Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

din perlele lui Stefan
pe un ton dur

tati, intelegi? mami imi da mancare, mami ma ajuta sa fac dus, mami ma duce la culcare! tu ii dai sa manance lui Mihaita etc :)

Paula cu Mihai 31+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 8 saptamani de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata ! Bianca, pentru tine intrasem si cand colo pe 17...
Ce fetite scumpe am vazut ! Lavi, ce imi place de Iasmi cand sta pe pat si se uita la camera...

Sper sa nu ma repet, sa fie poze noi adica. :)) De-acolo sare Maria in "piscina".

Laura, cred ca ai procedat bine. eu azi dim am inscris-o pe Maria la o gradinita de stat. Am fost atat de impresionata de ea... a fost gradinita protocolului de stat. Sper sa fie bine, oricum va merge la program scurt.

Lavi, e bine, deja se vede tare burtica, nu stiu unde o sa ajung sarcina asta. Ma tot gandesc la Adina ce zicea de a doua ei sarcina. :) Cred ca o sa fie la fel si la mine. Maria cand isi aduce aminte de bb e tare draguta, mai ales cand ii face cadouri. La culcare daca-si aduce aminte ii spune noapte buna si ii tot povesteste cate ceva si-i multumeste pt cadouri. Bb mic o tot pune pe mami sa-i pregateasca lucruri delicioase (in general pe baza de fructe) si ea e foarte incantata.
Zilele trecute ne-am intalnit cu o vecina pe scari, a salutat-o si vecina uimita a zis "deja stii sa spui buna ziua?" si Maria imediat a intrebat "esti vecina noastra? la ce etaj stai? la 10?". Intamplator doamna chiar la 10 sta. Va dati seama ce ochi facuse. :))

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Lavi, Ramo,Alina vazut printesele voastre...marisoare, de fapt domnisoare...ce fetite frumoase avem aici la noi, n-am dreptate?

Ancuto, si eu zic sa profitati de timpul vostru... cine stie ...

Alina, deci sa inteleg ca esti mai bine acum? Si eu zic ca e diferita sarcina a doua...mai ales burtica care parca e mai mare... oboseala mai accentuata si stari pe care, sincer, nu mi le amintesc sa le fi avut la prima sarcina...deh, batranetile...

pup fetele!

weekend fain tuturor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Buna ziua si de la noi...ma rog ..."unii" dintre noi adica eu ca fi'miu sforaie..e greu rau sa fi pusti...m-am oprit putin sa va salut ..ca si alte mamici si eu va mai citesc din umbra, ma bucur sau sunt trista alaturi de voi numai ca nu scriu...de multe ori asa cum spunea si Lavinia chiar nu am nimic de "declarat"...eu tot acasa cu bebe strumf, noi nu am avut probleme medicale pana acum, multumesc lui Dumnezeu, ne ingrozim de tot ce se intampla in tara asta ..chiar am inceput sa ma gandesc serios sa imi caut si eu job...ma gandeam zilele astea ca mi-ar fi placut sa lucrez la o gradinita particulara dar nu am studii in domeniu pedagogic, in rest ,ma bucur enorm pt mamicile de bebe 2, de abia astept sa te vad ALINA, va tin pumnii la toate, sa aveti sarcini usoare, nasteri usoare dar cel mai important lucru va urez din tot sufletul meu copii sanatosi ca asta e cel mai important, in rest, totul e rezolvabil...va imbratisam cu drag....noi momentan suntem in pauza de incercari pt bebe 2 ca si la sot la servici situatia s-a schimbat radical peste noapte si asteptam(nu mult sper) sa iasa soarele cumva si pe strada noastra cu bebe 2....merg sa mai citesc din urma

Mergi la inceput

BIANCA NASTERE USOARA, RECUPERARE RAPIDA, MULT LAPTIC, PUTERE , INTELEPCIUNE, UN BEBE SANATOS SI DOI COPII EXTRAORDINARI
VICTO....ma uimesti..ce putin mai ai si tu....
ANCA..superba MARIA...mama ei a fost manechin cumva
ALINA...tu vorbesti de burta?..ai uitat ca eu devenisem Casa Poporului?!..ziceai ca am o gradinita intreaga in burta nu un mucos mic

