Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 2

ratusca83 spune:
eu as manca numai dulce..deci fac fata???..sincera sa fiu daca fac fata tre sa o tin de mica ca am multe prietene care au nascut baieti anul trecut si deja m-au amanintat ca daca voi avea fata pun baietii lor pe fata mea..asa ca...
9+

gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn hai mai gabriela ![]() ai vrut sa faci si tu un spirit de gluma ![]() ![]() Forever,Michael |
imi ard si-acum obrajii de rusine

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

douradoudou spune:
m-am trezit..am recuperat vreo 15 pag...majoritata despre mancareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..mai lasati si pt maine ca nu mai rezist...pe bune la mine e f greu cu poftele ...si m-am dus la bucatarie..si mi-au cazut ochii pe un borcan imens cu dulceata de visine facuta de mama ..mi-a adus cand a fost la mine..si am bagat lingura si am devorat vreo 4 linguri..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

celesta spune:
citat din mesajul lui JoAnn daaaa...muraturi ![]() ![]() ceva mai inainte am bagat la ghiozdan niste castraveti la otet ![]() fetili, zice-se ![]() ![]() ![]() Forever,Michael |
as vrea eu sa fie adevarat

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

gabriella1 spune:
cred ca am un puricel
Gabriela
7+

JoAnn spune:
citat din mesajul lui ratusca83 eu as manca numai dulce..deci fac fata??? ![]() ![]() |
eu nu stiu ce sa zic

sa ne povesteasca fetele care deja au culori la carucioare, ce pofte au avut ele...si vedem daca se aplica or ba

celesta spune:
citat din mesajul lui gabriella1 sunt o dobitoaca.mare si bipeda ![]() ![]() ![]() ies la geam si ma saluta o vecina.Io,cu zambetul pana la chiloti ,ii raspund si-o intreb ce face ,ca n-am vazut-o cam de mult si "punctez". ![]() ![]() ![]() ![]() de ce m-a facut mama asa dobitoaca? ![]() ![]() ![]() Gabriela ![]() "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
ai avut ghinion... de unde dumnezeu sa stii ca femeia e bolnava? ...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele.”

ratusca83 spune:
he he he..ma bucuram ca nu mai am greata...uite ca m-a apucat iar....offff...nu stiu ce sa fac..m-am plictisit tare....sotul meu nu este acasa..o sa vina tarziu azi ca are treaba la birou...cred ca o sa incep sa ma plimb prin casa..
incerc cu niste kiwi poate imi ia greata... puppp9+

gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ratusca83 he he he..ma bucuram ca nu mai am greata...uite ca m-a apucat iar... ![]() ![]() incerc cu niste kiwi poate imi ia greata... puppp ![]() |
doo fimei singure, nici al meu nu-i!

Gabriela

JoAnn spune:
trei fimei singure, ca nici al meu nu-i
si nici nu apare pana maine seara