu sotul meu. Poate gresesc... Oricum de fiecare data cand are nevoie de noi, zi sau noapte vom fi acolo dar spatiul de dormit mi se pare mai sanatos sa fie separat.. Sunt deplasata? ![]() ![]() Klarisse graviduta 16+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
nu cred ca esti deplasata.asa ar fi ideal.dar depinde si de copil.cat de des plange sau are nevoie de tine, cum te simti dupa nastere..mie personal mereu imi era teama sa nu regurgiteze in somn si sa inece pana ajung eu la el, sa nu dorm prea adanc de atata oboseala si sa nu aud ca plange, sa nu ii fie frig, sa nu ii fie cald...ma rog, motivele pot fi multe si mai reale sau mai putin reale...probabil ca intr-o familie in care si sotul si sotia stau tot timpul impreuna e bine asa, cand esti mai mult singura cu copilul nu-ti vine sa-l lasi intr-o alta camera.oricum va doresc tuturor un copil cu somn lung si linistit pentru ca eu cum v-am mai scris pana la 2 ani (ai fetiteti) nu cred ca am avut mai mult de 2-3 ore de somn consecutive pe noapte.
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
tanamera spune:
Raluca merci mult
,oricum daca nu se vede la TT in 6 mai,urmatoarea saptamana voi merge la medicul meu,care mi-a zis "doamna la 16 saptamani cautam sexul".
Klarisse la fel de viteaza ma vad si eu acum,vedem noi cum o sa stam cu practica.
Office eu luna de luna imi urmaream perioada fertila,imi luam si temperatura bazala,insa in luna cand s-a intamplat minunea cred ca am ovulat mai tarziu,nu mai intelegeam nimic.La noi chiar s-a intamplat cand ne-am asteptat mai putin.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui office Ce vroiam eu sa va mai intreb: voi credeti in "copii programati"? adica astazi e ziua fertila, avem activitate, peste 5 zile facem testul si iese pozitiv.La voi cum a fost?Dupa calendar sau pur si simplu cand a fost sa fie?! cu (22+) si fetita (2 ani) |
La prima sarcina, cea pierduta a fost pur si simplu intamplare. De data asta a fost cu program dupa cum ai descris, doar ca activitate a fost cam toata saptamana cu ziua fertila
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
nu cred ca esti deplasata.asa ar fi ideal.dar depinde si de copil.cat de des plange sau are nevoie de tine, cum te simti dupa nastere..mie personal mereu imi era teama sa nu regurgiteze in somn si sa inece pana ajung eu la el, sa nu dorm prea adanc de atata oboseala si sa nu aud ca plange, sa nu ii fie frig, sa nu ii fie cald...ma rog, motivele pot fi multe si mai reale sau mai putin reale...probabil ca intr-o familie in care si sotul si sotia stau tot timpul impreuna e bine asa, cand esti mai mult singura cu copilul nu-ti vine sa-l lasi intr-o alta camera.oricum va doresc tuturor un copil cu somn lung si linistit pentru ca eu cum v-am mai scris pana la 2 ani (ai fetiteti) nu cred ca am avut mai mult de 2-3 ore de somn consecutive pe noapte. cu (22+) si fetita (2 ani) |
Uite, la ce ai enumerat tu, cu respiratia, sufocarea etc din timpul somnului, recunosc e un mareeeeeee stres, dar pe mine m-a ajutat enorm monitorul/interfon cu padelele de respiratie de sub saltea. Psihic vorbind m-a ajutat sa ma odihnesc si stiam ca daca e ceva imediat aud, ca monitorul era si este la capul meu

14+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
maricicutz spune:
buna mamicutelor..scriu repede, si probabil cu greseli dar sunt la servici si nu prea am voie..totul e bine la bebita al meu, in ceea ce priveste trisonomia 21, sunt atat de grave malformatiile incat se vad cu certitudine la ecograf-s-a uitat doctora si nu a vazut nimic in neregula, in ceea ce priveste sindromul D, uneori pot fi niste malformatii atat de mici ca nu se pot vedea la ecograf, deci aici nu a putut sa-mi zica 100%, dar din punctul ei de vedere, copilul meu e sanatos tun...mi-a recomandat s amai fac o ecografie peste vreo 2 saptamani pt ca acum nu am decat 15sapt, si sa fie bb mai mare,si atunci ne decidem daca facem sau nu amnio ca s afim siguri 100% si pt SD, dar ne-a linistit, a zis ca e totul ok..a, si e baietel ![]()
va multumesc tuturor pt incurajari, ati fost niste dragute, sper sa fie totul bine in continuare si sa ne vedem cu bine cu bb-ii in brate..va pup si scuze daca nu sunt la subiect dar nu am avut timp sa citesc din urma..poate mai incolo..
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
office spune:
| citat din mesajul lui maricicutz buna mamicutelor..scriu repede, si probabil cu greseli dar sunt la servici si nu prea am voie..totul e bine la bebita al meu, in ceea ce priveste trisonomia 21, sunt atat de grave malformatiile incat se vad cu certitudine la ecograf-s-a uitat doctora si nu a vazut nimic in neregula, in ceea ce priveste sindromul D, uneori pot fi niste malformatii atat de mici ca nu se pot vedea la ecograf, deci aici nu a putut sa-mi zica 100%, dar din punctul ei de vedere, copilul meu e sanatos tun...mi-a recomandat s amai fac o ecografie peste vreo 2 saptamani pt ca acum nu am decat 15sapt, si sa fie bb mai mare,si atunci ne decidem daca facem sau nu amnio ca s afim siguri 100% si pt SD, dar ne-a linistit, a zis ca e totul ok..a, si e baietel va multumesc tuturor pt incurajari, ati fost niste dragute, sper sa fie totul bine in continuare si sa ne vedem cu bine cu bb-ii in brate..va pup si scuze daca nu sunt la subiect dar nu am avut timp sa citesc din urma..poate mai incolo.. mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
Felicitari! bravo! Ma bucur mult!

cu
(22+) si fetita
(2 ani)
office spune:
Luciana ai dreptate cu aparatelul.solutii se pot gasi.depinde insa de fiecare sa le caute pe cele care i se potrivesc. eu la vremea respectiva ori nu m-am gandit la asta, ori nu am stiut...dar este o idee pentru viitor!
cu
(22+) si fetita
(2 ani)
Klarisse spune:
Maricicutz bravo, ma bucur tare ca te-ai linistit, sigur ai un bebelus sanatos si voios, nu-ti mai fa griji, ia si bucura-te de fiecare clipa.

Klarisse
graviduta 16+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Scuze fetele ptr size:(