Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Doura,ma faci sa rad,esti simpatica.Pai si ce daca ai poze cu batic?Asta-i buna...e o tara libera.Si eu am pus 100 cu batic,si sunt crestina,dar eram prin niste locuri prea speciale ca sa-mi flutur cositele pe acolo..sper ca nu se supara nimeni
Pun acum poze si de la nunta ,ca m-am virusat.
Doura...TU CU CE SI PE CE PICTEZI?? hai ca m-ai starnit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ha.. la noi nu sunt hamsii dar sunt sardine..si noi mancam sardine cand sunt f mici(mai mici ca hamsiile)..si avem niste restaurante gen fast-food care le curata..le taie capul si le prajesc crocanteeeeeeeeeeee si ti le aduc si acasa..soooo..cred ca fac si eu o comanda azi

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

DAAAA Fishes. Cu mult usturoi si nitca magaliga. Putina sa nu ne unflam. Si bine prajiti.

sugubina +8

Mergi la inceput

Dimitra,uite aici,pentru picassa
Cum sa accesezi contul pentru poze - Picassa

1. Mergi la adresa http://picasa.google.com/.
2. Faci click pe scrisul "go to Picasa Web Albums" din partea dreapta a ecranului.
3. Introduci adresa de e-mail deschisa pentru contul Picassa (ursuleti.novdec2010@gmail.com) si parola (la cerere pe PM).
4. Daca doresti sa pui pozele personale faci click pe butonul "upload" aflat in partea de sus a ecranului si apoi pe scrisul "create new album".
5. Denumesti albumul creat si faci click pe butonul "continue".
6. Incarci pozele dorite din calculator si salvezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

azi am mancat 2 cheese de la Mc...nu am rezistat eu sunt topita dupa MC...incerc sa ma abtin dar cateodata mai scap

Doamne ai grija si de noi 10+

Mergi la inceput

Tot pt d-voastra,parola pe pm ..ti-o trimit eu daca ai activat pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

simona heheh eu beginner pictam cu acuarele..tempera..nu pe panza si nu cu uleiuri...fara studii in acest sens..doar am mostenit pasiune pt asta de la bunicul meu cred care picta super frumos ..si acum simt mirosul de la uleiuri si il vad pe balcon la chevalet

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

In primul rand sarcini usoare si nasteri si mai usoare.

Am intrat doar sa va spun ceva ce probabil stiti, dar eu nu am stiut si cum trag ponoasele.

Faceti rost din Ungaria, germania, bulgaria inainte sa nasteti de vaccinul BCG.

In romania nu se mai gaseste demult si e pacat sa nu il faceti la timp, adica in a 4-a zi. Trebuie facut in maternitate si nu il au.

Daca stiam il procuram din timp dar nu am stiut si nici acum fetita mea nu e vaccinata.
Inca odata nastere usoara.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria
Poze ecografie Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Pai ,Doura,continua.si eu am trecut la tempera,dupa ulei.Uleiul mi se pare acum prea carnal...in fine.Eu cred ca in perioada asta ar trebui sa ascultam muzica,sa pictam,sa scriem,pentru ca starea noastra se transmite bebelushului,si tare as vrea sa simta si el starea pe care o am eu cand pictez.Succes! Daca ai un graunte de talent ,nu-l irosi!

Mergi la inceput

Sensibila,multumim mult de grija! Eu asa am sa fac!Sanatate si tie,si printesei tale

Mergi la inceput