Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Azi dam de baut ca schimbam semnatura!

10+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Vad ca sunt "bec" si la lb romana..mananc litere,le devorez nu alta...De fapt v-am spus mai demult ca ma fac din ce in ce mai proasta.Am episoade ingrijoratoare in care,de ex,nu inteleg de ce nu coboara liftul...iar explicatia era..pt ca liftul era deja acolo...samd samd.Si nu sunt glume..mi se intampla curent.
Deeeci am activat pm..cred ca de la options si am bifat activat in loc de dezactivat...sper ca am facut bine

Eu deschid usa de la casa sau de la birou cu telecomanda de la masina . Dar am si insistat. Eram oripilata la gandul ca m-a vazut cineva cu stau in fata usii si apas...si apas...si nimic

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:

Vad ca sunt "bec" si la lb romana..mananc litere,le devorez nu alta...De fapt v-am spus mai demult ca ma fac din ce in ce mai proasta.Am episoade ingrijoratoare in care,de ex,nu inteleg de ce nu coboara liftul...iar explicatia era..pt ca liftul era deja acolo...samd samd.Si nu sunt glume..mi se intampla curent.
Deeeci am activat pm..cred ca de la options si am bifat activat in loc de dezactivat...sper ca am facut bine

hihihihihhihi..parca te vad in fata usii
Eu deschid usa de la casa sau de la birou cu telecomanda de la masina . Dar am si insistat. Eram oripilata la gandul ca m-a vazut cineva cu stau in fata usii si apas...si apas...si nimic

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:

Bebelu,fata ,da' ce frumoasa esti!!!!
Nici eu nu dorm de pe la 2!.Azi nopate m-am bucatarit.Ciorba acra-acra cu taitei de casa.Si eu trebuie sa ma insprintenesc pt curatenie ,da mi-i lene rau!M-am facut mare "lenoasa";lucrez la firma sororii mele,si de cand cu bebe si col scurt...stau acasa si vegetez.
In fiecare zi,in mintea mea ma apuc de cate ceva.Vreau sa mai invat o limba straina..sa ma reintorc la dragostea mea dintai..pictura..nu va ganditi la rele...dar proiectele raman in faza de intentii laudabile.
Imi trebuie un shut in fund..scuze
Simona+13

vreau si eu sa picteeeeeez..nu am mai incercat de f mult timp si mi-e super frica ca am uitat..offf...si sotul meu picta cand era mai mic..acum de abea are timp sa iesim pe undeva..simona daca ai colul scurtat eu zic sa lasi curatenia si cheama pe cineva sa te ajute pana revine la normal..nu te juca..bb inainte de toate

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 10+

Mergi la inceput

Doura..asa ziceam si eu..sa stau cu burta in sus si sa pictez.Tu in ce si pe ce pictezi??
Miruna,parca te vad in fata usii,pe intunericul din hol,spunandu-ti ca iar ai lasat usa descuiata,de nu reactioneaza la apasatul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

frumoase fetele, dom'le, n-ai ce zice !

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+

Mergi la inceput

Ioanast,ce dai de baut? ca am chef de "ieseala".si n-am cu cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor sunteti toate niste frumoase..bub u all..

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 11+

Mergi la inceput

Frumoase poze,dar si mai frumoasa fete!.Ce sa mai vorbim..romancele sunt frumoase foc.
Gabriella.Cristuletzu,Miruna..super poze,dar mai vrem (eu vorbesc...care nu am pus nici una..sau niciuna,dupa noua gramatica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

neatzaaaaaaaa
venim de la morfologie : 5,9 cm (e putzin mai mare insa azi BB era imbufnat, statea cu capul in piept), sex probabil: masculin.
Avem dimensiunea normala pt varsta noastra: 12 sapt si 4 zile.
Ne am miscat primele 10 minute si apoi am adormit ca niste maimutzele si n am mai vrut sa ne trezim neam

peste 2 zile vedem si rezultatele bitestului, apoi asteptam cuminti sa ne vedem cu dl. doctor pe 12 mai.

pupici la burtici

Ps vreau si eu parola de picassa !!!!!!!!!!!!!

12+

Mergi la inceput