Mergi la inceput

LAVINIA sa sti ca Iasmi creste corespunzator, sunt multumita cuscra draga
MULTA SANATATE puiutilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

hi!
multumesc de urari tuturor!
bb...te-am vazut dincolo....dar tarziu....si eu m-am gandit ca esti suparata...dar nu-mi aminteam nici o controversa asa ca am lasat-o balta...tie si micutei care e o scumpeeetee!
ramonella...am vazut-o si pe Bea...am si incercat sa votez dar ceva nu fct...o sa mai incerc odata
vasari, eladea...eu gandindu-ma retro consider ca , sarcina asta a fost mai usoara decat cealalta...mult mai degajata, mai neglijenta , fara atatea restrictii, fara atatea emotii si ganduri...deja stii totul...nu e la fel ca prima...partea nasoala la mine a fost primul trimestru cand am luat pastilele de mentinere...care nu sunt sigura ca erau necesare...dar nu as fi putut risca ..asa ca le-am inghitit....burta la fel ca la Ana , kg. acumulate mai putine....
ancadragoman...nu te intrista prea tare si incearca sa-ti faci de cap.... unde au plecat?
victo...lui Stefan....e un dragut!
vasari... Mariei si tie ...ce fain...sezonul de fructe in plin...!
Ana imi tot povesteste cum va dormi Luca cu ea, ea ii da sa manance, il bate daca se joaca la usa, jucariile mici de ea sunt toate pt. Luca, in farmacii ne uitam care sunt suzetele pt. Luca...
deci, si Ana are o atitudine deosebita, dragastoasa, mamoasa, cu pupici, mangaieli si toate cele..dar cand vb de carucior , de patutul in care va dormi ,locul unde va dormi(cu mine in camera pt. inceput, bineinteles)...se cam schimba treaba .....si cum mi-a povestit mie cosmeticiana....cand a venit acas cu proaspatul bebe...ala mare a intrebat: asta ce-i?"....cam la acest tip de reactie ma astept si eu....adica cred ca pt. ea Luca e o burta umflata si nu vizualizeaza copilasul din burtica....desi i-am aratat poze cu bebei..si ii ziceam...seamama cu Luca...chestii de genul asta...sa vizualizeze si ea un bebelus...dar rezultattul il vom afla cand vom veni acas cu Luca in scoica/landoul ei...si cred ca primele zile /saptamani nici nu conteaza(va fi un lucru nou in casa, interesant)....cand va vedea insa ca Luca nu pleca nicaieri si e permanent alaturi de ea si tre sa ne imparta atunci abia o sa-mi dau seama de adevaratele ei sentimente si putere de gestionare o fratiorului!
m-am cam lungit...ma duc sa-mi iau fata de la gradi...apoi ma apuc de bagat la spalat...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...4 zile luuungi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxule te pup cusca!! vreau si sa vad pozici cu ginerica meu!!
ramo, e superba bea!!
alina frumoase poze ca de obicei, dar vreau sa vad si pe tine si burtik!!!
bia nu vrei sa ne arati cum arata o burtik cu 3 zile inainte de nastere?? mi-ar placea tare mult!!

imi pare tare rau ca nu mai e aceasta odisee ce a fost odata....mie dor de adina, cami, lala, vali, flori, cati, jasmin,irinush.....etc si vroiam sa le multumesc unor mamici (stiu ele care) care m-au ajutat neconditionat cand am avut nevoie!! jasmin

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nastere usoara bianca

nu am citit din urma... noi suntem cu mucuti si tuse desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

pe Ana am expediat-o la soacra pana diseara...eu mai am de spalat haine pt. sotu'...a mele si a copiilor sunt pe sarma....
nasul mi-e tot infundat...
astept sa se faca ora 2 sa ma duc la cafea in oras...este ultima sambata libera pt. cine stie cat timp...
azi dimineata pe la 7 cand i-am dat laptele Anei m-au cuprins fiori...gandindu-ma ca puteam fi in operatie ...la ora asta Luca Dimitri ar fi fost p-afara!dar ce sa-i faci....
pussi...multumesc de urari!am primit si pm...am aprofundat pe net si am mai gasit una alta...ii va da cumva de capat mama mea...
RGE...de mult n-ai fost p-aci!tie si ursuletului tau...mltumesc de urari...succes si voua cu proiectul bb2!
ma duc sa ma apuc de treaba....ca imediat tre sa plec in oras...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si ...amr...4 zile luuungi

Mergi la inceput