Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

asa bia profita de ultimele zile linistite o poza cu burtosu ne arati??

eu sunt bucuroasa ca tocmai ce am planificat pe langa concediu in 2 in antalya inca un concediu in 3 in Sicilia!!! sa fie toata lumea impacata .. mai ales eu

am inceput sa fac scoala de soferi,,,,,inca nu stiu de ce m-am apucat ca nu imi place deloc.... peste 3 saptamani am primul examen...si imi e o groza..... asta e...ce o fi o fi...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
bb...da ..profit...diseara cica mai iesim in oras cu trupa...dupa ce se culca pruncii...
poze...am cateva facute...o sa-mi mai fac probabil maine seara....acum sotu' nu e, iar eu nu stiu sa descarc...e mai complicat pt. mine...
mamaaaa ce bafta pe voi....2 concedii!
hai ca mai ai timp sa te pregatesti...nu fi asa fatalista!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...2 zile luuungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helou... am intrat toata speriata si rusinata ca azi e 16 si ma gandeam ca a nascut Bianca si eu ... am ratat majoretele . VAd ca inca sunt in grafic.. ... Bianca nici nu stiu ce sa iti spun ca sunt super emotionaya... daca ai nevoie de ceva ... cat esti in spital ... da un semn..ca venim cu catel cu purcel .

Apropo de momentul de fata si de situatia actuala ... consider ca am luat cea mai buna decizie cu plecarea sotului..desi imi e foarte greu cu 2 copii mici si sa fiu si mama si tata .. dar ... cu nebunii astia nu stiu unde ajungeam aici.

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Deci am o fata care face toata ziua numai pozne ..Raul e nun ingeras pe langa ea.. I-am spus domnisoara Bucluc /...Toata ziua face numai boacane.. Azi de exemplu mi-a turnat dulceata in mancarea de mazare si sa apucat sa mestece cu lingura ... mi-a varsat canta de apa pe jos si sa pus pe burta si dadea din maini si zicea "bae bae"...Afara nu sare sa bata copii Raul ... dar sare ea.. pispirica ...si cand se pune raaul pe olita isi da jos pantalonii de tot ...si ea il pandeste si vine si ii fura si fuge razand in dormitor cu ei ... si raul incepe si plangee de nervi ...
Iar la boacane facute in echipa..cea mai semnificativa a fost cea de sambata trecuta cand mi-au smuls perdeaua cu tot cu sina... si s-au dezlipit si 3 placi de tavan fals
...
daca aveti nevoie de demolatori ... va trimit eu 2 ...priceputi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

helloo si de la noi.la ora asta sigur nu mai e nimeni
am intrat si eu dupa ff mult timp,sa-i urez Biancai nastere usoara si un bebe sanatos,in primul rand.
LAVIsi mie imi e dor de odisee si de discutiile noastre de pe atunci.am stat o perioada in umbra,v-am tot citit dar au fost multe motive care m-au determinat sa nu mai intru.imi doresc mult sa intre si celelalte fete care activau aici inainte nu le dau nume ca se stiu ele,le-a amintit si Lavi inainte.
noi suntem bine,baietii cresc merg la gradinita,pe zi ce trece ma minunez si ii multumesc lui D-ZEU ptr minunile pe care mi le-a dat,cred ca daca faceam doar un copil ma puneam pe treaba imediat ptr al doilea,este minunat sa ai 2 copii si gemeni nu mai zic.
s-au cumintit...asta da veste,mai fac nazdravaniile specifice varstei dar oricum ma inteleg si comunicam foarte bine.cu papa stam bine,au perioade cand fac figuri la mancare dar asta e,nu accepta nimic nou,ff greu la capitolul asta.
cam atat despre noi,va pup pe toate si pe bulgarasi iar gravidutelor noastre le urez sarcini usoare si bb sanatosi.

BIANCA mamico suntem alaturi de tine,totul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Am pus cateva poze aici http://family.webshots.com/photo/2540649170102983850gTdILe.. scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul..
Iar pe raul de abea il mai pozez ca nu mai vrea

Poze pitici

Mergi la inceput

irinushhhhhhhhhh mami ceaooo!!!!!!!!!!!! ce dor mi-a fost de tine/de voi!!!!! ma bucur enorm ca sunteti bine bine si ca te-ai hotarat sa scrii... daca ai citit din umbra inseamna ca i vazut cat am intrebat de voi....si nu ai zis nimic...rusinica!

Mergi la inceput

ank las mama sa vezi ce inseamna sa ai fetita... ce tare s a schimbat raul la fizionomie...e un barbatel deja!! si galushka mica ce mare a crescut!!!oricum te admir cred ca ai un calm.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank las mama sa vezi ce inseamna sa ai fetita... ce tare s a schimbat raul la fizionomie...e un barbatel deja!! si galushka mica ce mare a crescut!!!oricum te admir cred ca ai un calm.....

mai sa stii ca nu mai pot fi asa calma ... sunt prea multe adunate.. si uneori nu mai pot ...Si nici nu stiu de unde imi iau puteri

Asa e fetele astea sunt mai neastamparate ...si dupa boacane ma vinde si ma cumpara cum vrea ea..
Edit : MAi beau si cate un ceai antistres
Poze pitici

Mergi la inceput

ank cunosc despre ce vorbesti...am si eu o nazdravana acasa...

Mergi la inceput