Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
dia_tm spune:
Buna
!
...tot despre mancare se vorbeste ca subiect principal?
fetelor...vreau si eu parole si acces la diverse spatii comune (en poze...); se poate?![]()
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
10+
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona-maris Pai ,Doura,continua .si eu am trecut la tempera,dupa ulei.Uleiul mi se pare acum prea carnal...in fine.Eu cred ca in perioada asta ar trebui sa ascultam muzica,sa pictam,sa scriem,pentru ca starea noastra se transmite bebelushului,si tare as vrea sa simta si el starea pe care o am eu cand pictez .Succes! Daca ai un graunte de talent ,nu-l irosi!![]() |

merci pt incurajare..ma gandeam sa-mi iau un chevalet..si sa-mi las imaginatia free..sa vedem ce o sa iasa..
..Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
11+
mirunam spune:
Doura, te asteptam cu poze, ce daca porti "batic"?
Simona, super pozici 
eu azi inspectez pozele...![]()
Bravegirl, e cam ciudatica. Eu am fost cu sotul si copilul. Nu a protestat fata de numarul mare de spectatori, i-a plasat pe scaun si atat.
Dupa vreo 20 de min de ecografie i-am spus ca data trecuta s-a vazut un hematom, ca dr. meu mi-a facut si el eco si a zis ca este o nelipire a placentei si ca vreau sa stiu daca mai e ceva.
Destul de sictirita de intrebare mi-a pus iar chestia aceea pe mine si mi-a zis "Nu vedeti ca e ok, placenta nu are nimic" de parca eu stiu sa ma uit la placenta ![]()
Am admirat insa rabdarea de a masura bataile inimii, circulatie tot.
Eu am fost dupamiaza si era sus, avea super aparat. E nedrept sa dai atatia bani sa primesti mai putin.
M-am obisnuit cu stilul, din iulie merg la Herghelegiu.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
12+
simona-maris spune:
Miruna,m-am facut "guru" pe aci
.Am inceput sa trimit parole,indicatii...eu,care sunt bec
.Ma bucur ca iti plac pozele mele
,mercic pt compliment
ratusca83 spune:
fetelor vroiam sa va intreb daca voua va este cald? adica daca va ia cu calduri?? eu uneori noaptea ma trezesc si nu mai pot de cald..![]()
9+
DIMITRA_R spune:
simona_maris multumesc mult!

astept si parola,cred ca e activat
,esti o draguta!o sa incerc sa pun poze,sper sa reusesc,sa o vedeti si pe printesa mea de 3 anisori![]()
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
9+
simona-maris spune:
Doura...unde-s pozele????
Lasa pictura si pune poze aici![]()
Abia astept sa te vad cu hijab,mai ales ca eram la un mm de a ma marita cu un musulman
.Dar m-am gandit ca ii rade de pe fata pamantului actualul sot,care ma iubeste de 12 ani,si ma asteapta de vreo 7

simona-maris spune:
Ratusca...mie imi pune sotul termometru de fiecare data cand ma ia in brate
.Si eu ard,mai ales noaptea.Dar am citit ca e normal,maxim 37 de grade
douradoudou spune:
am pus si eu poze..simona eu facsem comment la o poza de-a ta dar am uitat sa ma semnez:D
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
11+